Λίστα με στόπερ στα χέρια του -δύσπιστου- Μπέντο

Εξακολουθεί να είναι αρνητικός ο Πορτογάλος για την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ, όπως φάνηκε και στη διάρκεια της επαφής που είχε στο Ρέντη με Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλα ανοικτά μέχρι το τέλος του μήνα σε συνδυασμό με πιθανό δανεισμό του Μπρούνο Βιάνα. Ποιον αριθμό φανέλας διάλεξε ο Αλί Σισοκό. Τελειώνει του Ομάρ στη Χαλ...

Λίστα με στόπερ στα χέρια του -δύσπιστου- Μπέντο

Ανοικτό παραμένει το θέμα της πιθανής απόκτησης στόπερ στον Ολυμπιακό, παρότι ο Πάουλο Μπέντο εξακολουθεί να εμφανίζεται από δύσπιστος έως αρνητικός. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τα πει επί του θέματος -και όχι μόνο- στο περιθώριο της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο κόουτς φέρεται σταθερός στην άποψη ότι η ομάδα δεν έχει ανάγκη από άλλο στόπερ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, ωστόσο, στη διοίκηση, όχι απλά έχουν ανοικτές κεραίες, αλλά έχουν ετοιμάσει ήδη και τη σχετική λίστα.

Όσο περνούν οι μέρες και με νωπή την εικόνα από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πλατανιά, έχει ωριμάσει στο μυαλό των αρμοδίων του συλλόγου η ιδέα να γίνει κίνηση για έναν ακόμη -αξιόπιστο- κεντρικό αμυντικό, έστω κι αν το τελευταίο πείραμα Γενάρη με τον -επίσης Βραζιλιάνο- Φελίπε Σαντάνα δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε στο διάστημα της επίσκεψής του στο αθλητικό κέντρο ότι του αρέσει να βλέπει νέα παιδιά με την ερυθρόλευκη φανέλα, κάτι που, εμμέσως πλην σαφώς, σημαίνει ότι η επιλογή Μπέντο να επιλέγει και να ρισκάρει σε ένα βαθμό με τους πιτσιρικάδες, δεν είναι "κόντρα" στα θέλω της διοίκησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης, ωστόσο, σε ό,τι αφορά την περίπτωση Βιάνα, δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της περιόδου σε ομάδα του εξωτερικού και να αποκτηθεί ένας πιο έμπειρος, πιο έτοιμος και πιο... σίγουρος κεντρικός αμυντικός, παρότι οι επιλογές μεσούσης της περιόδου είναι περιορισμένες σε σύγκριση με το καλοκαίρι.

Με λίγα λόγια, στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν... οπλίσει για κάθε καλή περίπτωση στόπερ που μπορεί να βελτιώσει την ασταθή εικόνα και να ηρεμήσει τα... πνεύματα και περιμένουν από τον προπονητή να λάβει την τελική απόφαση. Το να αγοράσουν παίκτη χωρίς το "πράσινο φως" της τεχνικής ηγεσίας δεν προκρίνεται ως σενάριο, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Μπέντο δεν θέλει, απλά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει...

Σε ό,τι αφορά τον Αλί Σισοκό, ο οποίος ήταν παρών στην κοπή της πίτας και την Τρίτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, επέλεξε τον αριθμό 22 στη φανέλα και είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο στην εντός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με την Ξάνθη.

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Χαλ, μιας και όλα είναι πλέον έτοιμα. Απομένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να αναχωρήσει για την Αγγλία ο Νορβηγός μπακ-χαφ, όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

ΓΕΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μαρινάκης, η υποδοχή του Καμπιάσο στον Σισοκό και ο Ανσαριφάρντ
Δανείστηκε Σισοκό και επίσημα ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK