Ο Λεβέκ... φέρνει τερματοφύλακα

Οι δύο πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, είχαν κλείσει... από την άνοιξη και έγιναν με γνώμονα το βάθος πάγκου. Η συνέχεια δεν θα είναι ανάλογη, καθώς ο επόμενος στόχος είναι ο βασικός γκολκίπερ της νέας σεζόν.

Ο Λεβέκ... φέρνει τερματοφύλακα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου ακραίου αμυντικού Ντοριάν Λεβέκ. Ο "Δικέφαλος του βορρά" είχε δώσει τα χέρια με τον Γάλλο ακραίο πριν από σχεδόν έξι εβδομάδες και η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, όπως και αυτή του Δημήτρη Λημνιού (που έκανε προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην διάρκεια των πλέι οφ), αποτελεί μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού που είχαν χαράξει οι Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ.

Μπορεί ο πρώτος να μην βρίσκεται πλέον στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος να... αισθάνθηκε έστω και λίγο άβολα από τη στιγμή που ο νέος τεχνικός δεν είναι δική εισήγηση (όπως θα έλεγε η λογική με βάση την ιδιότητά του), όμως ο ΠΑΟΚ προχωρά στις βάσεις που είχαν ήδη μπει, ειδικά στις περιπτώσεις εκείνων που έρχονται για να ανεβάσουν το επίπεδο του εσωτερικού ανταγωνισμού.

Ο Ντοριάν Λεβέκ έρχεται να προστεθεί σε μια θέση στην οποία ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται τον Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς τον έθεσε εκτός ΠΑΟΚ ζητώντας του να βρει ομάδα για να αγωνίζεται ως δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο (κάτι που θα γίνει και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο) και να αποτελέσει το δίδυμο μαζί με τον Μαρίν Λέοβατς. Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά που τελείωσε, ο Κροάτης δεν είχε ανταγωνισμό στη θέση του, με καθώς οι παίκτες που συνήθως τον κάλυπταν ήταν οι Χοσέ Κρέσπο και Στέλιος Κίτσου, ένας κεντρικός αμυντικός και ένα δεξί μπακ.

ΠΕΡΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Για τον τερματοφύλακα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από τη στιγμή ο Ζέλικο Μπρκιτς μετρά αντίστροφα και ο Παναγιώτης Γλύκος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από τις αρχές του 2018 και μετά. Στην συγκεκριμένη θέση, ο Λούμπος Μίχελ είχε κάνει προεργασία, όμως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς... μπήκε στην εξίσωση όσον αφορά την επιλογή.

Το όνομά του Βλάντο Στοΐκοβιτς πήρε απότομα πόντους, καθώς μπήκε φουριόζος στη μεταγραφική λίστα, αλλά ο Σέρβος κίπερ δεν είναι ο μόνος. Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει δυο τερματοφύλακες, που θα είναι το δίδυμο της νέας σεζόν, με τον Γλύκο να τους πλαισιώνει από τα μισά της σεζόν και μετά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK