ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίπι: “Είχα πρόταση από ελληνική ομάδα”

Στην αποκάλυψη ότι στο διάστημα απουσίας του από τους πάγκους είχε προτάσεις από 15 ευρωπαϊκές ομάδες εκ των οποίων ήταν και μια ελληνική, προέβη ο Μαρτσέλο Λίπι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Gazzetta dello Sport".

default image

Στην αποκάλυψη ότι στο διάστημα απουσίας του από τους πάγκους είχε προτάσεις από 15 ευρωπαϊκές ομάδες εκ των οποίων ήταν και μια ελληνική, προέβη ο Μαρτσέλο Λίπι σε συνέντευξηπου παραχώρησεστη “Gazzetta dello Sport”.

Ο Ιταλός τεχνικός, που οδήγησε τη “Σκουάντρα Ατζούρα” στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 και ετοιμάζεται έπειτα από 2 χρόνια για την επιστροφή του στους πάγκους,υπογράμμισε ότι δέχτηκε πληθώρα προτάσεων τόσο από Εθνικές ομάδες όσο και από συλλόγους.

“Από το 2006 που βρίσκομαι χωρίς ομάδα επισκέφθηκα πολλές πόλεις, μουσεία και εστιατόρια ενώ παρακολούθησα χιλιάδες παιχνίδια. Έχω κάνει διάλεξη σχεδόν σε κάθε χώρα στην Ευρώπη, καθώς επίσης και σε 17 ιταλικά πανεπιστήμια για την τεχνική ηγεσία και την ομαδική δουλειά”δήλωσε αρχικά ο 60χρονος προπονητής ενώ συνέχισε λέγοντας:

“Είχα 7 ή 8 προτάσεις από εθνικές ομάδες, όχι όμως από την Αγγλία. Πάντως, πιστεύω ότι ένας κόουτς που έχει κατακτήσει το Μουντιάλ δεν πρέπει να εργαστεί ξανά σε Εθνική ομάδα. Επίσης, με προσέγγισαν 15 ευρωπαϊκοί σύλλογοι από Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία και από μερικές άλλες χώρες”.

Τέλος, ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους εκδήλωσε την ανυπομονησία του για την επιστροφή του στους πάγκους.

“Tώρα έχω συνειδητοποιήσει ότι θέλω να επιστρέψω στους πάγκους. Αρχίζω να χάνω την επαφήμε αυτό που λέγεταικαθοδήγηση και οικοδόμημα μιας ομάδας για έναν σημαντικό στόχο” κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK