Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO)

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός μοιράστηκαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν ξεκόλλησαν από το 0-0 που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τις δύο ομάδες να δείχνουν επηρεασμένες από τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το παιχνίδι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν αρκετό και έδινε πολλά φάουλ, ωστόσο ούτε ο Λεβαδειακός ούτε ο Παναιτωλικός κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από τη στημένα.

Μεγάλη φάση δεν είδαμε στο πρώτο μέρος, εκτός από κάποιες ατομικές προσπάθειες. Αντίθετα, το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τη μεγάλη ευκαιρία του Αλβες στο 50ο λεπτό, σε εξ επαφής κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Επίσης, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 58' ο Σηφάκης έδιωξε ενστικτωδώς κοντινό πλασέ του Βιλαφάνες, σε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Αναγκαστικά ο Λεβαδειακός βγήκε μπροστά για να απειλήσει και αυτός. Το έκανε με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του 76ου λεπτού όταν ο Μιλοσάβλιεφ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά το ματς απέκτησε... χιτσκοκικό χαρακτήρα, οι προσπάθειες εντάθηκαν, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε και έγραψε την ιστορία του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 93' ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή -με δεύτερη κίτρινη κάρτα- του Μαλεζά.

MVP:

Η απόκρουση του Σηφάκη στην ευκαιρία του Βιλαφάνες στις αρχές του β' μέρους ήταν αυτή που δεν άλλαξε την εικόνα του ματς και κράτησε ζωντανό τον Λεβαδειακό.

Αδύναμος κρίκος:

Το χαμένο πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο.

Σχόλιο:

Παιχνίδι ανοιχτό στο δεύτερο μέρος με φάσεις και ευκαιρίες. Οσα δεν είδαμε στο πρώτο μέρος, τα είδαμε στα υπόλοιπα 45 λεπτά. Πάλι καλά για τέτοιο ματς. Το Χ μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνας των δύο ομάδων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Ζίτο, Σάντσες (46΄Μιλοσάβλιεβ), Ορτέγκα (79' Μπορνταγκαράι), Βούκσεβιτς, Κονέ, Σοτέλο (55' Μάντζιος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (79' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59' Καλογέρης), Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (59' Βασιλείου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK