"Λίρα εκατό" ο Σισέ, σύμφωνα με τον Μοντέστο!

Από τις 19 Ιανουαρίου είχε κλείσει ο Ολυμπιακός τον 21χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό της Αζαξιό για 4,5 χρόνια. Δανεικός έπαιξε στους Κορσικανούς και σε έναν μήνα πιάνει λιμάνι και... βλέπουμε.

"Λίρα εκατό" ο Σισέ, σύμφωνα με τον Μοντέστο!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ανήκει στον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι γνωστό εδώ και τέσσερις μήνες. Ο Σενεγαλέζος κάτω από άκρα μυστικότητα είχε έρθει στη χώρα μας στις 19 Ιανουαρίου για να περάσει από εξετάσεις και να περάσει και μία βόλτα από το Ρέντη για να δει τις εγκαταστάσεις.

Ο Σισέ φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Φρανσουά Μοντέστο. Είναι 21 χρονών αμυντικών, ανήκε στην Αζαξιό εώς το καλοκαίρι του 2019 και ο Ολυμπιακός τον είχε κλείσει για 4,5 χρόνα, αφήνοντάς τον δανεικό στους Κορσικανούς για έξι μήνες.

Ο Αφρικανός λοιπόν προχώρησε σε... αυτοανακοίνωση της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Αζαξιό:

" Κι άλλοι σύλλογοι από τη Ligue 1 και τη Ligue 2 με ήθελαν όπως η Οσέρ. Αυτόν τον χρόνο, η μεταγραφή ήρθε γρήγορα. Υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που με δάνεισε στην Αζαξιό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να παραμείνω ταπεινός, έχω να μάθω πολλά. Είμαι αρκετά μακριά από το επίπεδο που μπορώ να φτάσω. Στη χώρα του Σωκράτη, ελπίζω να γίνω ο παίκτη που νομίζω ότι μπορώ", είπε χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει όμως να τονίσουμε κάτι. Δεν είναι σίγουρο ότι ο Σισέ θα μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Αν οι "ερυθρόλευκοι" πάρουν Γάλλο προπονητή, τότε είναι αυξημένες οι πιθανότητές του να βρεθεί τουλάχιστον στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Από τον Γενάρη όμως υπάρχει η πληροφόρηση ότι ο Σισέ θα ξαναφύγει δανεικός με πιθανότερο προορισμό το Βέλγιο. Ακούγεται για τράμπα με τον Λαϊφη. Να πάει δηλαδή στη Σταντάρ Λιέγης και να διακοπεί ο δανεισμός του Λαϊφη και να γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Ο Μοντέστο "διαρρηγνύει τα ιμάτιά του" ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βγει "λίρα εκατό". Επαναλαμβάνουμε όμως ότι φαντάζει δύσκολο να μείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Δεν λέμε ότι είναι περίπτωση Κλοντ Ντιελνά, ο οποίος είχε πάει στην προετοιμασία με προπονητή τον Λεονάρντο Ζαρντίμ το καλοκαίρι του 2012 και με το δυνατό του παιχνίδι είχε στείλει στο... νοσοκομείο αρκετούς συμπαίκτες του στα οικογενειακά διπλάκια.

Ο Ντιελνά είχε πάει δύο χρονιές δανεικός σε Σεντάν και Αζαξιό και μετά έφυγε με μεταγραφή στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ο Σισέ είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ειδικά ο Μοντέστο εκτιμάει ότι θα βοηθήσει στο μέλλον τους "ερυθρόλευκους". Άλλωστε, μιλάμε για ένα παιδί 21 ετών, ενώ ο Ντιελνά όταν είχε πιάσει λιμάνι είχε κλείσει ήδη τα 24 και δεν είχε πολλές συμμετοχές στη β' κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Ιστρ. Παραμένει μυστήριο για ποιο λόγο είχε αποκτηθεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK