Νίκη με ανατροπή και καλές γιορτές για Μπέντο και Ολυμπιακό

Αν και βρέθηκε να χάνει, ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και νίκησε 3-1 τον σπουδαίο Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο τελευταίο του ματς στο 2016. Αλλαξε τον πρωταθλητή η προσθήκη του Τσόρι ο οποίος μαζί με τον Σεμπά και τον Καρντόσο ήταν οι κορυφαίοι των "ερυθρόλευκων".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Καρδιοχτύπησε, ίδρωσε, ζορίστηκε, τα βρήκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα... μπαστούνια απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο (όσον αφορά στο στήσιμό του στην άμυνα, στην ανάπτυξή του αλλά και στην επιθετική νοοτροπία του) παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2016. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52' όμως κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει τη νίκη με 3-1 απέναντι στον εξαιρετικό Παναιτωλικό και έτσι αποχαιρετάει τη χρονιά όντας στην πρώτη θέση στη Super League με διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζοντας ταυτόχρονα τόσο στο Europa League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Για να έρθει βέβαια το τρίποντο το απόγευμα της Κυριακής στο Φάληρο υπήρχαν τρεις παίκτες που αποδείχτηκαν ως οι... μάγοι με τα δώρα. Ο πρώτος ήταν ο Σεμπά που ήταν ο κορυφαίος ερυθρόλευκος σε διάρκεια, έτρεχε ασταμάτητα από την αρχή μέχρι το φινάλε, ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ ήταν εκείνος που έδωσε το φιλί της ζωής στον Ολυμπιακό όταν τη στιγμή που ένιωθε ασφυξία πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και επανέφερε την ηρεμία στους "ερυθρόλευκους".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο δεύτερος ήταν ο Όσκαρ Καρντόσο ο οποίος μετά το (παρθενικό του) γκολ στα Ιωάννινα φαίνεται ότι "πήρε μπρος". Αυτή τη φορά όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητος όπως σε προηγούμενα παιχνίδια του αλλά ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Σεμπά, ήταν εκείνος που υπέγραψε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Φιγκέιρας (σκόρερ του τρίτου τέρματος των Πειραιωτών), ενώ στο 93' θα μπορούσε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ με βολίδα εκτός περιοχής αλλά ο Κυριακίδης του είπε "όχι".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Τρίτος της παρέας αλλά όχι και έσχατος ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Η εξέδρα "απαίτησε" την είσοδό του στο ματς φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του (είχαν γίνει ήδη οι δύο πρώτες αλλαγές, με τους νεαρούς Ανδρούτσο και Μανθάτη να μπαίνουν στο ματς αντί των Φορτούνη και Πάρντο), ο Μπέντο τους έκανε το... χατήρι και ο "Τσόρι" τον "έκανε μάγκα" καθώς ήταν καθοριστικός στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Έβγαλε ενέργεια, πάθος και το κυριότερο πολλές μαγικές πάσες (αποκορύφωμα η μπαλιά με... διαβήτη στον Καρντόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα μετά από τέτοια "γεμάτη" εμφάνιση για να είναι στο αρχικό σχήμα στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός του Γιάννη Μαντζουράκη κέρδισε σίγουρα πολλά χειροκροτήματα αλλά και το σεβασμό για την εμφάνισή του στο Φάληρο. Δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή το ματς, προσπάθησε να χτυπήσει στις εμφανείς -διά γυμνού οφθαλμού- αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα και ειδικά στο κέντρο της και μπορεί να μην τα κατάφερε στο πρώτο μέρος στα τετ α τετ των Ρόσα (5') και Μάρκος Πάουλο (42') αλλά το πέτυχε στο 52' με την κεφαλιά του Κούσα μετά από εκτέλεση φάουλ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

"Πλήρωσε" όμως το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε σχετικά γρήγορα (61') και επέτρεψε στον Ολυμπιακό να βρει γρήγορα την ηρεμία του ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο που ο ρυθμός άνοιξε και το παιχνίδι έγινε "run and gun" δεν μπόρεσε να αντέξει στην διαρκώς αυξανόμενη πίεση των γηπεδούχων, φεύγοντας έτσι από το γήπεδο έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά όχι έστω έναν βαθμό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (72' Ντομίνγκες), Πάρντο (57' Μανθάτης), Σεμπά, Φορτούνης (46' Ανδρούτσος), Καρντόσο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάλης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89' Μουνιός), Ρόσα (82' Κουτρομάνος), Ουάρντα (73' Ρότσα), Μαρκόφσκι

TO LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK