Μεγάλη "απόδραση" από τον Κάμπο η ΑΕΚ

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η ΑΕΚ στη Λάρισα επί της ΑΕΛ με 2-1. Η Ενωση σκόραρε δύο φορές με τον Πλατέλλα και στη συνέχεια άντεξε στη μεγάλη πίεση των γηπεδούχων ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάλο. Αποβλήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη!

Μεγάλη "απόδραση" από τον Κάμπο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και όμως υπάρχει ακόμα ζωή στον πλανήτη... ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια (κυρίως) και οι ποδοσφαιριστές του πέρασαν πολύ δύσκολα στις δύο τελευταίες εβδομάδες μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής και παρατάχτηκε στην "AEL FC Arena" χωρίς να έχει στο αρχικό της σχήμα τους Αλμέιδα, Λέσκοτ, Σιμόες και Βάργκας, όμως το φινάλε την βρήκε να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη.

Ο άνθρωπος ουσιαστικά που κράτησε όρθια την Ένωση σε αυτή τη δύσκολη καμπή της σεζόν ήταν ο Βαγγέλης Πλατέλλας ο οποίος στο πρώτο του φετινό παιχνίδι με την Ένωση ως βασικός έβγαλε "λαγούς από το καπέλο". Με το που ξεκίνησε το ματς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής που άφησε... άγαλμα τον αντίπαλο γκολκίπερ ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου εκμεταλλεύτηκε μία καραμπόλα στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων για να πετύχει και δέυτερο γκολ με ψύχραιμο κοντινό πλασέ.

Μεγάλη "απόδραση" από τον Κάμπο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την πλευρά της η ΑΕΛ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες μέχρι το 0-2 μέσα από οργανωμένες προσπάθειες, για να έρθει στο 33' ο Ναζλίδης και να μειώσει σε 1-2 με κεφαλιά (λάθος έξοδος από Ανέστη) για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Μετά από ένα πρώτο μέρος με πολλές μονομαχίες, φάσεις στις δύο εστίες και εμφανή κενά των δύο ομάδων στο χώρο του κέντρου, το δεύτερο μέρος βρήκε την ΑΕΚ να μπαίνει πιο επιθετικά και να ψάχνει το δέυτερο γκολ, με τους Μάνταλο, Αραβίδη και Πλατέλλα να μην καταφέρνουν ωστόσο να βρουν δίχτυα και να "καθαρίσουν" για την Ένωση.

Μεγάλη "απόδραση" από τον Κάμπο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 60' να αρχίσουν σταδιακά να κερδίζουν μέτρα, ενώ από το 72' και μετά που ήρθε η αποβολή του Γκάλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η ΑΕΛ έπαιξε "μονότερμα" για πάνω από 20 λεπτά τους φιλοξενούμενους που κλείστηκαν μαζικά στην περιοχή τους.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη προσπάθησαν με σέντρες και πλαγιοκοπήσεις να φτάσουν στο δεύτερο γκολ όμως δεν τα κατάφεραν, με τους παίκτες της ΑΕΚ να αντέχουν στην πίεση και τον Ανέστη να "κατεβάζει ρολά" στο 80' κάνοντας την απόκρουση του αγώνα σε βολίδα του Ουρτάδο έξω από την περιοχή.

Μεγάλη "απόδραση" από τον Κάμπο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φινάλε του αγώνα βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα (εκεί που έχασε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός) και να φτάνει στους 10 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να κερδίζει από την πλευρά του περισσότερο χρόνο στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο μετά την έντονη αμφισβήτηση που έχει βιώσει όλο αυτό το διάστημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκηw, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (64' Ουρτάδο), Φατιόν (56' Ντέλετιτς), Γκόλιαw, Αβραάμ, Ντοντό, Ναζλίδης

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (52' Αλμέιδα), Πλατέλλας (69' Λαμπρόπουλος), Αραβίδης (87' Μπακάκης)

ΤΟ LIVE

19:17
Καλησπέρα σας. Σε περίπου 15 λεπτά έχουμε σέντρα στην "AEL FC Arena", στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της Super League μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ.
19:22
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Γκόλιας, Αβραάμ, Ντοντό, Ναζλίδης

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Πλατέλλας, Αραβίδης
19:22
Οι αναπληρωματικοί στον πάγκο της ΑΕΛ: Κουτογλίδης, Ντέλετιτς, Μονιάκης, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ποτουρίδης και Σουλιώτης.

Οι αναπληρωματικοί στον πάγκο της ΑΕΚ: Μπάρκας, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αλμέιδα και Πέκχαρτ.
19:26

19:28
H AEK προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα (3-0) από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πως ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα σημάνει κατά πάσα πιθανότητα την αποχώρησή του από τον πάγκο.
19:28
Αρκετές οι απουσίες για την Ένωση, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λέσκοτ, Βάργκας, Ντίας και στον τιμωρημένο Πατίτο Ροντρίγκες.
19:29
Η ΑΕΛ θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο απέναντι στον Ολυμπιακό (1-0) και απέναντι στην ΑΕΚ.
19:29
Για τη θεσσαλική ομάδα λείπουν οι Ξενοδόχοβ και Βαρέλα. Αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών.
19:30
Μετά από έξι αγωνιστικές, η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και η ΑΕΛ έχει 5.
19:31
Οι δύο ομάδες έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Κομίνης, έχοντας βοηθούς τους Καλφόγλου και Διπλάρη.
19:31

19:32
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
19:33
Η διάταξη της ΑΕΛ.
19:33
Η διάταξη της ΑΕΚ.
19:34
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ .............ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
19:35
4' ΓΚΟΛ Η ΑΕΚ με σκόρερ τον Πλατέλλα!
19:37
Τέλειο ξεκίνημα για την ΑΕΚ. Πρώτη φορά βασικός στη φετινή Super League ο Βαγγέλης Πλατέλας, ο οποίος με εκπληκτικό "ξερό" σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για την Ένωση στο 4ο λεπτό!
19:38
Πολύ γρήγορη αντεπίθεση έβγαλε η ΑΕΚ, με το σουτ του Πλατέλλα λίγο έξω από την περιοχή να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Καβουσάκη.
19:39
Φτάσαμε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με την ΑΕΛ να προσπαθεί σιγά σιγά να συνέλθει από το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ.
19:42
10' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ, με τον Ανέστη να βγάζει με δυσκολια σε κόρνερ την κεφαλιά του Ναζλίδη.
19:42
Πιέζει στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ που ψάχνει την ισοφάριση. Κέρδισε κόρνερ τώρα.
19:43
Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, ο Πλατέλλας χρειάστηκε μόλις 4 λεπτά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
19:44
Το γρήγορο γκολ έχει βοηθήσει στο να δούμε από το ξεκίνημα ένα "δυνατό" ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλές μονομαχίες.
19:48
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το 1-0 του Πλατέλλα που ήταν ένα υπέροχο γκολ τόσο σε δημιουργία (συνεργάστηκαν Μάνταλος, Αραβίδης, Μπακασέτας) όσο και σε εκτέλεση.
19:52
O Αραβίδης αγκαλιάζει τον σκόρερ Πλατέλλα. Αμφότεροι αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος βασικοί στην ΑΕΚ.
19:55
Η ΑΕΚ μετά το γκολ έχει καταφέρει να ελέγξει το ματς. Δεν έχει απειλήσει τον Καβουσάκη αλλά δεν επιτρέπει και στους παίκτες του Αναστασιάδη να δημιουργήσουν κινδύνους μπροστά στην εστία του Ανέστη (πέρα από τη στημένη φάση με την κεφαλιά του Ναζλίδη).
19:55
23': Κίτρινη κάρτα στο ματς την αντικρίζει ο Γκάλο.
19:56
24': Νέα κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ, την βλέπει (ορθά) ο Τσιγκρίνσκι.
19:57
Από πλευράς ΑΕΛ, έχει πάρει κίτρινη κάρτα μέχρι στιγμής ο Άντονι.
19:58
χρηστος : παίξτε καλύτερα
20:01
28': Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι στιγμής για την ΑΕΛ. Ο Αβραάμ έβγαλε κάθετη πάσα για τον Ντοντό, εκείνος από πλάγια θέση έκανε το διαγώνιο πλασέ με εξωτερικό φάλτσο και η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ανέστη.
20:01
stefofadown : Πικραμενος ο κοσμος της ΑΕΚ... Ντροπη στη διοικηση...ουτε γηπεδο , ουτε λεφτα...
20:01
Pinas : Εάν οι ΑΕΚ τους περιμένει στην άμυνα...πολύ δύσκολα
20:01
bob GEO : ARRWSTIA AEKARA!!!
20:02
30': ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Πλατέλλα να κάνει το 2-0!
20:03
Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς καθώς του στρώθηκε η μπάλα μετά από... καραμπόλα και με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε και πάλι τον Καβουσάκη!
20:03
Γιωργος : Αεκαρα παίξε μπαλα!!
20:04
Pinas : Αντε γειά.......τελείωσε πριν αρχίσει..θα ξεσπάσει στην Αελ..και στον δεύτερο γύρο τον περιμενουμε
20:04
33': ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Νζαλίδη να μειώνει σε 2-1!
20:05
Ξαναμπαίνει η ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Ναζλίδη να προλαβαίνει στην έξοδο τον Ανέστη και με κεφαλιά να μειώνει το σκορ.
20:07
Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με τον Πλατέλλα, ο σκόρερ επωφελήθηκε από την προσπάθεια του Κόντορ, ο οποίος πήγε να απομακρύνει τη μπάλα αλλά αυτή κόντραρε και κατέληξε στον Πλατέλλα.
20:07
Παυλος Ελβετια : Γήπεδο του χρόνου και βλέπουμε, λεφτά ούτε για αστείο, μήπως καλύτερα να τήν πάρει κάποιος άλλος την ΑΕΚ; Τσαμπα μάγκες!
20:07
nikos : Simera tha katalavei o Timour ti simainei Platelas , Aravidis kai to filotimo tous gia tin AEK!!
20:07
sofia : popoppopo aelllllll
20:07
Gate 21 old school : Τα χαιρετισματα μας στον κουγια
20:09
38': Δοκάρι για την ΑΕΚ με τον Αραβίδη!
20:10
Osios 21 : Θα είναι τυχερή η ΑΕΚ να τελειώσει το Ημίχρονο με αυτή μπροστά.
20:10
O Πλατέλλας πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ.
20:10
tasos : Τυχερα και τα 2 γκολ μας. Το ενα απο σουτ, το αλλο απο κοντρα. Για αλλη μια φορα δε μπορουμε να κρατησουμε μπαλα, δεν αλλαζουμε ουτε 2 πασες και η αμυνα ειναι για πλακα.
20:12
Πλησιάζουμε το 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Δυνατό ματς με μονομαχίες και γρήγορο ρυθμό. Οι δύο ομάδες υστερούν αμφότερες στη μεσαία γραμμή, με τη μπάλα να πηγαίνει με μεγάλη ευκολία από τη μία περιοχή στην άλλη.
20:12
george rocheser n.y : pame aekara apo to rochester
20:14
42': Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο προωθημένος Γιόχανσον πήρε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
20:14
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ................ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΕΑ ΓΡΑΜΜΗ
20:14
Pinas : Χρήμα έχει αλλά δεν ρισκαρει..με λίγα τα πολλά
20:14
Tasos : Pame aelara
20:15
Στη φάση με το δοκάρι της ΑΕΚ πριν λίγα λεπτά, το τηλεοπτικό ριπλέι δείχνει πως την κεφαλιά την πήρε ο Φάρκας που παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ για την ομάδα του.
20:16

20:17
45': Σουτ του Μάνταλου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Καβουσάκη.
20:17
45': Κίτρινη κάρτα ο Χριστοδουλόπουλος.
20:17
Συμπληρώθηκε το 45λεπτο. Ένα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.
20:18
Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για την ΑΕΛ, έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
20:18
Τέλος ημιχρόνου: ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-2.
20:19
Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Πλατέλλα στο 4' και στο 30', μείωσε στο 33' η ΑΕΛ με τον Ναζλίδη.
20:21
Η ΑΕΛ έκλεισε το πρώτο μέρος έχοντας 8 τελικές προσπάθειες (2 εντός εστίας) ενώ η ΑΕΚ είχε 6 (4 εντός εστίας). Ο Καβουσάκης είχε 1 απόκρουση και ο Ανέστης 2, ισοπαλία είχαμε στα κόρνερ (2-2) ενώ ισορροπία υπάρχει και στην κατοχή της μπάλας (49% η ΑΕΛ, 51% η ΑΕΚ).
20:25
Στα επίσημα του γηπέδου ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.
20:26
Παρών στο γήπεδο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε μαζί με το βοηθό του Κώστα Τσάνα.
20:26
mixalis : Πιστεύετε ότι η άεκ χρειάζετε χαφ άμεσα και εσείς?
20:26
Τα χαφ της σήμερα δεν έχουν βοηθήσει και πολύ, ειδικά ανασταλτικά.
20:27
Βέβαια έχει κάνει και "αλχημείες", με τον Γιόχανσον να έχει δίπλα του Μάνταλο και Μπακασέτα.
20:34
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.
20:34
mixalis : Αυτό είναι αλήθεια αλλά και πάλι όταν ζορίζεσαι να κρατήσεις μπάλα με τη λάρισα που ναι μεν έχει καλή εδρα, τι θα κάνεις σε πιο δύσκολα παιχνίδια. Εκεί ειναι το πρόβλημα για μενα φέτος
20:35
tony savevski : Ρε παιδιά συγγνώμη, μόνο εγώ βλέπω ότι δεν έχουμε τερματοφύλακα; σε όλες τις σέντρες τρέμουμε.. δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Με τέτοιο τέρμα δεν πας πουθενά.. Ο μπάρκας δεν μπορεί να είναι χειρότερος αν και δεν τον έχω δει να αγωνίζεται..
20:37
47': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Το σουτ του Μάνταλου το απέκρουσε ο Καβουσάκης, με τον Αραβίδη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά το νέο σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.
20:39
50': Η μπάλα στρώθηκε στον Ντοντό στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως έκανε στραβοκλωτσιά και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
20:41
52': Η ώρα του Αλμέιδα. Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να παίρνει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου.
20:44
Πλέον ο Αλμέιδα παίζει στην κορυφή της επίθεσης και ο Αραβίδης πέρασε αριστερά στην επίθεση αντί του Χριστοδουλόπουλου.
20:45
56': Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ, με τον Ντέλετιτς να παίρνει τη θέση του Φατιόν.
20:46
58': Ωραία προσπάθεια από τον Αραβίδη, κερδίζει κόρνερ.
20:46
Προμηθέας : Μια χαρά παίζει η ΑΕΚ δεν καταλαβαίνω την γκρίνια... η ΑΕΛ φέτος έχει καλή και επιθετική ομάδα, βλέπουμε ένα όμορφο ματς προς τι τόση γκρίνια για όλους και όλα;;
20:48
Η ΑΕΚ έχει πάρει τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά και προσπαθεί να φτάσει στο τρίτο γκολ μέσα από κατοχή και οργανωμένες επιθέσεις.
20:49
59': Κοντά στο 2-2 η ΑΕΛ μέσα από αντεπίθεση, με το σουτ του Αναστασόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει όμως τη μπάλα πολλά μέτρα πάνω από τα δοκάρια.
20:49
Μάριος θηβα : Προμηθεα δυστυχώς είναι Έλληνες...καθόλου υπομονη
20:50
Ντεμαρος : Άνετα θα το πάρουμε το ματς. .Μην γκρινιάζετε! !!
20:51
61': Άγγιξε το χατ-τρικ ο Πλατέλλας. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είδε τον Καβουσάκη πολύ έξω από την εστία του και προσπάθησε να τον "κρεμάσει" με λόμπα από τη σέντρα και σε θέση αριστερά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
20:53
Φτάσαμε στο 64ο λεπτό, η ΑΕΚ αρκετά καλύτερη από την ΑΕΛ στο δεύτερο μέρος και έχει πολύ καλύτερες ευκαιρίες για το γκολ. Όσο όμως παραμένει το 1-2 η αγωνία θα παραμένει και για τις δύο ομάδες...
20:53
steve : αντε αεκαρα άλλο 1
20:55
64': Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Αναστασόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον Ουρτάδο.
20:56
Ντεμαρος : Θα σκοράρει ο Αλμειδα σήμερα. να πάρει λίγο μπρος! !!
20:56
George : Άντε αελαρα κάνε πάλι το θαύμα σου
20:58
69': Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Αποχωρεί ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Ένωσης, Πλατέλλας, και τη θέση του παίρνει ο Λαμπρόπουλος.
20:58
αελ 2016 : ΑΕΛ σημαίνει μέχρι 6η θέση. Τα άλλα δεν είναι ΑΕΛ. Επαρχιωτάκια...
20:59
Ο Κετσπάγια έβαλε τον Λαμπρόπουλο για να στηρίξει τον Γιόχανσον στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Προηγουμένως είχε ζητήσει από τους Μάνταλο και Μπακασέτα να τον βοηθούν περισσότερο.
20:59
aelaras : Ποιος Αλμειδα;δεν υπάρχει ο τύπος πουθενά.
20:59
tony savevski : Μας έχει ταράξει στις κάρτες ο Κομίνης. Δεν ήταν οι περισσότερες
20:59
steve : θα μας τρελλανει ο κεσπαγια,. Αντε ρε ΑΕΚΑΡΑ ΒΑΛΕ 1 ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ
21:00
aelaras : Εμπρός του κάμπου παλικάρια
21:00
Nikos : ela mori original!!! hugo 4ever aravas
21:01
70': Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ, με την κεφαλιά του Ντέλετιτς να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη.
21:01
73': Με 10 παίκτες μένει η ΑΕΚ, καθώς ο Γκάλο αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
21:01
Ντεμαρος : Πάντως ο Τιμούρ πολύ λίγος για την ομάδα μας
21:02
aelaras : Μπορείς ΑΕΛ
21:02
daffyy7 : thn ekth tesh sto protatlhma gia thn ora thn exei kaparosei h aek kalhspera sas
21:02
Αλλάζουν οι αριθμητικές ισορροπίες και πλέον η ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί με παίκτη λιγότερο το υπέρ της σκορ. Ο Γκάλο αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ναζλίδη.
21:03
kostas kalamata : πρεπει να κερδισουμε για το τιμουρ ρε παιδια
21:03
tony savevski : ε αναμενομενο ηταν αφου έχει δώσει 50 κάρτε χωρίσ λόγο..
21:03
Pontios : Twra pou bgike o gkalo..trexate podarakia..tha trelathoyn oi larissaioi
21:04
Η ΑΕΛ πιέζει για την ισοφάριση έχοντας ανέβει ψυχολογικά με τον παίκτη παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει οπισθοχωρήσει.
21:04
steve : Για την αεκαρα μας να κερδίσουμε . Όχι για τον τιμουρ
21:05
Μπαίνουμε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.
21:05

21:07
Ο Ναζλίδης έπεσε μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ζήτησε πέναλτι, όμως σωστά δεν δόθηκε τίποτα από τον διαιτητή.
21:07
iero1981 : poia larisa re paidiaaaa 1-2 teliko aneta
21:07
Pontios : Autos o timour den katalabainei oti o labropoulos einai amyntikos??k oxi koftis??
21:07
kostas kalamata : παιδια ειναι μικρο το χρονικο διαστημα να κρινουμε το κετσπαγια.υπομονη θελει,το προπονητη τον κανουν και οι παχτες,αφου δεν εχουμε κλασατα ονοματα.υπομονη
21:10
80': ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόκρουση του Ανέστη σε σουτ του Ουρτάδο! Εκτινάχτηκε στην δεξιά γωνία του και έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ
21:10
kostas kalamata : μαλλον θελουν να φανε τον τιμουρ
21:10
KATERINI PAYLOS : POSO KOSMO EXEI ?
21:10
Δεν είναι γεμάτο το γήπεδο.
21:11
ταγκλεας : Κάθε παιχνίδι καρδιακοι γινόμαστε.
21:11
Pontios : Ama kerdisoume tyxeroi tha eimaste..
21:11
Χατζημούσιας : Εχει κοσμο της ΑΕΚ στο γηπεδο ;
21:11
Όχι. Μόνο οπαδούς των γηπεδούχων.
21:11
Μάριος θηβα : Μπράβο ανέστη
21:12
Την απόκρουση του αγώνα έκανε πριν δύο λεπτά ο Ανέστης!
21:12
steve : δεν εχει συστημα η ομαδα μας ρε παιδια. Να κερδισουμε και να φυγει ο τιμουρ
21:13
Η ΑΕΛ πολιορκεί την εστία της ΑΕΚ, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές. Αυτή τη φορά το συρτό πλασέ του Ουρτάδο έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Ανέστη.
21:13
Livewild21 : Τον Τιμουρ τον πίστευα, αλλά η ομάδα έδειξε αδούλευτη. Μπροστά βγαίνουν φάσεις από ατομικές ενέργειες και πίσω δεν υπάρχει συνεννόηση
21:14
ταγκλεας : Ο Αλμειδα κανει κατι ? Προσπαθει ? Γιατι δεν το βλέπω
21:14
Έχει πάρει πάρει 2-3 φορές τη μπάλα από το 52' που μπήκε στο ματς. Δεν έχει φανεί.
21:14
chris7 : Είναι ντροπή να πέφτουν συνέχεια οι παίχτες της ΑΕΚ κάτω για καθυστερήσεις!! Αυτό που κάνουν οι μικρές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό
21:14
Η κατοχή της μπάλας τώρα είναι 55% για την ΑΕΛ και 45% για την ΑΕΚ.
21:15
Συμπληρώθηκαν 85 λεπτά, μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο με την ΑΕΚ να έχει γυρίσει πίσω και να αμύνεται μαζικά.
21:16
87': Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΛ, με τον Αβραάμ να κάνει το κοντινό πλασέ υπό την πίεση του Μάνταλου και τη μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι.
21:16
87': Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μπακάκης παίρνει τη θέση του Αραβίδη.
21:17
Μετά από αυτή την αλλαγή ο Μπακάκης περνάει δεξί μπακ και ο Λαμπρόπουλος που είχε πάει εκεί μετά την αποβολή του Γκάλο επιστρέφει στα χαφ δίπλα στον Γιόχανσον.
21:17
Pontios : Firi firi to pane gia goal..
21:17
steve : ρε ΚΕΣΠΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ
21:20
Συμπληρώθηκε το 90λεπτο. Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Τέσσερα λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος.
21:20
Livewild21 : Ο Κομίνης παίζει 100% Ε.Ο. Όσο μπορούν ακόμα
21:20
Ντεμαρος : ο Τιμούρ δεν ξέρει τι του γίνεται. .
21:20
Παρασχος : Αδικείται η ΑΕΛ απο το αποτέλεσμα και απαράδεκτοι οι παίχτες της ΑΕΚ για τις καθυστερήσεις
21:20
FRM17 : Σφυρα το μη πάθουμε καμία ζημιά στο τέλος
21:20
91': Κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο.
21:20
Μαεβιους : Μιλάμε σοβαρά τώρα ΟΤΙ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ μαζικά κατά της ΑΕΛ; ΔΕΝ πάμε προφανώς πουθενά έτσι....
21:21
Παίζουμε το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Άλλα δύο λεπτά απομένουν. Πολύ κοντά σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη η ΑΕΚ.
21:22
Σέντρα από τα δεξιά, κόντρα και η μπάλα στην αγκαλιά του Ανέστη.
21:22
Str : Pragmatika d mporw na karalavw pws ginete na min mporoume na kratisoume mpala apo th larisa.. mhpws ftaiei o tropos pou steinei thn omada o proponhths??
21:22
Τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
21:22
Τελευταία προσπάθεια της ΑΕΛ για την ισοφάριση.
21:23
Πιέζει η ΑΕΛ για την ισοφάριση αλλά ο Ανέστης μπλοκάρει.
21:23
Λογικά η τελευταία φάση στο ματς.
21:23
Ντεμαρος : Βάλε και καμιά 10 ρια λεοφορεια πίσω Τιμούρ. ...ασχετε
21:23
Osios 21 : Κράτα το σκορ Τιμούρ...!!! Άλλος Πογετ μας βρήκε...!!!
21:23
Μπήκαμε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
21:24
Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-2.
21:25
Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο ημίωρο με τα δύο γκολ του Πλατέλλα, η ΑΕΛ μείωσε γρήγορα σε 2-1 στο 33', από το 72' και μετά έπαιξε και με παίκτη παραπάνω με την αποβολή του Γκάλλο αλλά η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια άντεξε και πήρε τη νίκη.
21:25
Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ έπιασε τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση με 10 βαθμούς.
21:26
Ένταση μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των παικτών, ο διαιτητής αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Γιοβάνοβιτς και με δεύτερη κίτρινη τον Χριστοδουλόπουλο.
21:26
Παύλος : Φαγωθήκατε όλοι με τον προπονητή. Να δούμε πόσες ομάδες θα περάσουν από Λάρισα και μετά να μιλησετε. Δεν βάζει Αραβίδη, μουσμουράτε. Τον βάζει, πάλι μουρμουράτε. Μια χαρά κουτσάρισμα έκανε ο Τιμούρ και παίζαμε και με 10 για κάποια λεπτά για να μην ξεχνιόμαστε.
21:27
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live Chat της αναμέτρησης. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK