ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λυμπερόπουλος: “Πίστη στην ομάδα μας”

Λίγα λεπτά μετά το χατ-τρικ του, με το οποίο οδήγησε την ΑΕΚ σε θρίαμβο επί του Πανιωνίου, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη διαφορά των πέντε πόντων από τον Ολυμπιακό. Ο Μεσσήνιος εκτιμά ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να την καλύψει, αφού έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

default image
Λίγα λεπτά μετά το χατ-τρικ του, με το οποίο οδήγησε την ΑΕΚ σε θρίαμβο επί του Πανιωνίου, ο Νίκος Λυμπερόπουλος
μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη διαφορά των πέντε πόντων από τον Ολυμπιακό. Ο Μεσσήνιος εκτιμά ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να την καλύψει, αφού έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και τον προπονητή του.

Νίκος Λυμπερόπουλος: “ Ήταν μία σημαντική αλλά όχι εύκολη νίκη. Μόνο με υπομονή μπορείς να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια. Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε κοντά στην πρώτη θέση. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε τέσσερα γκολ, είναι ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Για εμάς ήταν σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Είμαστε στο -5, λόγω του κακού ξεκινήματος που είχαμε. Πιστεύουμε, όμως, στην ομάδα μας. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι σαν όλα τ’ άλλα, ξέρουμε τι σημαίνει όταν ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του. Κατά τ’ άλλα ισχύει ότι ισχύει και για τ’ άλλα παιχνίδια”.

Σταύρος Τζιωρτζόπουλος: “Είχαμε καλό ρυθμό μετά το 1-0 και καταφέραμε να φθάσουμε σε άλλα τρία τέρματα. Στο χέρι μας είναι να καλύψουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι. Το παιχνίδι στην Τούμπα θα το δούμε ξεχωριστά, όπως όλα τ’ άλλα”.

Λεωνίδας Καμπάνταης:Πιστεύω ότι σημασία έχει η ομάδα και όχι εγώ. Αν η ομάδα παίζει καλά, δικαιώνει τον κόσμο που την πιστεύει και την ακολουθεί πιστά. Είμαστε ενωμένοι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Βγάζουμε πολύ καλή εικόνα. Η ομοιογένεια, το πάρα πολύ καλό κλίμα που επικρατεί, είναι τα μυστικά μας. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και αυτό το βγάζουμε. Φέτος έχουμε και περισσότερη ποιότητα ως ομάδα, σκοράρουμε περισσότερο και ευχαριστούμε τον κόσμο”.

Φανούρης Γουνδουλάκης: “Φάγαμε ένα γκολ νωρίς, είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε αλλά δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως μπορούμε. Είναι βαριά ήττα, αλλά από αυτές τις ήττες πρέπει να μαθαίνεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα, αλλά μπορώ να πω ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο”

Λορέντσο Σέρα Φερέρ: “Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δημιουργήσαμε ελεύθερους χώρους και πολλές ευκαιρίες. Ηταν σημαντικό το ότι ψυχαγωγήθηκε το κοινό μας. Πλέον, έχουμε τη διακοπή μπροστά μας και πιστεύω ότι μόνο καλό θα μας κάνει. Εχουμε μπροστά μας μέρες να ξεκουραστούμε χωρίς την ένταση των αγώνων και των προπονήσεων. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα”.

Εβαλντ Λίνεν: “Ολα τα γκολ ήταν αποτέλεσμα δικών μας λαθών. Προσκαλέσαμε την ΑΕΚ να τα πετύχει. Ηταν δώρα. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοσή μας. Δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK