Λίνο: "Στον ΠΑΟΚ και του χρόνου..."

Ο Αλβες Λίνο μίλησε για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την προπτική επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα, με τον τελευταίο να είναι στο τιμ του Αγγελου Αναστασιάδη.

Λίνο: "Στον ΠΑΟΚ και του χρόνου..."
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα είπε:

Για την αναγνώριση που εισπράττει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί εισπράττω την αναγνώριση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί παίζω σε μια μεγάλη ομάδα και είναι ακόμα σημαντικότερο να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα και να σε αναγνωρίζουν και να σε ενθαρρύνουν με αυτόν τον τρόπο".

Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: "Αυτή την βδομάδα θα τα τακτοποιήσουμε όλα. Θα μείνω ακόμα έναν χρόνο. Θέλω να τελειώσουμε γρήγορα, να πάω στην Βραζιλία, να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος για του χρόνου".

Για το αν περίμενε να μείνει τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ: "Δεν το πίστευα όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Ξέρω ότι ήρθα λίγο αργά στον ΠΑΟΚ αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι σημαντικό και εγώ προχωρώ".

Για την χρονιά που πέρασε: "Δεν ήταν η αναμενόμενη χρονιά που περιμέναμε όλοι. Δεν πήγαμε τόσο καλά και χάσαμε και τον τελικό. Καμία φορά η αλλαγή προπονητή που δεν γνωρίζει καλά τους παίκτες, μέχρι να περάσει ο χρόνος και να προσαρμοστεί, τα αποτελέσματα να μην έρχονται τόσο εύκολα".

Για τις σκέψεις του για την νέα χρονιά: "Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα του χρόνου μαζί με τους καινούριους ποδοσφαιριστές που ίσως έρχονται. Να κάνουμε μια καλή ομάδα και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε".

Για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση παρά τα 37 του χρόνια: "Δεν είναι εύκολο να είσαι σε υψηλό επίπεδο όταν υπάρχουν νέα παιδιά που τρέχουν. Εμείς πρέπει να καλύψουμε την φυσική κατάσταση όσο μπορούμε και του χρόνου θα πρέπει να προετοιμαστώ καλά για να είμαι στην ίδια κατάσταση".

Για το αν έχει προταθεί κάποια θέση στον Γκαρσία: "Όλοι ξέρουν ότι ο Γκαρσιά είναι φίλος μου. Έχω να μιλήσω 10 μέρες μαζί του και δεν ξέρω τι του έχουν προτείνει. Αν έρθει στον ΠΑΟΚ, με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει".

Για το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Από την δική μου πλευρά θα προετοιμαστώ κατάλληλα και θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μας για να φέρουμε έναν τίτλο".

24MEDIA NETWORK