Λιλ - Βιγιαρεάλ 0-0

Λιλ - Βιγιαρεάλ 0-0
Σε έναν αγώνα που ο ένας φοβόταν τον άλλο, η Λιλ με την Βιγιαρεάλ έμειναν στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βόλευε κανέναν, αλλά στο τέλος έδειξαν να το αποδέχονται και οι δύο αντίπαλοι. Ελάχιστες οι καλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι και τους Ισπανούς να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι στο 28' οι παίκτες του Πιελ έπρεπε να είναι ένας λιγότερος. Χωρίς γκολ και οι δύο τους μετά από ισάριθμα παιχνίδια.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μουσιλού είχε σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερικη πλευρά των διχτύων. Οι Ισπανοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να μπουν στην αντίπαλη περιοχή και να ψάξουν το γκολ. Πάντως στο 28’ διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα, αφού ο Ραφαέλ ανέτρεψε τον Φορλάν ως τελευταίος παίκτης, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πίτερ Φρίτζφελντ έδειξε τελικά κίτρινη κάρτα.

Ούτε το δεύτερο μέρος επεφύλασσε κάτι το συγκλονιστικό. Αν εξαιρέσει από τα πρώτα λεπτά, φαίνεται ότι το 0-0 τις βόλευε αμφότερες. Η πρώτη φάση έγινε στο 52’ από τον Φιγκερόα, αλλά ο Σίλβα πέταξε την μπάλα σε κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οντεμβίνγκιε είχε δοκάρι, μετά από προσωπική προσπάθεια.

Η καλύτερη φάση της Βιγιαρεάλ βρήκε έτοιμο τον Σίλβα και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά, αφού κανείς από τους αντιπάλους δεν διεκδίκησε κάτι περισσότερο.

Οι συνθέσεις:

Λιλ: Σίλβα, Λιχστάϊνερ, Πλεστάν, Ραφαέλ, Ταφορό, Μακούν, Μποντμέρ (46' Ντουμόν), Ατσίμοβιτς (85' Ντερνίς), Ντεμπισί, Οντεμβίνγκιε, Μουσιλού (74' Φοβεργκέ)
Βιγιαρεάλ: Βιέρα, Κίκε Αλβαρεζ (57' Γκονζάλο), Πένια, Αρουαμπαρένα, Κρόμκαμπ, Τακινάρντι, Χοσίκο, Ρικέλμε, Σορίν (46' Σένα), Φορλάν (84' Γκουάιρε), Φιγκερόα

News 24/7

24MEDIA NETWORK