Λιονέλ Μέσι: Αυτοί είναι οι δύο φίλοι του που θα τον ακολουθήσουν στην Ίντερ Μαϊάμι

Τον Φάμπρεγκας και τον Σουάρες φέρεται να εξετάζει η ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι ώστε να είναι πιο γρήγορη η προσαρμογή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του AP

Βόμβα μεγατόνων έριξε δημοσίευμα των TIMES που ανέφερε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή στην ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι.

Για τον Αργεντίνο σταρ είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται η ομάδα που διαχειρίζεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα των TIMES, ο Μέσι καλείται να απαντήσει σε πρόταση που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών στην ιστορία του MLS.

Και τα "χατίρια" της ομάδας του Μαϊάμι προς το πρόσωπο του Αργεντίνου δεν σταματούν εκεί καθώς είναι πολύ πιθανό σε περίπτωση που δεχθεί την πλουσιοπάροχη πρόταση των Αμερικανών, να τον ακολουθήσουν και δύο φίλοι του.

Ο λόγος για τους Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας, που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους, με τον μεν Ουρουγουανό μετά την ολιγόμηνη επιστροφή στην πατρίδα του να βρίσκεται χωρίς ομάδα και τον δε Ισπανό να αγωνίζεται στην β' κατηγορία της Ιταλίας με την φανέλα της Κόμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Σαουδάραβας με τα φιλοπολωνικά συναισθήματα πήρε εκπληκτικό δώρο από τον Λεβαντόφσκι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ψάχνει... βόμβα με τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Μουντιάλ 2022: Ο κροατικής καταγωγής κίπερ του Καναδά έκανε μία απίστευτη καταγγελία

News 24/7

24MEDIA NETWORK