Λήστεψαν τον Ροναλντίνιο, αλλά ξέχασαν τα... τρόπαιά του!

Το να είσαι διαρρήκτης σπιτιών ποδοσφαιριστών στην Ιταλία φαίνεται πως είναι αρκετά... κοινότυπη ιδιότητα.

Λήστεψαν τον Ροναλντίνιο, αλλά ξέχασαν τα... τρόπαιά του!
Ο Μάρεκ Χάμσικ έπεσε θύμα διάρρηξης πριν λίγες μέρες στο σπίτι του στη Νάπολη, με τους δράστες να τον σημαδεύουν με το όπλο μάλιστα. Λίγο αργότερα, "ανέβηκαν" στο facebook δεκάδες γκρουπ που ζητούσαν συγγνώμη από τον Σλοβάκο άσο και τον παρακαλούσαν να μη φύγει (ο ίδιος, πάντως, τους καθησύχασε).

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι θύμα διάρρηξης έπεσε και ο Ροναλντίνιο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μίλαν, λίγες ώρες αφότου ο ίδιος αναχώρησε για την πατρίδα του εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, οι δράστες άρπαξαν χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, ωστόσο δεν άγγιξαν τα πολυτιμότερα πράγματα που υπήρχαν στο σπίτι, τα τρόπαια όπως η Χρυσή Μπάλα του 2005 και τα βραβεία που έχει συλλέξει ο διεθνής άσος στη διάρκεια της καριέρας του.

Η καταγραφή των αντικειμένων που εκλάπησαν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, με την αστυνομία να προχωρά στη συλλογή δαχτυλικών αποτυπωμάτων για να εντοπίσει τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ