Aτλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3 (VIDEO)

Σε ένα ανεπανάληπτο ματς με πέντε γκολ, αποβολή στα αποδυτήρια, σοβαρά διαιτητικά λάθη, ένταση και... ιπτάμενα παπούτσια, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν" και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Copa del Rey.

Aτλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3 (VIDEO)

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε για την Ατλέτικο ο επαναληπτικός του "Βιθέντε Καλδερόν", αφού μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο ο Φερνάντο Τόρες βρήκε δίχτυα με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα κι έφτασε τα εννέα γκολ σε 13 ματς επί της Μπαρτσελόνα!

Η απάντηση των "μπλαουγκράνα", πάντως, ήταν άμεση. Η "Αγία Τριάδα" της επίθεσης (Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ) έκρυψε την μπάλα και ο τελικός αποδέκτης της (Νεϊμάρ) ισοφάρισε με σουτ στο 9ο λεπτό.

Aτλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3 (VIDEO)

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η... διαιτησία. Αρχικά, στο 21ο λεπτό, ο βοηθός γκρέμισε τον Ζόρντι Άλμπα με το σημαιάκι και κατόπιν (στο 28ο) ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χαβιέρ Μαστσεράνο στον Χουανφράν (δεν υπήρξε φάουλ, ενώ το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής).

Ο Ραούλ Γκαρθία έκανε το χρέος του ξαναδίνοντας το προβάδισμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που έφυγε με χαμόγελο στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς ο Μιράντα έβαλε αυτογκόλ στο 38' και ο Νεϊμάρ ανέτρεψε τα δεδομένα στο 41'. Δευτερόλεπτα πριν το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου, ο διαιτητής δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας του Λουίς Ενρίκε για χέρι του Άλμπα, ο οποίος έπρεπε να αποβληθεί.

Aτλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 2-3 (VIDEO)

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με 21 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάμπι στην ανάπαυλα (!) και την ανεπανάληπτη ενέργεια του Αρντά Τουράν στο 48' (πέταξε παπούτσι στο βοηθό, αλλά αντίκρισε μόνο την κίτρινη κάρτα!).

H μοναδική αξιόλογη φάση που κατέγραψε η Ατλέτικο για να ξαναμπεί στο ματς ήταν ένα τρομερό σουτ του Κάνι στο 71ο λεπτό, ενώ πολύ περισσότερα ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της, οι διακοπές και οι κίτρινες κάρτες.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, μάλιστα, ολοκλήρωσε την ανεπανάληπτη αυτή αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Μάριο Σουάρεθ για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μέσι στο 84ο λεπτό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (4-4-2): Όμπλακ, Χουανφράν (58' Γκάμεθ), Μιράντα, Χιμένες, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά (63' Κάνι), Γκριεζμάν (46' Σαούλ), Τόρες.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο (62' Ματιέ), Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ράκιτιτς (70' Ραφίνια), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ (77' Πέδρο).

Διαβάστε ακόμη:

Καράτε-κιντ και ιπτάμενα παπούτσια στο "Βιθέντε Καλδερόν" (VIDEO)

Με ανύπαρκτο πέναλτι το 2-1 η Ατλέτικο (VIDEOS)

Ένταση μεταξύ Τόρες και Νεϊμάρ (VIDEO)

Πέναλτι και αποβολή γλίτωσε η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK