Λιονέλ Μέσι: Διέρρευσαν τα εντυπωσιακά παπούτσια που θα φορέσει στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο

Κομψοτέχνημα είναι τα παπούτσια που αναμένεται να φορέσει ο Λιονέλ Μέσι σε μερικές ημέρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Argentina's Lionel Messi holds a trophy as he celebrates after winning the Finalissima soccer match between Italy and Argentina at Wembley Stadium in London , Wednesday, June 1, 2022. Argentina won 3-0. (AP Photo/Matt Dunham)
Ο Λιονέλ Μέσι θα παίξει το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του στο Κατάρ AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του και οτιδήποτε τον αφορά σε αυτή τη διαδικασία είναι σημαντικό. Όπως για παράδειγμα τα παπούτσια που θα φορέσει κατά τη διάρκεια της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί φωτογραφία με τον χρήστη του Twitter που τα ανέβασε να ισχυρίζεται πως αυτό θα είναι το μοντέλο που θα φορέσει ο κατά πολλούς GOAT στην τελευταία του παράσταση σε Μουντιάλ.

Τα παπούτσια είναι χρώματος χρυσού με γαλάζιες και μαύρες λεπτομέρειες και είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Μένει τώρα να δούμε εάν ο Μέσι με αυτά τα παπούτσια θα καταφέρει να πετύχει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κλείνοντας τον κύκλο με την εθνική Αργεντινής με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε τα παπούτσια

Διαβάστε περισσότερα

Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνες κατεβαίνει στο κέντρο και με οδηγίες κλείνει το οπτικό πεδίο του Ντε Χέα

Σίτι: Πορτογαλικό "τρένο" διαλύει την Γιουνάιτεντ με τέσσερα γκολ και τρολάρει με πανηγυρισμό Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι Αμερικανοί ξενέρωτοι; Πορεία στο γήπεδο με συνθήματα στα ισπανικά οι οπαδοί της ομάδας του Μπέιλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK