Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ: Ο Λιονέλ Μέσι δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πεπ Γκουαρδιόλα να διεκδικήσει κάτι στο "Καμπ Νου". Με τρία γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-0 τη Μάντσεστερ Σίτι. Εξάρα η Αρσεναλ, τεσσάρα η Μπάγερν και μεγάλο διπλό η Μπεσίκτας (videos)!

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα με μία μοναδική ποδοσφαιρική ραψωδία από τον Λιονέλ Μέσι μπροστά σε 96.290 θεατές!

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του Champions League οι πρωταθλητές Ισπανίας συνέτριψαν με 4-0 την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος γνώρισε την πιο βαριά εκτός έδρας ήττα στην προπονητική του καριέρα σε όλες τις διοργανώσεις και οποίος σε δύο πλέον επισκέψεις του στο "Camp Nou" ως αντίπαλος έχει δει τις ομάδες του να δέχονται 7 γκολ (είχε προηγηθεί και το 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μπάγερν πρόπερσι).

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Ο απόλυτος σταρ της βραδιάς, Λιονέλ Μέσι, πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του πανηγυρίζοντας από το 69' κιόλας ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ ενώ ο Νεϊμάρ νικήθηκε στο 87' από τον Καμπαγέρο από την άσπρη βούλα, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 89' μετά από υπέροχη σόλο ενέργεια.

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, με την Μάντσεστερ Σίτι να βλέπει τον (πρώην γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα) Κλαούντιο Μπράβο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη στο 53' (απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής) και τον Ματιέ να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους Καταλανούς στο 73'.

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Για τον Αργεντινό ηγέτη της "Μπάρσα", αυτό ήταν το 6ο φετινό του γκολ στο Champions League, 16ο στα 15 τελευταία παιχνίδια του απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους, 53ο σε φάση ομίλων (έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Ραούλ) και 89ο συνολικά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Στο έτερο ματς του 3ου ομίλου, η Γκλάντμπαχ πήρε τεράστια νίκη στην "καυτή" έδρα της Σέλτικ, με τους Στιντλ και Χαν να σκοράρουν για τους Γερμανούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Στον 1ο όμιλο, τα δύο φαβορί για την πρόκριση προχώρησαν με εντός έδρας νίκες. Η Άρσεναλ ταπείνωσε με 6-0 την Λουντογκόρετς με τον Μεσούτ Εζίλ να πετυχαίνει τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να πανηγυρίζει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του (!) ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-0 την Βασιλεία με σκόρερ έναν Αργεντινό (Άνχελ Ντι Μαρία), έναν Βραζιλιάνο (Λούκας Μόουρα) και έναν Ουρουγουανό (Έντινσον Καβάνι).

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Στον 2ο όμιλο χαμογέλασαν διάπλατα οι φιλοξενούμενοι. Η Μπεσίκτας προηγήθηκε τρεις φορές στο "San Paolo" και τελικά πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Νάπολι (οι "παρτενοπέι" κέρδισαν δύο πέναλτι με το σκορ στο 1-2 αλλά ήταν άστοχοι στο πρώτο με τον Ινσίνιε και ευστόχησαν μόνο στο δεύτερο με τον Γκαμπιαντίνι) ενώ στο άλλο ματς η Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου (βασικός, ήταν η πρώτη αλλαγή της ομάδας του στο 71') έφυγε με το τρίποντο από το Κίεβο επικρατώντας 2-0 της τοπικής Ντινάμο.

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

Ο νόμος του ισχυρού εφαρμόστηκε στον 4ο όμιλο, με την Μπάγερν Μονάχου να μη δυσκολεύεται ιδιαίτερα απέναντι στην Αϊντχόφεν και να επικρατεί με 4-1 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ενώ στο Ροστόβ η Ατλέτικο Μαδρίτης "λυτρώθηκε" στο 62' με το γκολ του Καράσκο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Μέσι πλήγωσε τον Γκουαρδιόλα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 6-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56', 82', 87 Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 3-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα, 93' πεν. Καβάνι)

2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 2-3 (30' Μέρτενς, 69' Γκαμπιαντίνι / 13' Αντριάνο, 38', 86' Αμπουμπακάρ)

3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 4-0 (17', 61', 69' Μέσι, 89' Νεϊμάρ)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-2 (57' Στιντλ, 77' Χαν)

4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 4-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι, 84' Ρόμπεν / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Άρσεναλ 7 (9-1)

2. Παρί Σεν-Ζερμέν 7 (7-2)

3. Λουντογκόρετς 1 (2-10)

4. Βασιλεία 1 (1-6)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Νάπολι 6 (8-6)

2. Μπεσίκτας 5 (5-4)

3. Μπενφίκα 4 (5-5)

4. Ντινάμο Κιέβου 1 (2-5)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Μπαρτσελόνα 9 (12-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 4 (7-6)

3. Γκλάντμπαχ 3 (3-6)

4. Σέλτικ 1 (3-12)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ατλέτικο 9 (3-0)

2. Μπάγερν 6 (9-2)

3. Αϊντχόφεν 1 (3-7)

4. Ροστόβ 1 (2-8)

ΤΟ LIVE

21:32
Καλησπέρα σας. Σε 15 λεπτά από τώρα έχουμε σέντρα σε 8 αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική του Champions League που αφορούν τους 4 πρώτους ομίλους.
21:32
Αναλυτικά τα ματς της βραδιάς:

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα

Νάπολι - Μπεσίκτας


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης

21:33
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις στα οκτώ ματς της βραδιάς...
21:34
1ος όμιλος

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκελέν, Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ, Γουόλκοτ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Αλέξις Σάντσες.
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότσι, Παλομίνο, Πιμιέντα, Ντιάκοφ, Αντιαναντενενά, Μαρσελίνιο, Βάντερσον, Μισιτζάν, Ζονατάν Καφού.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Οριέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαουά, Βεράτι, Ματουιντί, Ραμπιό, Λούκας Μόουρα, Ντι Μαρία, Καβάνι.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Λανγκ, Σούχι, Μπαλάντα, Ανταμά Τραορέ, Ταουλάντ Τζάκα, Ντιέ, Μπιάρνασον, Στέφεν, Ντελγάδο, Ντουμπιά.
21:35
2ος όμιλος

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζο, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζορζίνιο, Ζελίνσκι, Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Μπεκ, Μαρσέλο, Τόσιτς, Τζανέρ Ερκίν, Χάτσινσον, Νετζίπ Ουσάλ, Κουαρέσμα, Αντριάνο, Τολγκάι Αρσλάν, Αμπουμπακάρ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ρουντκό, Ντανίλο Σίλβα, Χατσερίντι, Βίντα, Αντούνες, Κόρζουν, Σιντορτσούκ, Φεντορτσούκ, Γιαρμόλενκο, Ντέρλις Γκονσάλες, Ζούνιορ Μοράες.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον Μοράες, Νέλσον Σεμέντο, Λουιζάο, Λίντελεφ, Άλεξ Γκριμάλδο, Πίτσι, Φέισα, Σάλβιο, Σέρβι, Γκονσάλο Γκέντες, Μήτρογλου.

21:36
3ος όμιλος

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Σαμπαλέτα, Στόουνς, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Νολίτο, Ντε Μπράινε.

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Κολό Τουρέ, Σβιατσένκο, Τιέρνι, Σκοτ Μπράουν, Μπιτόν, Ρόγκιτς, Φόρεστ, Σινκλέρ, Μουσά Ντεμπελέ.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κορμπ, Βέστεργκααρντ, Ελβέντι, Βεντ, Κράμερ, Στρομπλ, Ιμπραϊμά Τραορέ, Χόφμαν, Στιντλ, Χαν.

21:36
4ος όμιλος

ΡΟΣΤΟΒ: Τζανάεβ, Κιρέεβ, Μέβλια, Θέσαρ Νάβας, Γκρανάτ, Κουντριασόβ, Νομπόα, Γκάτσκαν, Ερόχιν, Αζμούμ, Πόλοζ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Κορέα, Καράσκο, Γκριεζμάν, Τόρες.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Κίμιχ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Τόμας Μίλερ, Λεβαντόβσκι.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Μπρένετ, Σβάαμπ, Έκτορ Μορένο, Βίλεμς, Πρέπερ, Σιμ ντε Γιονγκ, Περέιρο, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ, Λουκ ντε Γιονγκ.
21:38
Έκπληξη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς άφησε στον πάγκο τον Σέρχιο Αγκουέρο για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou" (στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής) και προτίμησε στην κορυφή της επίθεσης τον Κέβιν Ντε Μπράινε.
21:39
Η Μπαρτσελόνα μας υπενθυμίζει πως ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στο Champions League μετά από έναν μήνα απουσίας και ξανασμίγει με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.
21:40
Ο Άριεν Ρόμπεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την Αϊντχόφεν, από την οποία έφυγε το 2004 για να πάει στην Τσέλσι.
21:41
Αυτή είναι η 150η εμφάνιση του Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις. Στις προηγούμενες 149 έχει να επιδείξει 90 γκολ!
21:42
Στα τελευταία 8 εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, η Μπαρτσελόνα νίκησε και μάλιστα με διαφορά 2 ή και περισσοτέρων τερμάτων. Η τελευταία ομάδα με την οποία δεν το πέτυχε αυτό ήταν η... Μάντσεστερ Σίτι.
21:43
Φυσικά το μεγάλο γεγονός, πέρα από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι είναι η επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα στο μέρος όπου λατρεύτηκε για τέσσερα χρόνια (2008-2012) ως προπονητής, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους και κάνοντας την "Μπάρτσα" να παίξει ποδόσφαιρο από άλλον πλανήτη που θα μνημονεύεται από τους ιστορικούς του μέλλοντος.
21:44
Ο Φίλιπ Λαμ συμπληρώνει απόψε 100 συμμετοχές στο Champions League με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.
21:45
Όλα έτοιμα για τη σέντρα στις 8 αναμετρήσεις. Μείνετε μαζί μας στο Live Chat για ενημέρωση, σχόλια, tweets και videos!
21:45
Δοκιμασία στο Ροστόβ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομώνυμη ομάδα να είναι αήττητη στα 26 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (18 νίκες - 8 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις.
21:46
Ξεκίνησαν τα παιχνίδια!
21:47
Ένας νεαρός φαν της Σέλτικ ενημερώνεται μέσω του match programme λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ.
21:48
To Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με καθυστέρηση σχεδόν τριών λεπτών σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς.
21:49
Γιάννης: : Είχε όμως και παικταράδες ο Γκουαρντιόλα. Άμα ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν νομίζω πως θα είχε παρόμοια πορεία.
21:49
Προφανώς. Αλλά αυτό το στιλ ποδοσφαίρου έχει την υπογραφή του.
21:51
5': Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Βασιλεία να ανοίξει το σκορ στο Παρίσι απέναντι στην Παρί, με την κεφαλιά του Λανγκ να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
21:52
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει χάσει μόνο 1 από τα τελευταία 41 εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη!
21:54
8΄': ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
21:55
9': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
21:56
Ο Σάλβιο ανοίγει το σκορ για την Μπενφίκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, 1-0 οι Πορτογάλοι μέσα στο Κίεβο επί της Ντινάμο.
21:57
Αναγκαστική αλλαγή για την Μπαρτσελόνα πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο. Αποχωρεί τραυματίας ο Τζόρντι Άλμπα και τη θέση του παίρνει ο Λούκας Ντιν.
21:57
Γιάννης: Από την Άντερλεχτ αν δεν κάνω λάθος.
21:57
Αν δεν κάνω λάθος, από την Μπαρτσελόνα.
21:58
13': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!
21:58
Ο Τόμας Μίλερ ανοίγει το σκορ για την Μπάγερν με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή της Αϊντχόφεν.
21:58
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!
21:59
Ο Αλέξις Σάντσες κάνει το 1-0 για την Άρσεναλ επί της Λουντογκόρετς.
21:59
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!
21:59
Ο Αντριάνο βάζει μπροστά στο σκορ τους πρωταθλητές Τουρκίας απέναντι στην Νάπολι μέσα στο "San Paolo".
22:01
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 15'):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 1-0 (12' Αλέξις Σάντσες)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 0-0


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-1 (9' πεν. Σάλβιο)

Νάπολι - Μπεσίκτας 0-1 (13' Αντριάνο)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-0


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 1-0 (13' Μίλερ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

22:01
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Που τα ξέρεις όλα αυτά τα στατιστικά.Ο νέος Σωτηρακόπουλος είσαι.
22:02
Έχει τύχει να δω το ματς φίλε. Πριν δύο χρόνια έγινε, με τον Σουάρες να "μοιράζει σακούλες" σε εκείνο το παιχνίδι στον Νταβίντ Λουίζ.
22:02
Γιάννης: Ναι έχεις δίκιο.Το 1-3 της σεζόν 2014-2015 στα προημιτελικά με την εκπληκτική εμφάνιση και τις ποδιές του Σουάρες.
22:02
Πάμε να δούμε και videos με τα γκολ...
22:03
Έτσι άνοιξε το σκορ η Μπενφίκα απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου.
22:03
Έτσι ο Τόμας Μίλερ έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπάγερν κόντρα στην Αϊντχόφεν.
22:04
Έτσι προηγείται μέσα στο "San Paolo" επί της Νάπολι η Μπεσίκτας.
22:04
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
22:05
παναγιωτης : παιδια ποσο λετε να βγει το μπαρτσελονα-μαντσεστερ σιτι
22:05
Σίγουρα θα έχει γκολ!
22:06
Ο Μέσι ανοίγει το σκορ για την Μπαρτσελόνα με πλασέ μέσα από την περιοχή (νίκησε τον πρώην συμπαίκτη του Κλαούντιο Μπράβο), εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο Φερναντίνιο γλίστρησε μέσα στην περιοχή και δεν μπόρεσε να κόψει τη μπάλα μετά την πάσα του Ινιέστα.
22:06
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ!
22:06
Ο Γιόζουα Κίμιχ αποδεικνύει πως είναι σε παρατεταμένη περίοδο φόρμας καθώς σκοράρει για μία ακόμα φορά και γράφει το 2-0 για την Μπάγερν (με κεφαλιά εξ επαφής) απέναντι στην Αϊντχόφεν.
22:07
Ο Αλέξις Σάντσες με τρομερή λόμπα έβαλε μπροστά στο σκορ την Άρσεναλ επί της Λουντογκόρετς.
22:09
Το γκολ του Μέσι κόντρα στην Μάντστεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και... 1-0 η Μπαρτσελόνα!
22:09
Το 2-0 για την Μπάγερν με την κεφαλιά του Κίμιχ.
22:11
Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής (25ο λεπτό):

1ος όμιλος


Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 1-0 (12' Αλέξις Σάντσες)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 0-0


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-1 (9' πεν. Σάλβιο)

Νάπολι - Μπεσίκτας 0-1 (13' Αντριάνο)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (17' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-0


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 2-0 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

22:12
Ο Τόμας Μίλερ έφτασε τα 30 γκολ στο Champions League από τη σεζόν 2012-13 που αγωνίζεται στη διοργάνωση. Γίνεται μόλις ο 4ος παίκτης που φτάνει σε αυτό το νούμερο για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
22:13
Το γκολ του Μέσι είναι το 100ο που πετυχαίνει κάποιοιος εκ της τριπλέτας των "MSN" (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) μέσα στο 2016 σε όλες τις διοργανώσεις.
22:13
Κάπως έτσι αισθάνεται τώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το γκολ του Λιονέλ Μέσι...
22:14
Ο Κίμιχ έφτασε τα 8 γκολ στις 11 τελευταίες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας.
22:15
Το γκολ του Μέσι ήταν επίσης το 14ο για τον Αργεντινό άσο στα τελευταία 15 παιχνίδια του με την Μπαρτσελόνα απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους.
22:16
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ!
22:16
Ισοφαρίζει η Νάπολι την Μπεσίκτας σε 1-1, με τον Καγεχόν να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Μέρτενς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή!
22:21
Η Μπαρτσελόνα έχει νικήσει και στις 4 προηγούμενες φορές που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Champions League και πλέον βρίσκεται σε θέση οδηγού για να κάνει το "5 στα 5" απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.
22:22
Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής (35ο λεπτό):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 1-0 (12' Αλέξις Σάντσες)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 0-0


2ος όμιλος


Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-1 (9' πεν. Σάλβιο)

Νάπολι - Μπεσίκτας 1-1 (30' Μέρτενς / 13' Αντριάνο)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (17' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-0


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 2-0 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

22:23
Ο Μέσι έφτασε τα 87 γκολ στο Champions League με το γκολ του απέναντι στον Κλαούντιο Μπράβο.
22:24
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!
22:25
Νέα ψυχρολουσία στο "San Paolo", με τον Αμπουμπακάρε να "χτυπάει" στην αντεπίθεση για την Μπεσίκτας και με πλασέ μέσα από την περιοχή να νικάει τον Ρέινα και να γράφει το 2-1 για τους Τούρκους.
22:25
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ!
22:26
Στο 40ο λεπτό ο Άνχελ Ντι Μαρία εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Βασιλείας και με έναν "κεραυνό" μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για την Παρί.
22:26
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ!
22:27
Ο Νάρσινχ μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε εκπληκτικό διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Νόιερ. Μειώνει σε 2-1 η PSV μέσα στο Μόναχο.
22:28
Τα αποτελέσματα λίγο πριν το ημίχρονο:

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 2-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 1-0 (40' Ντι Μαρία)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-1 (9' πεν. Σάλβιο)

Νάπολι - Μπεσίκτας 1-2 (30' Μέρτενς / 13' Αντριάνο, 38' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (17' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-0


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 2-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

22:29
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!
22:29
Με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ο Γουόλκοτ κάνει το 2-0 για την Άρσεναλ απέναντι στην Λουντογκόρετς.
22:30
Το υπέροχο γκολ του Νάρσινχ κόντρα στην Μπάγερν με το οποίο μείωσε σε 2-1 η Αϊντχόφεν.
22:31
Το γκολ του Ντι Μαρία με το οποίο η Παρί άνοιξε το σκορ απέναντι στην Βασιλεία.
22:31
Η γκολάρα του Γουόλκοτ για το... 2-0 της Άρσεναλ!
22:32
Το γκολ του Αμπουμπακάρ με το οποίο η Μπεσίκτας προηγήθηκε για δεύτερη φορά μέσα στο "San Paolo" επί της Νάπολι.
22:33
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Μάντσεστερ Σίτι με τον Στόουνς! Παραμένει το 1-0 για την Μπαρτσελόνα που ήταν συνολικά πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος.
22:34
Ευκαιρία για τον Σουάρες για το 2-0, με τον Κλαούντιο Μπράβο να αποκρούει με το πόδι.
22:36
Τα αποτελέσματα του ημιχρόνου:

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 1-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 1-0 (40' Ντι Μαρία)


2ος όμιλος


Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-1 (9' πεν. Σάλβιο)

Νάπολι - Μπεσίκτας 1-2 (30' Μέρτενς / 13' Αντριάνο, 38' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (17' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-0


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 2-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

22:37
O Γουόλκοτ έφτασε τα 7 γκολ στις 6 τελευταίες εμφανίσεις του με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις. On fire ο 27χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός...
22:38
Ο Ντι Μαρία σκόραρε για την Παρί και πανηγύρισε με το γνώριμο στιλ του.
22:39
Η Μπαρτσελόνα προηγείται 1-0 στο ημίχρονο της Μάντσεστερ Σίτι, όμως έχει ήδη δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Τζόρντι Άλμπα και Ζεράρ Πικέ να αποχωρούν λόγω τραυματισμού.
22:45
Ρεκόρ προσέλευσης τη φετινή σεζόν στο "Camp Nou", με 96.290 θεατές να παίρνουν θέση στις εξέδρες για το ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
22:46
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Αϊντχόφεν.
22:48
ΓΚΟΛ Η ΑΡΣΕΝΑΛ!
22:49
Ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν κάνει το 3-0 για την Άρσεναλ στο 46' με σουτ μέσα από την περιοχή!
22:50
Το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από την Άρσεναλ, με τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν να γράφει το 3-0 για τους "κανονιέρηδες".
22:52
Στο "Camp Nou" για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι βρίσκονται ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του, Τιερί Ανρί.
22:53
ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ! Το κερδίζει ο Μέρτενς
22:54
Ο Φάμπρι αποκρούει το πέναλτι του Ινσίνιε πέφτοντας σωστά στη δεξιά γωνία του!
22:54
Ο Ισπανός κρατάει το 2-1 για την Μπεσίκτας μέσα στο "San Paolo".
22:56
Το γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 17' κάνει μέχρι στιγμής τη διαφορά μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι.
22:56
Ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν έφτασε ήδη τα 3 γκολ φέτος με την Άρσεναλ, όσα είχε πετύχει όλη την περασμένη σεζόν όπου αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια!
22:57
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
22:58
Ο Σέρβι γράφει το 2-0 για τη Μπενφίκα στην έδρα της Ντινάμο Κιέβου. Κοντά στην πρώτη νίκη της στο Champions League η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου.
22:58
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! Ο Εζίλ κάνει το 4-0 για την Άρσεναλ!
22:58
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ! Ανοίγει το σκορ στη Γλασκώβη στην έδρα της Σέλτικ.
22:59
Με 10 παίκτες συνεχίζει η Μάντσεστερ Σίτι! Ο Κλαούντιο Μπράβο απέκρουσε με τα χέρια έξω από την περιοχή της ομάδας του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
22:59
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ! Ο Λεβαντόβσκι δεν μπορούσε να "απέχει" από το σκοράρισμα και κάνει το 3-1 για τους Βαυαρούς ο Πολωνός φορ.
23:00
Λεωνιδας : Έχω παίξει την μπενφικα 1-3
23:00
Σε στηρίζουμε! Άντε ρε Κώστα (Μήτρογλου) κάνε το καθήκον σου...
23:01
Τα αποτελέσματα (περίπου στο 60ο λεπτό):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 4-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56' Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 1-0 (40' Ντι Μαρία)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 1-2 (30' Μέρτενς / 13' Αντριάνο, 38' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (17' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-1 (57' Στιντλ)


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 3-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

23:02
Το 4-0 για την Άρσεναλ με τον Μεσούτ Εζίλ!
23:02
φιλαθλος 96.290 θεατες στην βαρκελωνη...οσους θα μαζεψει (?) ο παναθηναικος σε ολη την σεζον...
23:03
Το 2-0 για την Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου με σκόρερ τον Σέρβι.
23:04
To 3-1 για την Μπάγερν επί της Αϊντχόφεν από τον "συνήθη ύποπτο" Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.
23:04
Λεωνιδας : Τι θα κάνει ή ναπολι
23:05
Μετά το χαμένο πέναλτι δεν βλέπω την ανατροπή! Όχι τίποτα άλλο αλλά το θέλει ο συνάδελφος Αποστόλης Χορτάτος στο γραφείο!
23:05
Μετά το χαμένο πέναλτι δεν βλέπω την ανατροπή! Όχι τίποτα άλλο αλλά το θέλει ο συνάδελφος Αποστόλης Χορτάτος στο γραφείο!
23:06
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ! Ο Λούκας Μόουρα κάνει το 2-0 επί της Βασιλείας στο 62ο λεπτό.
23:06
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ! 1-0 από τον Καράσκο στην έδρα της Ροστόβ!
23:07
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Λίγη ώρα αφότου αποβλήθηκε ο Μπράβο, ο Μέσι έκανε το 2-0 με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, παραβιάζοντας αυτή τη φορά την εστία του Καμπαγέρο.
23:07
φιλαθλος : τερμα το champions league για τις ελληνικες ομαδες...θα γινουμε ολοι καναπεδατοι βλεπωντας τα μεγαλα κλαμπ της ευρωπης κ εμεις θα παιζουμε με τα ελληνικα χωρια...και εις αλλα με υγεια !
23:08
Το γκολ του Καράσκο απέναντι στην Ροστόβ με το οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ.
23:09
Τασος : Σπερα να ρωτησω στο μπαρτσα σιτυ ποσα κορνερ εχουν εκτελεσθει?ξερετε;
23:09
Μέχρι στιγμής, η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει 2 πέναλτι και η Μάντσεστερ Σίτι 3.
23:11
Τα αποτελέσματα (λίγο πριν το 70ο λεπτό):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 4-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56' Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 2-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 1-2 (30' Μέρτενς / 13' Αντριάνο, 38' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (17', 61' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-1 (57' Στιντλ)


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 3-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

23:11
ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ! Δεύτερο στο ματς υπέρ των "ατζούρι".
23:11
Τασος : 5 δλδ .κ 1 τωρα 6?
23:12
Ακριβώς. Δύο έχει εκτελέσει η Μπαρτσελόνα, 4 η Μάντσεστερ Σίτι.
23:12
Nikos : Οι φιλοι της μπαρτσελόνα τραγουδούν το "Αρης και δεν είμαι καλά"? Ή κάνω λάθος?
23:12
Φαντάζομαι πως όχι αλλά δεν είμαι και σίγουρος φίλε μου.
23:13
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ! Ισοφαρίζει σε 2-2 ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι από την άσπρη βούλα!
23:14
Το δεύτερο γκολ του Μέσι με την Μπαρτσελόνα.
23:14
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Χατ-τρικ ο Λιονέλ Μέσι!
23:15
Ο Μέσι κάνει το 3-0 για την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Σίτι στο 69ο λεπτό.
23:16
Αυτό το γκολ του "Pulga" ήταν το 6ο του φετινό στο Champions League με την Μπαρτσελόνα, το 53ο του στους ομίλους (έπιασε τον Ραούλ στην κορυφή) και το 89ο συνολικά στην κορυφαία διοργάνωση.
23:17
Τα αποτελέσματα (λίγο πριν το 75ο λεπτό):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 4-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56' Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 2-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 2-2 (30' Μέρτενς, 69' πεν. Γκαμπιαντίνι / 13' Αντριάνο, 38' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 3-0 (17', 61', 69' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-1 (57' Στιντλ)


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 3-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

23:19
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ! Στο 77ο λεπτό οι Γερμανοί γράφουν το 2-0 μέσα στη Γλασκώβη επί της Σέλτικ με εντυπωσιακό πλασέ του Χαν.
23:21
ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ! Μεγάλη ευκαιρία για τους "παρτενοπέι" να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην Μπεσίκτας.
23:22
Με 10 παίκτες και η Μπαρτσελόνα από 73' λόγω αποβολής του Ματιέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
23:24
Ακούστε την περιγραφή του δεύτερου γκολ του Λιονέλ Μέσι!
23:25
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! Ο Μεσούτ Εζίλ κάνει το 5-0 για τους Λονδρέζους απέναντι στην Λουντογκόρετς με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Εζίλ.
23:26
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ! Ο Ρόμπεν έγινε ο τέταρτος διαφορετικός σκόρερ για τους Βαυαρούς κάνοντας στο 84' το 4-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν.
23:27
Τα αποτελέσματα (στο 85ο λεπτό):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 5-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56', 82' Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 2-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 2-2 (30' Μέρτενς, 69' Γκαμπιαντίνι / 13' Αντριάνο, 38' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος


Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 3-0 (17', 61', 69' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-2 (57' Στιντλ, 77' Χαν)


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 4-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι, 84' Ρόμπεν / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

23:27
Έχουμε φτάσει μέχρι στιγμής στα 24 γκολ στη βραδιά. Σαφής πρόοδος σε σχέση με τα 8 ματς της Τρίτης όπου σημειώθηκαν συνολικά 17 τέρματα.
23:28
Το 5-0 της Άρσεναλ με τον Εζίλ!
23:29
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! Ο Εζίλ κάνει το 6-0 στο 87ο λεπτό απέναντι στην Λουντογκόρετς και πανηγυρίζει χατ-τρικ. Έχει καί μία ασίστ στο παιχνίδι!
23:30
Αυτό είναι το πρώτο χατ-τρικ στην επαγγελματική καριέρα του Μεσούτ Εζίλ!
23:30
Γιωργος: Βλέποντας τους σημερινούς αγώνες του ch. league...σκέφτομαι....μιλάμε και εμείς για ελληνικές ομάδες στο ch.league...το Europa και πολύ μας πέφτει...
23:30
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!
23:31
Τρίτη φορά που παίρνει προβάδισμα στο σκορ η Μπεσίκτας, με τον Αμπουμπακάρ να κάνει το 3-2 επί της Νάπολι στο 86ο λεπτό!
23:32
ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
23:33
Αστόχησε στο πέναλτι ο Νεϊμάρ, με τον Καμπαγέρο να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να αποκρούει εύκολα! Γιατί δεν άφηνες τον Μέσι να το εκτελέσει;;;
23:33
Τασος : Τα κορνερ στο μπαρτσα σιτυ?
23:33
Τα κόρνερ είναι 7 σύνολο (3 για την Μπαρτσελόνα - 4 για την Σίτι)
23:34
Τα αποτελέσματα (στο 90ο λεπτό):

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 6-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56', 82', 87 Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 2-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 2-3 (30' Μέρτενς, 69' Γκαμπιαντίνι / 13' Αντριάνο, 38', 86' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος


Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 3-0 (17', 61', 69' Μέσι)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-2 (57' Στιντλ, 77' Χαν)


4ος όμιλος


Μπάγερν - Αϊντχόφεν 4-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι, 84' Ρόμπεν / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

23:34
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
23:35
Καρέ τερμάτων για την Μπαρτσελόνα, με τον Νεϊμάρ να κάνει το 4-0 λίγο μετά το χαμένο πέναλτι που είχε και να... εξιλεώνεται.
23:35
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ! Ο Καβάνι κάνει το 3-0 για τους Παριζιάνους επί της Βασιλείας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
23:39
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

1ος όμιλος

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 6-0 (12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 56', 82', 87 Εζίλ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία 3-0 (40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα, 93' πεν. Καβάνι)


2ος όμιλος

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2 (9' πεν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 2-3 (30' Μέρτενς, 69' Γκαμπιαντίνι / 13' Αντριάνο, 38', 86' Αμπουμπακάρ)


3ος όμιλος


Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 4-0 (17', 61', 69' Μέσι, 89' Νεϊμάρ)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-2 (57' Στιντλ, 77' Χαν)


4ος όμιλος

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 4-1 (13' Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι, 84' Ρόμπεν / 41' Νάρσινχ)

Ροστόβ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (62' Καράσκο)

23:39
Δυστυχώς για τον φίλο, τα κόρνερ στο Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι ήταν 7.
23:40
Ολοκληρώθηκε η βραδιά που είχε 28 γκολ! Πανδαισία θεάματος, με τον Μέσι να κλέβει την παράσταση έχοντας χατ-τρικ στον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα με 4-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
23:40
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK