ΓΡΑΝΙΤΗΣ και τρία στα τρία η Εθνική!

ΞΑΝΑΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο και την εν γένει μέτρια απόδοση, η Εθνική ομάδα βρήκε τον τρόπο να νικήσει την Εσθονία με 2-0 στο Ταλίν και να κάνει το 3 στα 3 στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σκόρερ οι Τοροσίδης και Σταφυλίδης.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ και τρία στα τρία η Εθνική!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γρήγορο γκολ του Τοροσίδη (με κοντινή κεφαλιά στο 2' μετά από κόρνερ του Μάνταλου), έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο Ταλίν. Το κακό για τη "γαλανόλευκη" ήταν ότι ο Σκίμπε αναγκάστηκε να κάνει πολύ νωρίς δύο αλλαγές, καθώς οι Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης αποχώρησαν τραυματίες από το ματς, με τους Ταχτσίδη και Οικονόμου να παίρνουν τις θέσεις τους. Το γεγονός αυτό αποσυντόνισε τους διεθνείς, οι οποίοι έδωσαν πολύ χώρο στους γηπεδούχους (μάλιστα οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών έγιναν χαοτικές), ενώ με αλλεπάλληλα λάθη τους επέτρεψαν να πατήσουν πολλές φορές την ελληνική περιοχή.

Ευτυχώς όμως ο Καρνέζης βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά, ενώ όταν τα πράγματα ζόρισαν πολύ, βρήκαμε δεύτερο γκολ με τον Σταφυλίδη να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε να αντέχει ανασταλτικά, παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν στις μεταβιβάσεις και κράτησε μια σημαντική νίκη με την οποία παρέμεινε στην πρώτη θέση (με 9 βαθμούς) μαζί με το Βέλγιο.

Η Εθνική περιμένει πλέον στις 13 Νοεμβρίου τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο "Γ. Καραϊσκάκης", σε παιχνίδι-κλειδί για τις πρώτες δύο θέσεις.

Οι συνθέσεις:

Εσθονία: Ακσάλου- Τενίστε (31' Καμς), Μπαράνοφ, Κλαβάν, Καλάστε, Μετς, Ντμιτρίεφ (79' Μοσνίκοφ), Λουτς (69' Πούργιε), Βασίλιεφ, Μαρίν, Ζενιόφ.

Ελλάδα: Καρνέζης- Τοροσίδης (18' Οικονόμου), Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (18' Ταχτσίδης), Μανιάτης (86' Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Καρέλης, Μήτρογλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέλγιο 9β.

- Ελλάδα 9β.

3. Βοσνία 6β.

4. Εσθονία 3β.

5. Κύπρος 0β.

- Γιβραλτάρ 0β.


Vassilios Torosidis Goal HD - Estonia 0-1... από HoFoot


Estonia 0-2 Greece - Goal Stafylidis HD 10.10.2016 από All_sport

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK