ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός – Βέροια 0-2 (VIDEO)

Με δύο πολύ όμορφα γκολ από τους Μαραγκό και Καλτσά στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η Βέροια επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά, βάζοντας για τα καλά σε μπελάδες την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Λεβαδειακός – Βέροια 0-2 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

To πρώτο μέρος δεν αποζημίωσε σε καμία περίπτωση τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποια αξιόλογη φάση μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 30 λεπτών.

Η Βέροια έκλεινε καλά τους χώρους στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει στον Λεβαδειακό να αναπτυχθεί, την ώρα που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν λύσεις με βαθιές μπαλιές προς τον Μάντζιο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Λεβαδειακό στο 34′, με τον Μάντζιο να δοκιμάζει το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή και τον Χινάρ να αποκρούει. Η απάντηση της Βέροιας ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά μετά ο Μπεν έδωσε με το κεφάλι στον Ντουμίτρου, ο οποίος αφού ελευθερώθηκε σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Σηφάκη να αποκρούει και το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με ελάχιστες φάσεις, χωρίς σκορ και με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός “άγγιξε” το γκολ, με τον Μάντζιο να πλασάρει μπροστά από το τέρμα και τον Χινάρ να λέει “όχι”. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 58′ έφτασαν ξανά πολύ κοντά στο 1-0 πάλι με τον Μάντζιο, το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

Ο 31χρονος επιθετικός κατάφερε να βρει δίχτυα λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο το γκολ του με κοντινή προβολή ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η ομάδα του Μάντζιου αύξησε την πίεσή της κλείνοντας την Βέροια στα καρέ της, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Λεβαδειακός το έκανε στο 84′ ο Μαραγκός, ο οποίος με υπέροχο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την Βέροια.

Παρά την υπεροχή των γηπεδούχων σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Γκρανέρο έφτασε και σε δεύτερο γκολ ένα λεπτό πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο Γεωργιάδης έκανε την πάσα στην άλλη πλευρά της περιοχής και ο Καλτσάς με καταπληκρικό σουτ πάνω στην κίνηση θα γράψει το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

MVP

O Καλτσάς . Ο Στέλιος Μαραγκός έδωσε τη λύση στην Βέροια που βρισκόταν σε παθητικό ρόλο για περίπου 80 λεπτά, ανοίγοντας το δρόμο για ένα μεγάλο διπλό στη Λιβαδειά και ο Καλτσάς ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το 0-2 με πολύ όμορφο γκολ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ανδρέας Τάτος. Άσχημη εμφάνιση και πολλά λάθη από τον 25χρονο, ο οποίος έμεινε για 67 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο αλλά προσέφερε ελάχιστη βοήθεια στους συμπαίκτες του μεσοεπιθετικά.

Σχόλιο

Ανεπιτυχές το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν κυρίως με τον Μάντζιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα παρά την υπεροχή τους και να μπουν σε μπελάδες αφού εδραιώνονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Τραγική συγκομιδή για τον Λεβαδειακό στα εντός έδρας ματς σε αντίθεση με πέρυσι που δεν έχανε εύκολα στην έδρα του.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Τριποτσέρης, Στάθης, Κώτσιος, Μάντζιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τομάς, Α. Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ, Ρ. Γκόμες.

Βέροια: Χινάρ, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάσκες, Καλτσάς, Τάτος, Μπεν, Ντουμίτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK