Λιονέλ Μέσι: Το πρώτο αινιγματικό σχόλιο του αθλητικού διευθυντή της Ίντερ Μαϊάμι

Πως δε θέλει να απαντάει σε φήμες αλλά ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους του αθλήματος, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Μαϊάμι Κρις Χέντερσον σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε απο δημοσιογράφους

Argentina forward Lionel Messi attends an international friendly soccer match against Jamaica on Tuesday, Sept. 27, 2022, in Harrison, N.J. Argentina won 3-0. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Ο Λιονέλ Μέσι στο φιλικό της Εθνικής Αργεντινής κόντρα στη Τζαμάϊκα AP

Για τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι για το επόμενο καλοκαίρι, μίλησε, μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κρις Χέντερσον.

Συγκεκριμένα, ο Χέντερσον δήλωσε στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τον Αργεντίνο σταρ "...ξέρω ότι θέλετε να έρθει ο Μέσι. Είναι πολύ σημαντικό να συνδεόμαστε με φοβερούς ποδοσφαιριστές και η ομάδα με τέτοιους προσπαθεί να συνδέεται.

Δεν θέλω όμως να σχολιάσω τίποτα σε ό,τι έχει να κάνει με παίκτες που δεν είναι στο ρόστερ μας, για δημοσιεύματα και φήμες, αλλά ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο και σε όποια ομάδα κι αν πάει θα την αλλάξει επίπεδο..."

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά σε ματς της Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε σούταρε και πέτυχε μπαλκόνι

Η Αϊντχοφεν δεν πληρώνει το πρόστιμο για τα αντισημιτικά συνθήματα εάν δεν πληρώσει ο Άγιαξ για τα ομοφοβικά

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK