Ξεπάγωσε με Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Τα γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο έκαναν τη διαφορά στο ματς με τον Πλατανιά στη (σχεδόν άδεια) Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη με 2-1. Ο Σουηδός φορ είχε να σκοράρει 40 ημέρες στο πρωτάθλημα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Όπως κύλησε ο αγώνας η εντός έδρας απώλεια του Παναθηναϊκού δεν απείχε από τη νίκη με 2-1! Ίσως επειδή με την πάροδο του χρόνου οι λίγοι παίκτες του Ουζουνίδη θα έβγαζαν κούραση, έκαναν ένα πολύ δυνατό πρώτο 30λεπτο με κινητήρια δύναμη τον Βιγιαφάνιες (που έτρεχε, πίεζε, μοίραζε) και σκόρερ δύο φορές (26', 29') με τον Μάρκους Μπεργκ.

Ύστερα όμως από το πολύ ωραίο τελείωμα του Γιακουμάκη και τη μείωση του σκορ από τον Πλατανιά στο 37', η κατάσταση παρέμεινε οριακή μέχρι το φινάλε. Τόσο πολύ που η ομάδα του Παράσχου κέρδισε μέτρα κατά το τελευταίο 10λεπτο και έφτιαξε τρεις επιθέσεις, οι οποίες με καλύτερη τελική επιλογή θα μπορούσαν να φέρουν το 2-2.

Ούτως ή άλλως οι "πράσινοι" με την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο είχαν δώσει... δικαιώματα. Διότι δεν είχαν τον απαιτούμενο ρυθμό, ούτε σιγουριά, και σπατάλησαν όσες αντεπιθέσεις έβγαλαν, με τον Σωτηρίου να έχει ενεργό ρόλο σε όλο αυτό προλαβαίνοντας τους κινδύνους. Όπως στο 53' και στο 68'.

Το "τριφύλλι" δεν βοήθησαν ούτε οι αλλαγές του Ουζουνίδη (Μπουμάλ, Λέτο), με αποτέλεσμα στο φινάλε να χρειαστεί να παίξει με τρεις αμυντικούς χαφ για να κλειδώσει ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη. Τουλάχιστον κέρδισε, εκτός από τους βαθμούς, τον 18χρονο Ευαγγέλου, ο οποίος δίπλα στον Τελάντερ έπαιξε ώριμα και δυναμικά, πηγαίνοντας πρώτος στις μπάλες. Και άφησε τον Πλατανιά να διαμαρτύρεται για τη φάση του πέναλτι στο 24'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Οδ.Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (92' Ρέις), Βιγιαφάνιες (74' Μπουμάλ), Παν.Βλαχοδήμος (77' Λέτο), Μπεργκ

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Πριντέτα, Βάντερσον, Κάργας (46' Ντίνας), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (84' Γουνδουλάκης), Μενδρινός (65' Ντεβέσα), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK