Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1

Ο Λεβαδειακός υπερασπίστηκε για άλλη μία φορά με επιτυχία την έδρα του και με τη νίκη του με 2-1 επί του μέτριου ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το κίνητρο της μαθηματικής εξασφάλισης της παραμονής ήταν μεγάλο για τους παίκτες του Λεβαδειακού που πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξαν άμεσα το γκολ. Ηταν τυχεροί, καθώς στην πρώτη τελική προσπάθειά τους ευτύχησαν να σκοράρουν με την κεφαλιά του Κονέ μετά τη έξοχη σέντρα του Μιλοσάβλιεβ.

Το γκολ ουδέποτε αφύπνισε τον ΟΦΗ. Ο Λεβαδειακός έμεινε ψηλά στο γήπεδο και συνέχισε να βάζει δύσκολα στην άμυνα των Κρητικών αφού ο Μιλοσάβλιεβ δεν είχε αντίπαλο να τον αντιμετωπίσει. Οι φιλοξενούμενοι πάντως βελτίωσαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και από στημένη μπάλα κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 30' με το γκολ του Μακρή.

Η φάση-κλειδί του αγώνα έλαβε χώρα δύο λεπτά αργότερα. Η άμυνα του ΟΦΗ συνελήφθη κοιμώμενη στη σέντρα του Ορντέγα, ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1. Οσο και αν προσπάθησαν οι Κρητικοί στο δεύτερο μέρος και παρά τις αλλαγές του Σα Πίντο, ουδέποτε απείλησαν. Ο Παντελίδης φόρτωσε το γήπεδο με αμυντικογενείς παίκτες και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη.

MVP

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σ' αυτόν τον Λεβαδειακό. Πέτυχε με έξοχο τρόπο το νικητήριο γκολ και κράτησε με επιτυχία την μπάλα όταν αυτό χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Aδύναμος Κρίκος

H ανασταλτική λειτουργία του ΟΦΗ αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα στο πρώτο μέρος. Κακό τρανζίσιον, λάθος τοποθετήσεις στα στημένα, εύκολα λάθη. Ο Σα Πίντο αν μπορούσε θα τους άλλαζε όλους.

Σχόλιο

Επικράτησε η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο και αυτή ήταν ο Λεβαδειακός που εκμεταλλεύτηκε άριστα τις ευκαιρίες του. Ο ΟΦΗ, κυρίως στο δεύτερο μέρος, ήταν αγνώριστος και δικαίως ηττήθηκε.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ιντζίδης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Βαρέλα (79' Γεωργίου), Μιλοσάβλιεφ (90+3' Μάγκας), Ορτέγκα (72' Μάρτινς), Κονέ, Μάντζιος.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μπούρμπος (46' Στάθης), Μπαρέιρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς (80' Νούνιες), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Ντουντού (63' Κουτσιανικούλης), Ροβίθης, Παπάζογλου.

Eικόνες από τη Λειβαδιά

Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1
Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1
Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1
Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK