Πήρε το τρίτο ντέρμπι με αμφισβητούμενο πέναλτι

M' ένα πέναλτι που σηκώνει πολλή συζήτηση και στο οποίο ευστόχησε ο Μάρκους Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Πανιωνίου (1-0) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Δοκάρι ο Βιγιαφάνιες στο πρώτο ημίχρονο, εξαιρετικός ο Μασούντ για τον ιστορικό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
berg hult klonaridis EUROKINISSI SPORTS

Αν κάτι δεν έλειψε από το παιχνίδι της Λεωφόρου αυτό ήταν το πάθος. Οι παίκτες των δυο ομάδων υπερέβαλαν εαυτούς με αποτέλεσμα να δούμε σκληρό ματς με οκτώ κίτρινες κάρτες, κι αν ο διαιτητής ακολουθούσε το γράμμα του νόμου, τότε ίσως να είχε και κάποια αποβολή.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε τελικά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο από τον Τασουλή ( ο άσος του Πανιώνιου παρόλα αυτά έκανε κίνηση πως κατάλαβε το λάθος του) και ο Μάρκους Μπεργκ από τα έντεκα βήματα έδωσε το τρίποντο στους πράσινους. Οι πράσινοι ζήτησαν μία ακόμα παράβαση στο 18ο λεπτό σε ένα μαρκάρισμα του Βλάχου στον Μπεργκ, με τον διαιτητή να μην δίνει κάτι. Είναι δυο φάσεις που θα συζητηθούν αρκετά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις, ένα σουτ από Βιγιαφάνιες και Μασούντ, χωρίς ωστόσο Βλαχοδήμος και Γιαννιώτης να ανησυχήσουν. Στο 17ο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Αργεντινό σε ένα περίεργο σουτ, με τη μπάλα να σταματά στην αριστερή δοκό του πορτιέρε του Πανιώνιου.

Ο Ιστορικός είχε μία μεγάλη στιγμή στο 27ο λεπτό όταν ο Μασούντ έπιασε στον... ύπνο την άμυνα των πράσινων. Εκτέλεσε αμέσως το φάουλ, αλλά ο Μασούρας σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος επικράτησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και είχαμε τη φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Λέτο μπήκε στην περιοχή και ξέφυγε από τον Τασουλή που πήγε να τον μαρκάρει. Ο Αργεντινός έπεσε έξυπνα στην περιοχή και ο διαιτητής Γκράνας έδωσε φάουλ-πέναλτι. Μία απόφαση αρκετά αυστηρή που έκανε γκολ ο Μπεργκ στο 74ο λεπτό. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τις δυο ομάδες να ρίχνουν ρυθμούς προς το τέλος, αν και ο Πανιώνιος έκανε προσπάθειες να φέρει το ματς στα ίσα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Λουντ (Ρέις 46'), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (Λέτο 65'), Κλωναρίδης (Π. Βλαχοδήμος 75'), Μπεργκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Σαββίδης 87'), Μασούντ, Μπεν, Γιεσίλ (Λάμπρου 65').

Σκόρερ: 1-0 (Μπεργκ 74').

ΤΟ LIVECHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK