Λιόν: Τρεις μήνες εκτός ο Αμπιντάλ

Εξαιρετικά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ερίκ Αμπιντάλ στο φιλικό ματς της Γαλλίας κόντρα στην Κόστα Ρίκα στην Μαρτινίκα.

Λιόν: Τρεις μήνες εκτός ο Αμπιντάλ
Εξαιρετικά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ερίκ Αμπιντάλ στο φιλικό ματς της Γαλλίας κόντρα στην Κόστα Ρίκα στην Μαρτινίκα. Ο διεθνής αριστερός μπακ της Λιόν, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό πόδι του. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στους τρεις μήνες, διάστημα αρκετό για να του στερήσει δεκάδες συμμετοχές με τη Λιόν σε γαλλικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Αμπιντάλ τραυματίζεται τη φετινή χρονιά, καθώς -θυμίζουμε πως- το καλοκαίρι είχε χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας (έξι εβδομάδες). Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Ζεράρ Ουγιέ είχε κατακρίνει την απόφαση της Ομοσπονδίας να ταξιδέψει τόσο μακριά για ένα απλό φιλικό παιχνίδι, έχοντας μάλιστα το Σάββατο δυνατό φιλικό κόντρα στη Γερμανία. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη δικαιώθηκε πανηγυρικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK