Έβαλε "φωτιά" στα πλέι οφ ο Πανιώνιος με διπλό στο ΟΑΚΑ!

Χάρη σε γκολ του Σαμέντ Γεσίλ στο 7ο λεπτό του αγώνα, ο Πανιώνιος έφυγε νικητής με 1-0 από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και έβαλε "φωτιά" στα πλέι οφ. Στην πρώτη θέση προσωρινά οι "κυανέρυθροι". Απογοητευτική η εικόνα της Ένωσης στο -σχεδόν- άδειο ΟΑΚΑ.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα πάνω κάτω στα πλέι οφ της Super League έφερε ο Πανιώνιος μετά το διπλό (1-0) από την έδρα της ΑΕΚ. Το παιχνίδι ήταν κακό από πλευράς ποιότητας ενώ ακούστηκαν και αποδοκιμασίες από τον -ελάχιστο- κόσμο που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αιφνιδίασε την ΑΕΚ μόλις στο 7ο λεπτό. Mετά από κερδισμένο κόρνερ της ΑΕΚ ο Πανιώνιος έφυγε γρήγορα στην κόντρα, τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Γεσίλ που με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Μπάρκα ανοίγοντας το σκορ υπέρ των "κυανέρυθρων". Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Γεσίλ στην Ελλάδα και πρώτο στην καριέρα του μετά τον Σεπτέμβρη του 2015!

Η ΑΕΚ αν και ανέβηκε μετά το γκολ που δέχθηκε και είχε κατοχή της μπάλας που άγγιξε το 80% στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη. Στην επανάληψη οι "κιτρινόμαυροι" πίεσαν ακόμη περισσότερο, πέρασαν στο γήπεδο οι Πατίτο, Λάζαρος και Αλμέιδα, αλλά ο κίπερ του Πανιωνίου κράτησε με καλές αποκρούσεις σε κάποια μακρινά σουτ, κράτησε το σκορ.

Καλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ ήταν το δοκάρι μετά από σέντρα του Σιμόες από τα αριστερά. Το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου όμως παρέμεινε και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ "πέταξε" στα σκουπίδια το διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Χιμένεθ):Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46' Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας (46' Ροντρίγκες), Πέκχαρτ (61' Αλμέιδα), Αραούχο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς):Γιαννιώτης, Βλάχος (56' Γκουϊοάτα), Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (88' Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (75' Λάμπρου).

TO LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK