Λεβαδειακός - ΑΕΚ 1-3

Καλή εικόνα παρουσίασε η ΑΕΚ στο φιλικό με το Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε 3-1. Γκολ, ασίστ, αλλά και χαμένο πέναλτι από τον Φουρτάδο. Σκόραραν επίσης Κατσικοκέρης και Σταματής. Ο Μαχαίρας το γκολ των γηπεδούχων.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 1-3

Αν μέτρο σύγκρισης είναι τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Αστέρα και Ξάνθη ή το πρόσφατο φιλικό με τον Ιωνικό, τότε η ΑΕΚ της Λιβαδειάς πήρε πολύ καλό βαθμό. Με διάθεση για γρήγορο τέμπο, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, εναλλαγές με τη μία και πολλές κάθετες μπαλιές η Ένωση είχε εξ αρχής τον έλεγχο στην αναμέτρηση.

Μολονότι ο Λεβαδειακός έφτιαξε κι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, οι "κιτρινόμαυροι" του Βαγγέλη Βλάχου εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, δούλεψαν μεθοδικά και προκάλεσαν αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η... επιβράβευση της ανωτερότητάς του στο γήπεδο ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτα με τον Κατσικοκέρη στο 52' και έπειτα με τον Φουρτάδο, που είχε αντικαταστήσει τον πρώτο, στο 69'. Ενδιάμεσα μάλιστα ο Αφρικανός επιθετικός είχε κερδίσει και χάσει πέναλτι, ανατρέποντας τις άσχημες εντυπώσεις από την εμφάνισή του στη Νίκαια.

Το πολύ ωραίο γκολ του Μαχαίρα στο 77' ήταν από τις λίγες στιγμές που ο Λεβαδειακός έχει να θυμάται από το φιλικό, αλλά οι ελπίδες για την ισοφάριση γκρεμίστηκαν από το τρίτο γκολ της ΑΕΚ. Στο 79' ο Φουρτάδο τροφοδότησε τον Σταματή, το πλασέ κατέληξε στα δίχτυα και διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος, Μανωλάς, Χοσέμι, Μαχαίρας, Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλος, Πόι, Ζαουί

Έπαιξαν επίσης οι: Τσιντώτας, Λισγάρας, Ζανιάς, Ναπολεόνι, Βασιλείου, Μεντί, Κοτίτσας, Ακόστα (63' Μπουντόπουλος), Ροτζέριο, Κόρμπος

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αρκούδας (60' Βλάχος), Κοντοές (46' Νικολόπουλος, 83' Κοτσαρίδης), Κουτρουμπής, Τσούπρος (83' Αργυρίου), Κορδέρο (75' Φέτσης), Ρίκκα (68' Γκόβας), Γκερέιρο (72' Νικολιάς), Παυλής (42' Σταματής), Κουρέλλας (83' Τσίτας), Κατσικοκέρης (64' Φουρτάδο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK