ΑΕΚ από το 2016 και νέα γκέλα στο ΟΑΚΑ!

Μία από τα ίδια η ΑΕΚ, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής. Αποδοκιμασίες μετά το τέλος από τους οπαδούς. Χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα στο ντεμπούτο του ο Αϊντάρεβιτς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αν και είχε σε ένα ακόμη ματς τον έλεγχο του αγώνα με συντριπτική κατοχή και αρκετές ευκαιρίες, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και είχε νέα απώλεια βαθμών στο ΟΑΚΑ, μετά το τελικό 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου περιορίστηκε σε ανασταλτικό ρόλο, προσπαθώντας να κλείσει χώρους και να απειληθεί όσο το δυνατόν λιγότερο από τους γηπεδούχους. Οι Αγρινιώτες ευτύχισαν μάλιστα να έχουν σε πολύ καλή μέρα τον Κυριακίδη, ο οποίος έκανε 6 αποκρούσεις και ουσιαστικά ήταν αυτός που χάρισε με τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Επιθετικά οι φιλοξενούμένοι κατάφεραν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις με γρήγορες αντεπιθέσεις του Κλέσιο, όμως σπαταλήθηκαν και οι δύο, με τον Μπάρκα να έχει καθοριστική συμβολή στη δεύτερη εξ αυτών.

Ο Μοράις ξεκίνησε στο ματς τον Αϊντάρεβιτς και τον κράτησε για 85' λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός ότι ο Σουηδός, από ένα σημείο κι έπειτα, έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό. Μάλιστα το 4-3-3 με τον Μάνταλο και τον Πατίτο στα άκρα δεν του βγήκε. Σε κακή μέρα βρέθηκε και ο Πέκχαρτ, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί επικίνδυνος και να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Μετά τη νέα απώλεια, το εντός έδρας ρεκόρ της Ένωσης έγινε 3-5-0, έχοντας καταφέρει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ μόνο την Ξάνθη, τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κάρτες: Γκάλο, Σιμόες/ Ρότσα, Πάουλο

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Πατίτο (66' Μπακασέτας), Πέκχαρτ (78' Βάργκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Λουίς Ρότσα, Κουτρομάνος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Φάρλεϊ (87' Βασιλούδης), Μουνιός, Μαρκόφσκι (82' Παπουτσογιαννόπουλος).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK