Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (VIDEO)

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Copa del Rey έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν". Βασικός και μετριότατος ο Φερνάντο Τόρες στο ντεμπούτο του κατά τη δεύτερη θητεία του με τους "ροχιμπλάνκος".

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χρησιμοποίησε τον άπειρο Χοσέ Χιμένεθ δίπλα από τον Ντιέγκο Γκοντίν, ενώ στον αντίποδα ο Κάρλο Αντσελότι άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο επειδή σύμφωνα με τους Ισπανούς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η εικόνα του αγώνα δεν είχε μεγάλες διαφοροποιήσεις από εκείνα των τελευταίων ετών, αφού η Ρεάλ κατέγραψε 74% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και η Ατλέτικο πόνταρε στην ταχύτητα για να χτυπήσει στην κόντρα.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Σέρχιο Ράμος απείλησε με καρφωτή κεφαλιά, προτού συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ενώ στο 13' ορθώς δεν χρίστηκε σκόρερ ο Γκάρεθ Μπέιλ, δεδομένου ότι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που παραβίαζε την εστία του Γιαν Όμπλακ.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (VIDEO)

Ο Φερνάντο Τόρες είχε την... κακή συνήθεια να βγαίνει συχνά σε θέση οφσάιντ, ωστόσο ο Αντουάν Γκριεζμάν φρόντιζε να κρατά σε εγρήγορση τον Κέιλορ Νάβας (στο 13' ο Κοσταρικανός γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ, στο 22' ο Ραφαέλ Βαράν πρόλαβε το συμπατριώτη του με προβολή).

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δευτέρου, το θέαμα άρχισε να γίνεται πιο πλούσιο και οι θεατές να σηκώνονται συχνά από τις θέσεις τους.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 (VIDEO)

Η Ατλέτικο έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη, όταν στο 56' ο Σέρχιο Ράμος τράβηξε εντός περιοχής τον Ραούλ Γκαρθία κι εκείνος τον "εκδικήθηκε" ανοίγοντας το σκορ με πέναλτι. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Μπέιλ είχε χάσει καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Ρεάλ.

Αμέσως, ο Σιμεόνε έβγαλε το μέτριο Τόρες κι έκανε πιο αμυντικογενές το σχήμα του, ενώ ο Αντσελότι πέρασε τον Ρονάλντο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έμελλε να ξανασκοράρουν και μάλιστα με κεφαλιά του Χιμένες.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χεσούς Γκάμες, Γκοντίν, Χιμένες, Λούκας, Μάριο Σουάρες, Σαούλ Νίγκεθ (68' Τουράν), Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία, Γκριεζμάν (75' Μάντζουκιτς), Τόρες (59' Κόκε).

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Αρμπελόα (83' Καρβαχάλ), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κεντίρα, Ίσκο, Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες (63' Ρονάλντο), Μπενζεμά (75' Χεσέ).

Διαβάστε ακόμη:

Κάραχερ: "Κανένα πέναλτι. Το έχω κάνει κι εγώ!"

Έξαλλος πανηγυρισμός Σιμεόνε με τον γιο του (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK