Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ! Το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ κατώτερο του αναμενομένου με ελάχιστες φάσεις. Κάπως έτσι προέκυψε το πρώτο 0-0 μεταξύ των δύο μετά από 11 χρόνια. Αρνητικό αποτέλεσμα για αμφότερες τις ομάδες που έχασαν βαθμολογικό έδαφος.

Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!
© ANDY HOOPER

Πολύ κακό για το (σχεδόν) τίποτα! Ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/10) μπροστά στις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσει ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι, μεταξύ της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο, με τις δύο ομάδες όμως να κολλούν στο 0-0 (πρώτη "λευκή" ισοπαλία σε ματς πρωταθλήματος για τους δύο μετά τον Σεπτέμβριο του 2005) σε ένα παιχνίδι όπου οι φάσεις άξιας αναφοράς μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!
© ANDY HOOPER

Στο πρώτο 45λεπτο είχε να θυμάται κανείς μόνο μία κεφαλιά του Φιρμίνο στο 29' που κατέληξε στην αγκαλιά του Ντε Χέα ενώ είναι εντυπωσιακό πως η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε το ημίχρονο έχοντας μόλις 2 τελικές προσπάθειες, κάτι που είχε να συμβεί σε παιχνίδι της στην Premier League από τη σεζόν 2003-04!

Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!
© REUTERS

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φάσεις που σήκωσαν τους θεατές στο "Anfield" από τις θέσεις τους ήταν τρεις. Η πρώτη άνηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κεφαλιά του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από καλή θέση μετά από σέντρα του Πογκμπά να φεύγει παράλληλα προς την εστία ενώ οι άλλες δύο έγιναν από την Λίβερπουλ αλλά σταμάτησαν πάνω στον "κέρβερο" Ντε Χέα και του έδωσαν δικαιολογημένα τον τίτλο του MVP.

Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!
© REUTERS

Στο 59' ο διεθνής Ισπανός γκολκίπερ έπεσε εντυπωσιακά χαμηλά στη δεξιά γωνία του και έβγαλε σε κόρνερ το εξαιρετικό πλασέ του Τζαν μέσα από την περιοχή (αν και είχε πολλά σώματα μπροστά του) ενώ στο 71' απογειώθηκε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε το τρομερό σουτ του Κοουτίνιο, που εκτόξευσε ο Βραζιλιάνος πολύ μακριά από τη μεγάλη περιοχή.

Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!
© REUTERS

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε αναπόφευκτα μέχρι το φινάλε, που βρήκε την Λίβερπουλ να χάνει την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της Premier League τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ (έμεινε στην 4η θέση, στο -2) και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μετράει μόλις 1 νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (και να βρίσκεται στο -5, στην 7η θέση).

Χ-αμένο το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι του "Anfield"!
© ANDY HOOPER

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως οι "κόκκινοι διάβολοι" ολοκλήρωσαν το ντέρμπι με 35% κατοχή μπάλας, ποσοστό που είναι το μικρότερο στην ιστορία του συλλόγου επί εποχής Premier League.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Μ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-0 (HIGHLIGHTS):

ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΝΤΕ ΧΕΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΙΝΙΟ:

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Ματίπ, Λόβρεν, Μίλνερ (86' Μορένο), Τζαν, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Μανέ, Στάριτζ (60' Λαλάνα), Φιρμίνο (85' Ορίγκι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Φελαϊνί, Πογκμπά, Ράσφορντ (77' Ρούνεϊ), Ερέρα, Γιανγκ (92' Σο), Ιμπραχίμοβιτς

TO LIVE

21:52
Καλησπέρα σας. Σε περίπου 10 λεπτά έχουμε σέντρα στο "Anfield" στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Premier League, με την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο.
21:53
Η Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία με "τρίποντο" να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πάρει τη νίκη θα πιάσει τους "κόκκινους" στην 4η θέση με 16 βαθμούς.
21:53
wayne : hallo contra
21:53
Καλησπέρα φίλε. Ελπίζουμε να δούμε ένα μεγάλο ματς, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.
21:56
H αρχική 11άδα της Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Ματίπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Τζαν, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Μανέ, Στάριτζ, Φιρμίνο

Η αρχική 11άδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Φελαϊνί, Πογκμπά, Ράσφορντ, Ερέρα, Γιανγκ, Ιμπραχίμοβιτς

21:56
Παναγιώτης: : Καλησπέρα σε όλους.Ελπίζω πάνω από όλα να κερδίσει το ποδόσφαιρο σήμερα.Εγώ προσωπικά το βλέπω για ισοπαλία.Από τι πιστεύεις πως μπορεί να εξαρτηθεί το παιχνίδι;
21:56
Από την ομάδα που θα... τρέξει περισσότερο.
21:58
Στον πάγκο της Λίβερπουλ κάθονται οι: Γκρούγιτς, Κλάβαν, Μορένο, Λαλάνα, Λούκας, Μινιολέ, Ορίγκι

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθονται οι: Ρόχο, Μάτα, Ρούνεϊ, Λίνγκαρντ, Κάρικ, Ρομέρο, Σο

21:59
Aγγελος : Μακαρι να ειχαμε τηλεοπτικη προσβαση σε αυτα τα παιχνιδια απο τα καναλια της τηλεορασης!Επειδη δεν εχω παρακολουθησει πολυ Premier League φετος , σε ποια θεση του βαθμολογικου πινακα βρισκονται Man Utd και Liverpool αντιστοιχα ;
22:00
Η Λίβερπουλ είναι στην 4η θέση με 16 βαθμούς (τρεις λιγότερους από την κορυφή) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 7η, με 13 πόντους.
22:01
Ξεκίνησε το ντέρμπι!
22:01
Παύλος. : Η Λίβερπουλ πιστεύεις πως μπορεί επιτέλους να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια;
22:01
Φυσικά. Δεν είναι το φαβορί για να το κατακτήσει καθώς δεν έχει το πιο πλήρες ρόστερ όμως μπορεί φέτος να είναι ανταγωνιστική. Έχει δείξει ήδη δείγματα γραφής με τον Κλοπ στον έναν χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο.
22:03
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 4 σερί νίκες απέναντι στην Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα ενώ είναι η ομάδα που κερδίσει περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλη την Λίβερπουλ (67).
22:05
Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
22:05
Παναγιώτης: : Είμαι φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Πραγματικά δεν τους έχουμε ξεφτιλίσει όλα αυτά τα χρόνια;
22:06
Στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάρει τον αέρα της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Όμως πέρυσι, στην πρώτη φορά που έπαιξαν αντιμέτωπες στην Ευρώπη, η Λίβερπουλ πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Europa League με μία νίκη στο "Anfield" (2-0) και μία ισοπαλία (1-1 στο "Old Trafford").
22:07
Έτσι σφύριξε την... σέντρα η Λίβερπουλ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.
22:08
Ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθεί με αγωνία την αναμέτρηση.
22:08
Παναγιώτης: : Είσαι Λίβερπουλ;Εγώ εννοώ επί εποχή Φέργκιουσον.
22:08
Πού το κατάλαβες; Λίβερπουλ είμαι φίλε μου. Και ναι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φυσικά και έχει το πάνω χέρι επί εποχής Premier League με 13 κατακτήσεις από το 1992 και μετά!
22:09
wayne : pame liverpoul pame dinata
22:09
Αυτό που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι πως πρόκειται για τους δύο πιο επιτυχημένους αγγλικούς συλλόγους εντός και εκτός συνόρων και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στην Ευρώπη.
22:09
Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρεθούν οι δύο ομάδες...
22:10
Το πρώτο... σφύριγμα στο ματς από τον επίσημο λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter.
22:11
Τις πέντε φορές που αναμετρήθηκαν στο παρελθόν Κλοπ και Μουρίνιο, ο απολογισμός είναι: 3 νίκες ο Κλοπ, 1 νίκη ο Μουρίνιο και 1 ισοπαλία.
22:11
σπυρος7 : ειναι τραυματιας ο κλαβαν
22:11
Συμπληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο χωρίς κάποια φάση στις δύο εστίες.
22:12
Φυσικά το ματς είναι αρκετά καλό όσον αφορά στο ρυθμό, με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Πολύ πρέσινγκ μέχρι στιγμής...
22:12
Παναγιώτης: : Αφού αμέσως μου ανέφερες την πρόκριση της Λίβερπουλ.Ακόμα και με τον Φαν Χάαλ είχαμε κάνει το 4 στα 4.Η Λίβερπουλ έχει ξεχάσει τι σημαίνει πρωταθλητισμός.
22:13
Όλα αυτά που έγραψες τα έχω αναφέρει πιο πριν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έγινε πρώτη δύναμη σε τίτλους στο Νησί με 20, με την Λίβερπουλ να ακολουθεί με 18.
22:14

22:14
κωστας : γεια σας παιδια
22:15
Καλησπέρα φίλε!
22:15
Γιάννης : Φίλε δημοσιογραφε πως σε λένε γτ δεν λέει τ όνομα σ? ??
22:16
Γιάννη, είμαι ο Βαγγέλης Σταματόπουλος. Φίλος της Λίβερπουλ, δεν το έχουμε κρύψει ποτέ αυτό.
22:16
Παναγιώτης: : Και μερικά πρωταθλήματα της Λίβερπουλ είναι από την δεκαετία του 1800 κάτι.Μήπως να δούμε και τι γινόταν το 1700;
22:16
κωστας : ασχετο που παιζει ο νταβιντ βιγια
22:17
O Νταβίντ Βίγια αγωνίζεται στην Νew York City.
22:17
Γιάννης : ΟΚΕΥ Βαγγέλη Καλή τύχη στο ντέρμπι για τη Λίβερπουλ
22:17
Από το στόμα σου και στου... Φιρμίνο (ή του Κοουτίνιο) το αυτί!
22:18
Φτάσαμε στο 18ο λεπτό χωρίς να έχουμε ακόμα τη μεγάλη φάση. Ισορροπημένο το ματς.
22:18
Ένα σουτ του Ιμπραχίμοβιτς πριν από ένα λεπτό, έβαλε την κόντρα ο Λόβρεν και ο Κάριους μπλόκαρε σταθερά.
22:19
Η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκίνησει καλά το ματς. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημά της σε ματς στη φετινή Premier League.
22:19
Παναγιώτης: : Ο Βαγγέλης δεν απαντάει γιατί μερικά πρωταθλήματα της Λίβερπουλ είναι προ Χριστού.
22:20
Υπερβολικός τουλάχιστον ο Παναγιώτης. Απλά υπενθυμίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μείνει 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, από το 1967 μέχρι το 1992 αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούσε να αποτελεί ένα μεγάλο μέγεθος για το αγγλικό ποδόσφαιρο.
22:21
Κλείσαμε το πρώτο 20λεπτο χωρίς κάποια μεγάλη φάση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παραπάνω ώρα τη μπάλα στην κατοχή της και η Λίβερπουλ περιμένει να βρει ελεύθερο χώρο για να απειλήσει.
22:21
Τάσος : Η Λιβερπουλ μεχρι στιγμης οχι απλα πουλαει την μπαλα, κοψοχρονια την δινει
22:21
PanagiotisK : Δεν πειράζει όταν ξαναπάρει η Γιουνάιτεντ πρωτάθλημα μετά Φέργκι θα έχει παγώσει η κόλαση.
22:22
Ο Άντι Κόουλ προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ μέσω Twitter.
22:22
Παναγιώτης: : Τι να μου θυμίσεις ρε φίλε;Μονότερμα σας παίζουμε.Θέμα χρόνου είναι να έρθει το γκολ.Είστε πελάτες μας.
22:23
Eλπίζουμε τα καλύτερα να έρθουν στη συνέχεια γιατί μέχρι στιγμής.. λίγα πράγματα. Το πιο ενδιαφέρον γεγονός στο ντέρμπι ως τώρα είναι η τηλεοπτική κάλυψη, με την κάμερα να είναι πιο ψηλά κάτι που δυσκολευόμαστε να συνηθίσουμε!
22:24
Φοβερή ατμόσφαιρα στο "Anfield" λίγο πριν τη σέντρα.
22:24
PanagiotisK : Να σου θυμίσω το αυθεντικό τρόπαιο του Champions League που δε θα πάρεις ποτέ.
22:25
25': Επικίνδυνη σέντρα από τον Ράσφορντ από τα δεξιά (ξεπέρασε πολύ ωραία τον Μίλνερ) αλλά ο Κάριους απομάκρυνε με το χέρι.
22:26
Η Λίβερπουλ έχει κάνει μόνο ένα δυνατό σουτ με τον Τζαν πριν λίγα λεπτά που έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22:26
Παναγιώτης: : Τι λες βρε άσχετε.Το 2008 το πήρα και έχω φτάσει σε δύο τελικούς.Πέρυσι η Λίβερπουλ τερμάτισε 8η.Χαχαχαχαχαχα!!!
22:28
Για να μη δημιουργούνται εντάσεις να πούμε τα εξής: η Λίβερπουλ είναι η αγγλική ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις Κυπέλλων Πρωταθλητριών/Champions League (5) και ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά στους συλλόγους στο Νησί (3). Επί εποχής Champions League, η Γιουνάιτεντ έχει 2 κατακτήσεις (1999, 2008) και η Λίβερπουλ 1 κατάκτηση (2005).
22:28
Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα στο "Anfield". Δυναμώστε τον ήχο!
22:29
PanagiotisK : Το αυθεντικό τρόπαιο του Champions League το έπαιρναν ομάδες που το έχουν κατακτήσει 3 φορές συνεχόμενες ή 5 συνολικά. Είναι στο μουσείο στο Άνφιλντ μπορείς να το δεις από κοντά γιατί δεν έχει άλλο. Είναι το τελευταίο αυθεντικό που δίνεται σε ομάδα. Από εδώ και πέρα αυτοκολητάκια. Δε σχολιάζω τον χαρακτηρισμό.
22:30
29': Πρώτη καλή στιγμή στο ματς με την κεφαλιά του Φιρμίνο μετά τη σέντρα του Κλάιν να καταλήγει στην αγκαλιά του Ντε Χέα.
22:30
Το ματς δεν πρέπει να έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
22:30
Παναγιώτης: : Δεν σου αρέσουν οι εντάσεις.Μπορείς να μου πεις γιατί έγινες Λίβερπουλ.Για να κλαις κάθε Κυριακή;Χαχαχαχαχα!
22:31
Ωραίο σχόλιο. Αλλά αν απαριθμήσω όλους τους παικταράδες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και έχουν "διδάξει" μπάλα σε Αγγλία και Ευρώπη για περίπου 25 χρόνια θα φάμε όλο το βράδυ. Και εδώ είμαστε για Live Chat για το παιχνίδι. Μία άλλη φορά λοιπόν!
22:32
Φτάσαμε στο 32ο λεπτό με τις δύο ομάδες να έχουν αλληλοεξουδετερωθεί μέχρι στιγμής.
22:32
Τάσος : την ξεχασε σπιτι την κιτρινη ο ρεφ
22:32
Στην Αγγλία δύσκολα θα βγει κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή.
22:33
Ο Coutinho έχει μεταμορφωθεί σε... Catinho!
22:34
Δημήτρης : Είμαι Λιβερπουλ. Κατά γενική ομολογία η Μαντσεστερ είναι πολύ καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Υ.Γ. Μόνο Ελληνες θα τρολαραν έτσι ο ένας τον άλλον για ντέρμπι αγγλικών ομάδων.
22:34
Όσο τα σχόλια είναι νορμάλ, έχουν μέσα καζούρα αλλά όχι προσβολή προς την ομάδα του άλλου κανένα πρόβλημα. Τα περνάμε όλα.
22:34
Παναγιώτης: : Τι θέλεις να πεις;Ότι η Λίβερπουλ έχει παικταράδες;Κριστιάνο Ρονάλντο,Γκιγκς,Μπόμπι Τσάρλτον,Σκόουλς.Ολόκληρο βιβλίο μπορώ να γράψω.Παραδέξου το επιτέλους ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα.
22:35
Υποκειμενικά είναι αυτά καλέ φίλε. Αν και νομίζω ότι με Κέβιν Κίγκαν, Κένι Νταλγκλίς και Ίαν Ρας στην επίθεση, τέτοια τριπλέτα δεν υπάρχει άλλη διαχρονικά...
22:36
Φτάσαμε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης και ακόμα το ματς δεν έχει "ανάψει". Πολλή τακτική,. ασφυκτιούν οι επιθετικοί των δύο ομάδων.
22:36
PanagiotisK : Κάτι γενικό. Γιατί στο live δεν βάζετε από πάνω και αυτή την κάρτα με το σκορ, νομίζω πως ήταν πιο εύκολο να το παρακολουθούμε. Εκτός αν υπάρχει αλλού και δεν τη βλέπω...
22:37
Θα ενημερώνουμε πιο τακτικά για το σκορ. Ευχαριστούμε για την επισήμανση.
22:37
παυλος : και η λιβερπουλ και η μαντσεστερ εχουν τεραστια ιστορια και εχουν βγαλει παιχταραδες
22:37
georgel : ποια ομαδα παιζει λιγο καλυτερα μεχρι στιγμης?
22:37
Επειδή είναι γηπεδούχος η Λίβερπουλ και υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από αυτήν, λίγο καλύτερα η Γιουνάιτεντ.
22:38
Είμαστε στο 38ο λεπτό. Εδώ και μερικά λεπτά η Λίβερπουλ προσπαθεί να ασκήσει πίεση, με τον Ζοζέ Μουρίνο να μην αφήνει πάντως χώρους.
22:38
Ντεμαρος : Κανένα γκολ! !!!να κλείσω δελτίο και να πάω ταμείο! !!
22:38
Παναγιώτης: : Πόσα χρόνια έχεις να πάρεις πρωτάθλημα;Ποια είναι αυτή η τριπλέτα;
22:39
Πρωτάθλημα η Λίβερπουλ έχει να πάρει από το 1990. Αν δεν ξέρεις τους Κίγκαν, Νταλγκλίς και Ρας σε... παραδίδω στην κρίση του φίλαθλου κόσμου!
22:39

22:40
Ζουν έντονα το ματς οι δύο προπονητές...
22:40
georgel : ευχαριστω.μπραβο για την καλη δουλεια που κανετε εδω.που απαντατε αμεσως που ενερωνετε γρηγορα για οτι απορια η ερωτηση.συνχαρητηρια.
22:40
Τάσος : φαινεται να εχει ανεβασει λιγο στροφες η Λιβερπουλ. YNWA
22:40
Χαρης : Μπορεί να έχω να πάρω πολλά χρόνια αλλά όπως αναφέρθηκε κάποτε είχες να πάρεις καμια25χρονια κ εσύ....από αυτές που δίδαξαν πως είναι η επίθεση και γιατί γίναμε Λίβερπουλ.
22:41
Αν πάντως όλοι επέλεγαν ομάδα με βάση ποιά παίρνει τους τίτλους θα γίνονταν όλοι... Ρεάλ Μαδρίτης που έχει τους περισσότερους τίτλους στην Ισπανία και στην Ευρώπη.
22:42
Περάσαμε τα πρώτα 40 λεπτά. Ο Μουρίνιο έχει "κλειδώσει" την επίθεση της Λίβερπουλ και κρατάει με άνεση το "μηδέν". Για να δούμε όμως αν θα απειλήσει και μπροστά. Ίσως ένα λάθος από κάποια ομάδα να είναι μοιραίο σε αυτό το παιχνίδι.
22:43
Στις εξέδρες γράψαμε προηγουμένως ότι κάθεται και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Επί ημερών του στον πάγκο (στα 27 χρόνια παρουσίας) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε 30 νίκες στις 63 αναμετρήσεις της με την Λίβερπουλ.
22:44
44': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρίζει ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Μπεγί, πάνω στον Ντάνιελ Στάριτζ.
22:45
georgel : ποσους τιτλους εχει η ρεαλ?
22:45
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 32 πρωταθλήματα Ισπανίας και 11 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League.
22:46
Συμπληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο. Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.
22:47
Δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Την βλέπει και αυτή παίκτης της Γιουνάιτεντ, ο Γιανγκ, ο οποίος ζήτησε το λόγο από τον διαιτητή επειδή δεν έδωσε κίτρινη σε παίκτη της Λίβερπουλ.
22:47
Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0.
22:48
Χαρης : Όλα αυτά τα δημιουργούν οι καιροι τώρα πολλοί είναι μπάρτσα ειδικά οι μικροί όπως κάποτε ήταν Μάντσεστερ επειδή ακουγόταν πιο πολύ. Δεν είναι κακό να ψάχνουμε ιστορίες κ τέτοια ειδικά τώρα που είναι εύκολο.
22:48
Παναγιώτης: : Και βέβαια τους ξέρω.Ειρωνικά το ανέφερα.Τέλος πάντων όλη αυτή την ώρα έκανα πλάκα.Είμαι μέχρι το κόκκαλο φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ.Πάμε ομαδάρα μου Γιουνάιτεντ.Στην έφερα.
22:48
Συνέχισε το τρολάρισμα. Είσαι σε καλό δρόμο φίλε.
22:48
Aγγελος : Πολλα συγχαρητηρια στον Βαγγελη Σταματοπουλο και στο Contra για τα live chat, συνεχίστε ετσι!! Μακαρι να ηταν λιγοτερες οι παρουσιες των παθιασμενων ελληνων φιλαθλων ή εστω μετριασμενες οι συμπεριφορες τους για να κυλουσε το Chat ομαλοτερα και με καλυτερη διαθεση !! Ας ελπισουμε οτι το δευτερο ημιχρονο θα εχει καλυτερο ρυθμο και γκολ .
22:48
Το ανέβασα για τα καλά λόγια για να πάρουμε δύναμη ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.
22:49
Μείνετε μαζί μας καθώς στο ημίχρονο θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα στατιστικά που αφορούν αυτό το ζευγάρι.
22:50
Έχουμε δουλειά να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν το σχόλιο της επίσημης Λίβερπουλ στο φινάλε του δευτέρου μέρους.
22:50
Νικος.. : Επειδη τωρα μπηκα στο τσατ πως κυλαει το ημιχρονο?ποιος παταει καλυτερα?
22:51
Το πρώτο 45λεπτο θα έχει ξεχαστεί στην... ανάπαυλα. Ματς που δεν έχει προσφέρει συγκινήσεις. Η Λίβερπουλ έχει μόνο 2 τελικές προσπάθειες, η τελευταία φορά με τόσο χαμηλό νούμερο σε ματς της Premier League ήταν πριν 12 χρόνια.
22:52
Ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Πάλιστερ, εκτιμάει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος.
22:52
Παναγιώτης: : Από Ελλάδα τι είσαι;
22:53
Ολυμπιακός αν είναι τόσο σημαντικό να το μάθεις.
22:54
Το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε την Λίβερπουλ να έχει κατοχή μπάλας 65% έναντι 35% της Λίβερπουλ.
22:54
Παναγιώτης: : Επιτέλους συμφωνούμε.Αφού είσαι Ολυμπιακάρα τελειώνει η διαφωνία μας.Θρύλος 43 και συνεχίζει.
22:54
Κοίτα που συμφωνήσαμε με αυτό τον τρόπο...
22:54
Χαρης : Πιστεύεις πως ο Ινγκς θα μπορούσε να παλέψει για μια θέση στην ομάδα τώρα που έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του;
22:55
Αξιόλογος παίκτης αλλά νομίζω ότι με Φιρμίνο, Στάριτζ και Ορίγκι δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες.
22:55
Παναγιώτης: : Και από Ισπανία τι είσαι;
22:56
Νομίζω ότι με τον Ολυμπιακό και την Λίβερπουλ έχουμε "κλείσει". Κάποτε ήμουν και Μίλαν λόγω Φαν Μπάστεν, Γκούλιτ και Ράικαρντ. Τώρα μία απλή συμπάθεια στους "ροσονέρι" και τίποτα παραπάνω.
22:57
Σε περίπτωση η Λίβερπουλ χάσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό θα είναι για τρίτη σερί σεζόν, κάτι που έχει να συμβεί κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο από τον Ιανουάριο του 2005.
22:57
Κωστης : Επειδη δεν καταφερα να δω το α' μερος, ο pogba πως επαιξε?
22:57
Δεν φάνηκε ιδιαίτερα.
22:57
Παναγιώτης: Μαραντόνα η Πελέ;
22:58
Μαραντόνα. Διαφωνώ πάντα με τον πατέρα μου σε αυτό το δίλημμα.
22:58
Στα τελευταία 9 ματς των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τα 7!
22:59
Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία σε μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα ήταν τον Οκτώβριο του 2011 (1-1).
22:59
Αλεξανδρος : εγω παλια απο ξενες ημουνα ΑΓΙΑΞ λογω φαν μπαστεν ραικαρντ μπεργκαμπ και αλλους παιχταραδες
22:59
Παναγιώτης: : Έτσι μπράβο.Απλά μπλέχτηκε με τα ναρκωτικά και χάλασε λίγο τη φήμη του.Η ΑΕΚ τι χάλια ομάδα που είναι.Έκανε τα εύκολα δύσκολα.
23:00
Ο Κλοπ μετράει 4 σεερί νίκες στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που γίνει το "5 στα 5" η Λίβερπουλ θα έχει πετύχει κάτι που το έκανε τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2015.
23:00
Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Λίβερπουλ θα κρατήσει για πρώτη φορά το μηδέν στην εστία της τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα...
23:01
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της έχει κερδίσει μόνο στο 1 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (4-1 την Λέστερ).
23:02
Πέρυσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μαζέψει τρεις πόντους περισσότερους με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της μετά από 7 αγωνιστικές.
23:02
Παναγιώτης: : Ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα;
23:02
Για μένα είναι ο Μαραντόνα της σύγχρονης εποχής (στο λίγο πιο γρήγορο και εκρηκτικό) που υστερεί μόνο σε προσωπικότητα έναντι του "Πίμπε Ντ'Όρο".
23:03
Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο στο μεγάλο αγγλικό ντέρμπι. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
23:03
Νίκος : admin, πιστευεις οτι η λιβερπουλ του κλοπ , οχι απαραιτητα φετος , μπορει να παρει πρωταθλημα?
23:04
Ναι, με βάση τα όσα μας έχει δείξει ο Κλοπ στην Ντόρτμουντ και στον έναν χρόνο του στην Λίβερπουλ. Αρκεί να ενισχυθεί λίγο στο κέντρο της άμυνας, εκεί που διαχρονικά έχει "θέμα".
23:04
PanagiotisK : Συμφωνώ και επαυξάνω για Μέσι-Μαραντόνα.
23:05
Παναγιώτης: Με λίγα λόγια τους θεωρείς σχεδόν ισάξιους.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και συγγνώμη για όσα είπα.Πλάκα ήθελα να κάνω αλλά παραφέρθηκα.Χίλα συγγνώμη.Να είσαι καλά.
23:05
Περασμένα-ξεχασμένα. Μπάλα περιμένουμε να δούμε στο "Anfield"...
23:08
'Ετσι προσπαθεί να εμψυχώσει η Λίβερπουλ τους παίκτες της!
23:08
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: : Βαγγέλη τι πιστεύεις ότι λείπει από την Λίβερπουλ.Ο άλλος σε προσέβαλε.
23:08
Σταθερότητα στην άμυνα και 1-2 παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα.
23:09
Επειδή τώρα μιλάμε για το αγγλικό ντέρμπι αν γίνεται να απαντήσω σε ερωτήσεις για Ελλάδα σε Live Chat ελληνικού παιχνιδιού.
23:11
Αγκαλιά Μουρίνιο-Κλοπ λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
23:12
Εξαιρετική η θέα που έχει στο ματς ο παλαίμαχος άσος των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Όουεν.
23:12
ΔΗΜΗΤΡΗΣ: : Ο άλλος γιατί σε κοροίδευε.Η λίβερπουλ είναι ανώτερη.
23:13
54': Πρώτη καλή φάση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κεφαλιά του Ιμπραχίμοβιτς από εξαιρετική θέση να φεύγει παράλληλα με την εστία.
23:13
πανος : να δεις που ο μουρινιο θα παρει κανενα χ
23:13
Μήν πάρει και τη νίκη έτσι όπως πηγαίνει το ματς. Παιχνίδι στα μέτρα του...
23:17
59': Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Λίβερπουλ με το πλασέ του Τζαν μέσα από την περιοχή και ο Ντε Χέα κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επέμβαση, πέφτοντας στη δεξία γωνία του και αποκρούοντας!
23:17
60': Πρώτη αλλαγή για την Λίβερπουλ, με τον Λαλάνα να παίρνει τη θέση του Στάριτζ.
23:18
Νίκος: : Να σας βάλω ένα τεστ; Ποιος ήταν ο αρχηγός της Λίβερπουλ πριν τον Τζέραρντ;
23:19
Στα γρήγορα χωρίς να το ψάξω Ρόμπι Φάουλερ ή Τζέιμι Ρέντναπ. Μπορεί και ο Τζέισον ΜακΑτίρ.
23:19
Χαρης : Από την αμυνα ποιον θα έδιωχνες και ποσο μας στιχυζει όλο αυτό με τον Σακχο.
23:19
Τον Κλάβαν που είναι τίμιος, φιλότιμος αλλά μέχρι εκεί. Χειρότερος από τον Σκρτελ.
23:19
Πανος : αμα θελει ο ντε χεα ειναι εξαιρετικος συμφωνεις;
23:20
Στους 5 κορυφαίους της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.
23:20
Ανδρέας. : Ποιος είναι ο πρόεδρος της Λίβερπουλ;
23:20
Χαχα. Τι τεστ είναι αυτό. Το παιχνίδι του 1.000.000 παίζουμε; Ο Τζον Χένρι είναι.
23:21
Φτάσαμε στο 63ο λεπτό και η Λίβερπουλ έχει ανεβάσει στροφές και πιέζει στα τελευταία λεπτά.
23:22
Λέτε να αλλάξει κάτι; Η Λίβερπουλ δέιχνει να ξυπνάει από τον... λήθαργο που έχει επιβάλλει στο ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
23:23
Η Λίβερπουλ έχει τρέξει 6 χιλιόμετρα περισσότερα στο ματς όμως αυτό δεν έχει φανεί ιδιαίτερα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει πολύ κοντά τις γραμμές της. Ο Μουρίνιο έχει διαβάσει καλά το παιχνίδι.
23:24
Συνεχίζει την πίεση η Λίβερπουλ. Κόρνερ για τους "κόκκινους".
23:24
PanagiotisK : Ο Χίπια ήταν αρχηγός πριν τον Τζέραρντ.
23:26
Αυτό το video ανέβασε πριν μία ώρα ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Γιουβέντους, Πατρίς Εβρά, ο οποίος θέλησε να "τρολάρει" την Λίβερπουλ!
23:26
Τάσος : με την εισοδο του Λαλανα φαινεται αρκετα ορεξατη
23:26
Σωστό.
23:26
Ανδρέας. Η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί κανένας να την υποτιμά.Μπράβο το βρήκες.Ο Χίπια.
23:28
Φτάσαμε στο 69ο λεπτό του ντέρμπι. Μόνο μία μεγάλη φάση έχουμε δει (όπου χρειάστηκε να επέμβει ο αντίπαλος κίπερ), με τον Ντε Χέα να αποκρούει στο 59' το εξαιρετικό πλασέσ του Τζαν μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
23:28
Βαγγέλης: : Ο Κλοπ δεν το έχει προσεγγίσει σωστά το παιχνίδι.Η Γιουνάιτεντ κρατάει εύκολα το μηδέν.Ο αργός ρυθμός βολεύει τους φιλοξενούμενους.
23:30
71': Δεύτερη σπουδαία επέμβαση από τον Ντε Χέα, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ μακρινό σουτ του Κοουτίνιο.
23:30
Βαγγέλης: : φτωχό ντέρμπι.Ο Μουρίνιο παέι το παιχνίδι εκεί που θέλει.Ήθελε πρώτα να μην χάσει.Εγώ πάντως πιστεύω πως η Λίβερπουλ μπορεί να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.
23:32
Μια χαρά τα πηγαίνει ο Μουρίνιο το ματς...
23:32
Βαγγέλης: Ο Κλάβαν πολύ λίγος για την Λίβερπουλ.Δεν μπορούσαν να αποκτήσουν έναν αξιόλογο στόπερ με γεμάτη καριέρα;
23:33
Μπήκαμε στο 75ο λεπτό και η Λίβερπουλ έχει ανέβει εδώ και 10 λεπτά αλλά ο Ντε Χέα με δύο εκπληκτικές επεμβάσεις κρατάει το 0-0.
23:34
76': Εξαιρετική η μπαλιά του Κοουτίνιο για τον Φιρμίνο, αλλά ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.
23:34
Ετοιμάζεται να μπει στο ματς ο Γουέιν Ρούνει, ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ.
23:35
77': Ο Ρούνεϊ αποτελεί την πρώτη αλλαγή για την Γιουνάιτεντ. Παίρνει τη θέση του Ράσφορντ.
23:36
Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει 87 εκτός έδρας γκολ στην Premier League και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Άλαν Σίρερ.
23:36
πανος : τι εχεις να πεις για τον ρουνει;
23:36
Σε κάθετη πτώση, αλλά απόλυτος σεβασμός για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια σε Γιουνάιτεντ και Αγγλία.
23:36
Γιάννης: : Η Λίβερπουλ προσπαθεί να αποδιοργανώσει την άμυνα της αντιπάλου με ποδόσφαιρο.Είναι πολύ σημαντικό.Κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο.Πιστεύεις στη νίκη;
23:36
Πιστεύω στην ισοπαλία περισσότερο.
23:38
"Θα επαναληφθεί η ιστορία;". Αυτό είναι το tweet που ανέβασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της μετά την είσοδο του Ρούνεί στο ματς. Πέρυσι είχε κρίνει το αποτέλεσμα του ντέρμπι με δικό του γκολ (1-0 η Γιουνάιτεντ στο "Anfield").
23:38
Γιαννης : καλο ειναι να εχετε το πινακα του σκορ με τα λεπτα οπως ειχατε και εχουν ολοι
23:38
Συμπληρώθηκαν 80 λεπτά στο παιχνίδι. Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.
23:38
Κόρνερ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 81ο λεπτό.
23:40
Η Λίβερπουλ θέλει από τους παίκτες της να φορτσάρουν στο τελευταίο 10λεπτο...
23:40
Γιάννης: Δραματικό φινάλε.Πάμε γερά Λιβερπουλάρα να μας κάνεις υπερήφανους.
23:41
Σουτ του Κλάιν μέσα από την περιοχή σε πλάγια θέση, η μπάλα σταματάει στο σώμα του Μπλιντ. Είμαστε στο 83ο λεπτό.
23:41
Τάσος Συμφωνώ με τον Γιάννη για πίνακα με σκορ και λεπτά αγώνα.
23:41
84': Τρομερό τάκλιν του Βαλένσια ο οποίος δεν επιτρέπει στον Φιρμίνο να κάνει το πλασέ απέναντι στον Ντε Χέα.
23:42
Μπήκαμε στο 85ο λεπτό. Αγωνία καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία.
23:43
85': Δεύτερη αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Ορίγκι παίρνει τη θέση του Φιρμίνο.
23:44
86': Τρίτη αλλαγή για την Λίβερπουλ, με τον Μορένο να παίρνει τη θέση του Μίλνερ.
23:45
Ο Ρούνεϊ δεν έχει σκοράρει στις 17 τελευταίες φορές που μπήκε αλλαγή σε ματς της Premier League. Η τελευταία φορά που πέτυχε γκολ ερχόμενος από τον πάγκο ήταν τον Φεβρουάριο του 2009.
23:46
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κατοχή μπάλας μόλις 34%, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να κρατάει το ματς στο 0-0.
23:46
Νικηφόρος: Με ποιον παίζουν την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες;
23:46
Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω μέχρι το φινάλε του αγώνα.
23:47
Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στο "Anfield" για το πρωτάθλημα χωρίς να πετύχουν γκολ ήταν τον Σεπτέμβριο του 2005.
23:47
Φτάσαμε στο 89ο λεπτό του ντέρμπι.
23:47
90': Κίτρινη κάρτα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για χτύπημα στο κεφάλι του Τζαν.
23:48
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά.
23:48
πανος : η λιβερπουλ με γουεστ μπρομ και η μαντσεστερ με τσελσι
23:48
Ευχαριστούμε φίλε.
23:48
Τρία είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
23:49
91': Κίτρινη κάρτα για τον Φελαϊνί.
23:49
Δύο λεπτά ακόμα για το φινάλε του αγώνα.
23:50
92': Δεύτερη αλλαγή για την Γιουνάιτεντ, ο Γιανγκ παραχωρεί τη θέση του στον Σο.
23:50
Παίζουμε το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
23:52
Τέλος αγώνα: Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0.
23:52
Νικολας : Σε περιπτωση ισσοπαλιας η Γιουναιτεντ θα "φυγει"με ενα επιθυμητο αποτελεσμα;;;
23:52
πανος : τελος 0-0 μια χαρα
23:53
Φώτης: Θα ξεχαστεί γρήγορα.Βαγγέλη είναι αρνητικό αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ η ισοπαλία;
23:54
Θα έχει ξεχαστεί πριν τα... μεσάνυχτα! Πρώτη φορά 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων μετά τον Σεπτέμβριο του 2005 (για το πρωτάθλημα). Πιο βολική η ισοπαλία για τη φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ έχασε την ευκαιρία να πιάσει τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στην κορυφή.
23:54
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live Chat της αναμέτρησης. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK