Να πέσει ο Λεβαδειακός; Τρία και λίγα ήταν...

Παραγωγικός και μεθοδικός στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, ο Λεβαδειακός νίκησε 3-1 τη Βέροια στη Λειβαδιά και ουσιαστικά διασφάλισε την παραμονή του στην Superleague και του χρόνου.

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ  (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λεβαδειακός αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει. Για την ακρίβεια αποδείχθηκε ότι όταν τα γάλαταν σφίγγουν οι Βοιωτοί είναι άτρωτοι και δεν φοβούνται κανέναν.

Η Βέροια νόμιζε ότι με ένα ποδόσφαιρο γεμάτο φρου-φρου και αρώματα θα έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Το πίστεψε όμως μόνο για επτά λεπτά όσο δηλαδή το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα του 1-1 με την ισοφάριση του Καπετάνου στο 71' (ο Λεβαδειακός είχε προηγηθεί με ανύπαρκτο πέναλτι που πήτε ο Καλτσάς και εκτέλεση του Μιλιάζες).

Από τη στιγμή που στο 78' ο Βασιλείου έκανε το 2-1 (ολοκληρώνοντας μία έξοχη ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων) όλα τελείωσαν. Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός είχε πίστη στο πλάνο του και έβγαλε όμορφα πράγματα στο γήπεδο. Θα μπορούσε δε να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο όταν και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Εστω και με λίγη αγωνία παραπάνω, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πήρε αυτό που ήθελε και άφησε στο -6 τη Βέροια μόλις 4 αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο (70' Καραμπουέ), Γιουσούφ (90' Καραχάλιος), Βασιλείου (86' Γιακουμάκης).

Βέροια: Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82' Μίλιεβιτς), Τόμας, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ (66' Κωνσταντινίδης), Καπετάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK