Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης 3-0
Τις διαθέσεις της και μάλιστα με το "καλημέρα" έδειξε η Λιόν, η οποία επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 στο "Ζερλάν". Σούπερ στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Ζεράρ Ουγέ, έκριναν τα πάντα στο πρώτο ημίωρο ενώ ο Ζουνίνιο έχασε πέναλτι, επίσης στο πρώτο ημίχρονο. Τίποτα το ιδιαίτερο η Ρεάλ, η δραστηριότητα της οποίας εξανεμίστηκε σε μία εξαιρετική διπλή ευκαιρία των Μπαπτίστα και Κάρλος στο 23ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικές προειδοποιητικές επισκέψεις στα καρέ του Γκρεγκορί Κουπέ, ωστόσο ο Τζον Κάριου άνοιξε το σκορ, στο 20ο λεπττό. Ο Ζουνίνιο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στο κεφάλι του θηριώδους φορ και ο Νορβηγός, ο οποίος ήταν σε καίρια θέση, δεν συγχώρησε.

Οι περίπου 40.000 φίλοι των πρωταθλητών Γαλλίας που βρέθηκαν στο "Ζερλάν", δεν πρόλαβαν να κάτσουν στις θέσεις τους μετά τα πανηγύρια και στο 25’, η ποιότητα του Ζουνίνιο έφερε το 2-0. Αρχοντικό ξεκίνημα για το συγκρότημα του Ζεράρ Ουγέ, που όμως έμελε να έχει και συνέχεια. Στο 31ο λεπτό, η μεσαία γραμμή των "Λιονέ" άλλαξε τη μπάλα με τη μία, η σέντρα βγήκε και ο Σιλβέν Βιλτόρ διέλυσε τις όποιες υποψίες σχετικά με το νικητή, κάνοντας το 3-0.

Στο πρώτο μέρος, οι Μαδριλένοι είχαν να επιδείξουν ένα δοκάρι στο 23ο λεπτό αλλά για το γεγονός πως δεν πήγαν στα αποδυτήρια με τέσσερα γκολ στη πλάτη οφείλεται στον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος στο 41ο λεπτό έπιασε το πέναλτι του Ζουνίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στα κεκτημένα και δεν πίεσαν την κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος Φρεντ μπήκε στη θέση του Κάριου στο τελευταίο εικοσάλεπτο και προσπάθησε να φανεί αλλά δεν ευτύχησε να παραβιάσει για τέταρτη φορά την εστία της "Βασίλισσας".

** Ενδεικτική του θαυμασμού τον οποίο προκάλεσε η Λιόν, η κίνηση του Ρομπίνιο. Μόλις ο ντε Σάντις σφύριξε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο βραχύσωμος φορ αντάλλαξε φανέλες με τον Ζουνίνιο...


Οι συνθέσεις
Λιόν: Κουπέ, Μπερτό, Κασάπα, Κρις, Ρεβεγιέρ, Ντιάρα, Ζουνίνιο, Τιάγκο (85’ Πεντρετί), Μαλουντά, Βιλτόρ (79’ Γκοβού), Κάριου (71’ Φρεντ).
Ρεάλ: Κασίγιας, Ράμος, Κάρλος, Σαλγκάδο, Μπαπτίστα, Μπέκαμ, Γκαρθία, Γκράβεσεν (60’ Γκούτι), Ελγέρα, Ραούλ, Ρομπίνιο.


News 24/7

24MEDIA NETWORK