Από "εξάρα" σε "εξάρα" η ΑΕΚ, διέλυσε και τη Βέροια!

Μετά τη νίκη της με 6-0 κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, η ΑΕΚ "σκόρπισε" με 6-0 και τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα! Δύο γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, σκόρερ και οι Μάνταλος-Βράνιες-Λαμπρόπουλος, άφησε υποσχέσεις στο ντεμπούτο του ο Βινίσιους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν σταματάει να μοιράζει... εξάρες η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την εύκολη νίκη της με 6-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, η Ένωση διέλυσε και τη Βέροια με το εντυπωσιακό 6-0, έχοντας έτσι σκοράρει στα τελευταία της δύο παιχνίδια συνολικά 12 τέρματα!

Το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας ουσιαστικά... τελείωσε στο 15' όταν και ο Λαμπρόπουλος έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με μια "φωτοβολίδα" είχε ανοίξει το σκορ για την ΑΕΚ, δείχνοντας ότι το απόγευμα θα είναι εύκολο για τους "κιτρινόμαυρους".

Η Βέροια παραδόθηκε, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μπάρκα, που ήταν απλώς... θεατής της αναμέτρησης. Στο 25' ο Μάνταλος μετά από σέντρα ακριβείας του Τόμας Πέκχαρτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ από εκτέλεση κόρνερ του αρχηγού της ΑΕΚ στο 36' ο Τομάς έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0. Το πρώτο του γκολ με τα "κιτρινόμαυρα" πέτυχε στο 40' ο Βράνιες, όταν και η μπάλα του στρώθηκε μέσα στην περιοχή μετά από "γέμισμα".

Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε αλλαγές και η ομάδα του κατέβασε ταχύτητα. Το "βάπτισμα του πυρός" πήρε και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Βινίσιους, ο οποίος έδειξα καλά στοιχεία και άφησε υποσχέσεις. Στο ματς πέρασαν και οι Ροντρίγκες και Κολοβέτσιος, με τον Λαμπρόπουλο ωστόσο να αποχωρεί με πρόβλημα και μένει να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει ο αμυντικός και σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι στο 89ο λεπτό, κερδίζοντας ασφαλώς το χειροκρότημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος (54' Κολοβέτσιος), Ντίντακ (53' Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο (68' Πατίτο), Πέκχαρτ

Βέροια (Απόστολος Τερζής):Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος, Κάλι (46' Ασίγκμπα), Μελίσσης, Αντονιάν (71' Σισοκό), Τόμας, Μπαλάφας, Άρτσε (58' Στόιτσεφ), Κάλβο, Σαρπόνγκ, Καπετάνος

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK