Ήττα με το μυαλό στο... Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Μπακού από την Καραμπάκ με 2-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μετά από πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Προφανώς οι παίκτες του Ίβιτς είχαν στην... άκρη του μυαλού τους το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ήττα με το μυαλό στο... Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα τέρματα των Κιντάνα στο 56' και του Αμιργκουλίγεβ στο 87', η Καραμπάκ πήρε αυτό που άξιζε απέναντι στον... άψυχο ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" δεν είχε το πάθος που έβγαλε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, ελπίζοντας από ένα σημείο κι έπειτα πως θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Οι γηπεδούχοι όμως παρουσιάστηκαν διψασμένοι για τη νίκη κι έκαναν ό,τι περνούσε από τα πόδια τους για να ικανοποιήσουν τους περισσότερους από 15.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο, κάτι που κατάφεραν τελικά και με το παραπάνω...

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπήρξε κάποιος που να διασώθηκε από τη γενικότερη μετριότητα, με τους Τιάμ και Κάμπος να αποτελούν τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του αγώνα. Οι αλλαγές του Ίβιτς (Μπίσεσβαρ, Περέιρα και Κουλούρης) έδωσαν προς στιγμήν, ρυθμό στην ομάδα τους, όμως το ρίσκο που πάρθηκε λίγο πριν το τέλος, έφερε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Πλέον το μυαλό όλων στον "δικέφαλο" είναι και τυπικά στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση από τον όμιλο, αυτή μπορεί να... κλειδώσει με δύο νίκες κόντρα στην Καραμπάκ και τη Σλόβαν στην Τούμπα, στα παιχνίδια που απομένουν.

Γήπεδο: "Τοφίκ Μπαχράμοβ"

Διαιτητής: Αλόν Γιεφέτ (Ισραήλ)

Βοηθοί: Ντάνι Κρασίκοβ, Νισάν Νταβίντι

Ζιβ Άλντερ, Ρόι Ρεϊνσράιμπερ

ΚΑΡΑΜΠΑΚ (Κουρμπάνοβ): Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μεντβέντεφ, Εντλόβου (76΄ Μαντατόφ), Μουαρέμ (90΄+3΄ Ναντίροφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίεφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα (90΄ Αλασκάροφ).

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας (59΄ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σαχόφ, Ροντρίγκες, Τιάμ (66΄ Περέιρα), Κάμπος (76΄ Κουλούρης 76΄).

Γκολ: 56΄ Κιντάνα, 87΄ Αμιργκουλίγιεφ

Κάρτες: 73΄ Εντλόβου, 80΄ Αμιργκουλίγιεφ

Η 3η αγωνιστική του 10ου ομίλου:

Σλόβαν Λίμπερετς - Φιορεντίνα 1-3 (58' Σέβτσικ / 8' και 23' Κάλινιτς, 70' Μπαμπακάρ)

Καραμπάγκ - ΠΑΟΚ 2-0 (56' Ντάνι Κιντάνα, 87' Ντμιρκουλίγεβ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φιορεντίνα 7 (8-2)

2. Καραμπάγκ 4 (5-7)

3. ΠΑΟΚ 4 (2-3)

4. Σλόβαν Λίμπερετς 1 (4-7)

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (3/11)

Φιορεντίνα - Σλόβαν Λίμπερετς (22:05)

ΠΑΟΚ - Καραμπάκ (22:05)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK