Άλιμος - ΑΕΚ 0-1 (VIDEOS)

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Χρήστος Αραβίδης λύτρωσε την ΑΕΚ γράφοντας το 0-1 στην έδρα του Αλίμου. Με 10 παίκτες για 25 λεπτά αγωνίστηκαν οι γηπεδούχοι. Χαμένο πέναλτι για τους "κιτρινόμαυρους" ο Μάνταλος.

Άλιμος - ΑΕΚ 0-1 (VIDEOS)

Η πολύ κακή κατάσταση του γηπέδου της Καισαριανής δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με το πρώτο ημίχρονο να κυλά χωρίς πολλές φάσεις. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, όμως ο Άλιμος έδειξε διάθεση να πιέσει και δημιούργησε κάποιες απειλές στις αντεπιθέσεις.

Με την επανάληψη, ο Μάνταλος πέρασε στο γήπεδο στη θέση του Ζόριτς και άλλαξε στην ουσία την ροή του αγώνα. Στο 66ο λεπτό, από δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Λάμπρόπουλος κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Νικολόπουλου.

Το πρώτο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ:

Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε παράλληλα και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Αλίμου, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες.

Οι διαμαρτυρίες των παικτών του Αλίμου:

Ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Βλάχος πέφτοντας εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία κράτησε το μηδέν.

Η εκτέλεση του Μάνταλου και η απόκρουση του Βλάχου:

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε, όμως ο Άλιμος κρατούσε σταθερά στην άμυνα και μάλιστα έχασε και δύο ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις με τον Σαγανά.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Ένωση θα αφήσει δύο βαθμούς στο γήπεδο της Καισαριανής, στο 90ο λεπτό του αγώνα, ο Μπρέσεβιτς έκανε το σουτ, ο Καραμέρης βρήκε την μπάλα με το χέρι και η ΑΕΚ κέρδισε δεύτερο πέναλτι.

Το δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ:

Την εκτέλεση αυτή τη φορά ανέλαβε ο Αραβίδης που ήταν εύστοχος, λυτρώνοντας την ομάδα του, η οποία έκανε με τη νίκη αυτή το 6/6 στα τελευταία της παιχνίδια στη Football League.

Η εκτέλεση και το γκολ του Αραβίδη:

Οι συνθέσεις:

Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ, Μπεριέξ (72' Ελευθεριάδης), Σταύρου (90+1' Ρούπι), Καραμέρης, Σαγανάς, Παντελής

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας (73' Ντούνης), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (79' Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς (46' Μάνταλος), Αραβίδης, Μπρέσεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK