4Χ4: Σουηδικό μοντέλο!

Πειστικός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο, συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 4-0 και έδειξε ότι βελτιώνεται σταθερά. Τρία γκολ ο Μπεργκ, ένα ο Λουντ, εξαιρετική απόδοση από τον Βιγιαφάνιες στη δεύτερη συνεχή τεσσάρα για τους πράσινους μέσα σε λίγες ημέρες.

4Χ4: Σουηδικό μοντέλο!

Θα περίμενε κανείς από τον Παναθηναϊκό να μπει φουριόζος στο ματς μετά την τεσσάρα στον Αστέρα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν νωχελικοί στο πρώτο μέρος και δεν κατάφεραν να επιβληθούν των φιλοξενούμενων που είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Οι Αγρινιώτες απείλησαν με τον Λόπες στο 17' να σουτάρει, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος, ο Παναθηναϊκός άρχισε να βρίσκει τον καλό εαυτό του και τελικά στο 67' ο Μπεργκ με κοντινό πλασέ, μετά από απόκρουση του Κυριακίδη σε κεφαλιά του Βιγιαφάνιες από πλάγια θέση, έκανε το 1-0, λύνοντας τον... γόρδιο δεσμό της άμυνας των φιλοξενούμενων. Στο 80' ο Μπεργκ βρέθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Κούσα, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη για δεύτερη φορά.

Στο 89' ο Λουντ μετά από κάθετη του Βιγιαφάνιες νίκησε τον Κυριακίδη με πλασέ για το 3-0 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεργκ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Ζέκα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού γλίστρησε και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Τελικά ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάσει, κατάφερε να πάρει μια ευρεία σε έκταση νίκη, κυρίως χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Μπεργκ, ο οποίος ακόμη κι όταν δεν είναι στα καλά του, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις (37΄λ.τρ. Κουρμπέλης), Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (46΄ λ.τρ. Π.Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Μολέδο, Εμποκού (78΄ Λουντ), Κουλιμπαλί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Κλέσιο (73΄ Μουνιός), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα (79΄ Παπαδόπουλος), Λόπες, Χαντάκιας (66΄ Κουτρομάνος).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK