Άρης - Δωτιεύς Αγιάς 0-1

Ένα τραγικό λάθος στην άμυνα είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να γνωρίσει την ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και να μείνει εκτός της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Άρης - Δωτιεύς Αγιάς 0-1
INTIME SPORTS

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση, με τον Άρη να διατηρεί ωστόσο την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πλησιάζει στο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ένα τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν προβάδισμα με γκολ του Τσατσαλίδη στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από το σημείο εκείνο ο Άρης ανέβασε στροφές και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 56', όταν έπειτα από γύρισμα του Παπαδόπουλου, ο Συμεωνίδης πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό, αλλά πλάσαρε πάνω στον Σταυράκη.

Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε, ο Ρένια έχασε την ευκαιρία του αγώνα στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ σε κενή εστία, με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει μέχρι το τέλος και ο Άρης να μείνει εκτός του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Άρης: Mπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Βασιλόπουλος, Φερνάντες, Ντούνγκα, Πόι, Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος.

Δωτιέας Αγιάς: Σταυρακάκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης, Ουέλινγκτον, Κουβέλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK