Λίγα πράγματα, κανένα γκολ

Λίγα πράγματα, κανένα γκολ

Το αποτέλεσμα στον αγώνα του Ακράτητου με τη Λάρισα στα Λιόσια ταίριαζε απόλυτα με το σκηνικό στις εξέδρες. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 μπροστά σε συγγενείς και φίλους των παικτών! Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησε το 90λεπτο με τις δύο ομάδς να δημιουργούν λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες .

Ο Ακράτητος ήταν η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η λεγεώνα των ξένων του Ντουμιτρέσκου επικράτησε στη μάχη της μεσαίας γραμμής και συχνά-πυκνά πατούσε στη μεγάλη περιοχή του Κοτσόλη. Παρά την σχετικά καλή ανάπτυξη όμως ο Ακράτητος δημιούργησε μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στο 19’ ο Βούγιοβιτς έγινε αποδεκτής της μπάλας σε επίκαιρη θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοτσόλη.

Σλάτζιαν Σπάσιτς: "Είμαστε ευχαιριστημένοι από την ισοπαλία αλλά θα μπορούσαμε και να νικήσουμε. Οι 5 βαθμοι που έχουμε μέχρι στιγμής μας αφήνουν ικανοποιημένους. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο οποίο θα τεστάρουμε τις δυνατότητές μας."
Η Λάρισα έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι μετά την συμπλήρωση του ημιώρου όταν οι μέσοι της κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι. Ειδικά από την αριστερή πλευρά με τους Αλωνεύτη και Κατσιαρό η βυσσινί θύελλα είχε επιθετική δραστηριότητα που δεν μεταφράστηκε όμως σε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Στελέα. Εξαίρεση η φάση του 37’ όταν ο Καλατζής, αφού έκλεψε την μπάλα, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρουμάνο πορτιέρο.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε. Ο Ακράτητος έψαξε με περισσότερη τόλμη το γκολ στα πρώτα λεπτά και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 58’ με την κεφαλιά του Ζουέλε να φεύγει άουτ. Από εκεί και πέρα και παρά το γεγονός ότι ο Ντουμιτρέσκου ενίσχυσε την επίθεσή του, η Λάρισα πήρε τα ηνία του ματς χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει. Όχι βέβαια ότι δεν έλειψαν οι καλές στιγμές (72’ σουτ Κυπαρίσση, άουτ) αλλά κλασική φάση δεν μπόρεσε να βγάλει η ομάδα του Δώνη.

Ο τεχνικός της Λάρισας άργησε χαρακτηριστικά να ενισχύσει τη δική του γραμμή κρούσης με συνέπεια να μην μπορέσει η ομάδα του να απειλήσει το Στελέα. Η τελευταία φάση ανήκει στον Ακράτητο. Η ξυραφένια σέντρα του Μουσούμπου πέρασε από όλους και ο Κοτσόλης έβαλε τις φωνές στους αμυντικούς του για την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.


Aκράτητος: Στελέα, Ομπράντοβιτς, Παγκανίν, Ζουέλα, Πιπίνης, Μακέ,Γκουστάβο, Σάλες (80' Μουσούμπου), Βούγιοβιτς, Ντε Φραντζέσκο (87' Παγώνης).

Λάρισα: Κοτσόλης, Παλαιολόγος, Σίμος, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Διγκόζης, Βέλα Τζούνιορ, Αλωνεύτης (90' Πάσιος), Σέρμπαν (65' Σπάσιτς), Καλαντζής (86' Παπακώστας), Κυπαρίσσης.

Τέρματα:-
Κόκκινες κάρτες-
Κίτρινες κάρτες: Βέλα Τζούνιορ, Βούγιοβιτς, Γκαλίτσιος


News 24/7

24MEDIA NETWORK