Ο Πανιώνιος "βύθισε" και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ

Με ένα γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14' μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια ο Πανιώνιος πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Δύο δοκάρια με Περέιρα και Κουλούρη ο "Δικέφαλος", που για ένα ακόμα ματς έδειξε πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Ο Πανιώνιος "βύθισε" και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανιώνιος αγνοούσε τη χαρά της νίκης στα τρία προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ψυχωμένος και ουσιαστικός και χάρη σε ένα γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ από το 14ο λεπτό κατάφερε να πάρει το πολύτιμο "τρίποντο" που τον ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του ο "Δικέφαλος" άργησε να... μπει στο παιχνίδι επηρεασμένος (και) από τις αρκετές αλλαγές που έκανε στην 11άδα ο Βλάνταν Ίβιτς (σε σύγκριση με τον αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα στο Europa League) και όταν το έκανε, ήταν αναγκασμένος να κυνηγάει στο σκορ, για να τον βρει το φινάλε να γνωρίζει τη δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα του έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες.

Ο Πανιώνιος "βύθισε" και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα και ευτύχησαν σε αυτό το διάστημα να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Αυτό ήρθε στο 14' με τους Μασούντ και Μπεντ να "κρύβουν" τη μπάλα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και όταν αυτή... εμφανίστηκε στα πόδια του Ανσαριφάρντ η κατάληξη τής ήταν στα δίχτυα για το 1-0 και το πρώτο "κυανέρυθρο" γκολ μετά από 396 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Ιρανός φορ του Πανιωνίου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά αργότερα με φοβερή κεφαλιά (άουτ), με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να "ξυπνάει" μετά το 25' και να έχει καλύτερες στιγμές μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου την κεφαλιά του Περέιρα στο δοκάρι (25') και το σουτ του Μυστακίδη που έφυγε κόρνερ (29').

Ο Πανιώνιος "βύθισε" και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να απειλεί στα πρώτα λεπτά με τους Μασούντ και Ανσαριφάρντ (μαζί με τον Μπεν σχημάτισαν μία πολύ επικίνδυνη τριπλέτα για την άμυνα των φιλοξενουμένων), με τη συνέχεια να βρίσκει τον ΠΑΟΚ να παίρνει τα ηνία και να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης και τους γηπεδούχους να ενδιαφέρονται πρωτίστως για το πώς θα υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν αισθητώς βελτιωμένη σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο όμως για μία ακόμα φορά "πλήρωσε" το δεδομένο πρόβλημα που έχει στην τελική προσπάθεια από το ξεκίνημα της σεζόν. Απείλησε από άκρα (καθοριστική η είσοδος του Ροντρίγκες) δημιούργησε ευκαιρίες (κορυφαίες αυτή με το γυριστό σουτ του Κουλούρη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και το σουτ του Περέιρα μπροστά σε κενή εστία που έφυγε άουτ), όμως για μία ακόμα φορά φρόντισε να τις "πετάξει στα σκουπίδια" και έτσι έφυγε από το γήπεδο με... μηδέν στο πηλίκο.

Ο Πανιώνιος "βύθισε" και άλλο τον ΠΑΟΚ με Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάπως έτσι ο Πανιώνιος του Μιλόγεβιτς πανηγύρισε την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς γνώρισε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα του και πλέον αρχίζει να βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται επικίνδυνα πριν καν φτάσουμε στο 1/3 της φετινής Super League.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (86' Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68' Αντωνιάδης), Ανσαριφάρντ (81' Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς (69' Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Κάνιας, Χαρίσης (46' Ροντρίγκες), Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (81' Αθανασιάδης)

ΤΟ LIVE CHAT

17:06
Καλησπέρα σας. Σε λιγότερο από 10 λεπτά έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League. Μείνετε μαζί μας μέσα από το Live Chat του Contra.gr.
17:08
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Μπεν

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης
17:10
Πολλές αλλαγές ο Βλάνταν Ίβιτς στην σημερινή αναμέτρηση. Για τη θέση του σέντερ φορ επέλεξε τον Κουλούρη αντί του Αθανασιάδη ενώ στα άκρα της επίθεσης χρησιμοποιεί τους Μυστακίδη και Φακούντο Περέιρα αντί των Γκάρι Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος. Επίσης στα χαφ βλέπουμε τους Χαρίση και Σάκχοφ και όχι κάποιον εκ των Μπίσεσβαρ ή Λέοβατς.
17:13
Στον πάγκο του Πανιωνίου κάθονται οι: Θεοδωρόπουλος, Ενγκόγκ, Αντωνιάδης, Σαββίδης, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Βουκελάτος.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθονται οι: Μπρκιτς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Ροντρίγκες.
17:14
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Κύζας από το σύνδεσμο Δράμας. Βοηθοί του οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) ενώ τέταρτος διαιτητής ο Γκράνας από την Ξάνθη.
17:15
Στον Πανιώνιο, ο Τασουλής παίρνει τη θέση του Αντωνιάδη στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Μασούρας θα είναι το αριστερό χαφ των "κυανέρυθρων" αντί του τιμωρημένου Φούντα (είχε αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΛ)
17:15
Ξεκίνησε η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.
17:16
Συνολικά έξι αλλαγές έχει κάνει στην ενδεκάδα ο Βλάνταν Ίβιτς σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ.
17:18
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατάφεραν να βγάλουν έξυπνα οφσάιντ τον Ανσαριφάρντ στο 2ο λεπτό.
17:18
τηλεμαχος : καλησπερα ματς αποδειξεων , και για τους δυο αποψε αλλα κυριως για τον ΠΑΟΚ,προβλεπω διπλό
17:19
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ στο 94' αλλά παρόλα αυτά παραμένει στο -7 από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει περιθώρια πλέον για άλλες απώλειες αν θέλει να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή. Σίγουρα όμως η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη αφού ο Πανιώνιος είναι αρκετά καλός φέτος, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.
17:20
Προμηθέας : Καλησπέρα, το παιχνίδι φαίνεται ποιο πολύ Χ και λίγο 2. Εσένα Βαγγέλη πως σου φαίνεται;
17:21
Αφού με βάζεις στον... πειρασμό να κάνω προγνωστικά, δεν πιστεύω ότι θα χάσει ο Πανιώνιος. Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση φέτος. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλές αλλαγές και δεν ξέρω αν αυτό θα τον βοηθήσει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως το σημερινό.
17:22
Δεν έχουμε δει κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο πεντάλεπτο. Παιχνίδι κέντρου, με τον ΠΑΟΚ να έχει λίγο παραπάνω ώρα τη μπάλα στα πόδια του αλλά τους γηπεδούχους να πιέζουν πολύ και να του δημιουργούν προβλήματα.
17:24
9': Πρώτη επικίνδυνη φάση για τον Πανιώνιο. Ο Ανσαριφάρντ ξεχύθηκε μπροστά μετά από πάσα του Μασούντ, πρόλαβε σωτήρια ο Μάτος και έδιωξε σε κόρνερ (είχε κάνει πρώτος τάκλιν ο Μαλεζάς χωρίς να μπορέσει όμως να απομακρύνει τη μπάλα).
17:25
Προμηθέας : δηλαδή βαγγέλη πιστεύεις στον Άσσο; Εμένα προσωπικά δεν με έχει πείσει ο Πανιώνιος στα μεγάλα παιχνίδια, είναι μεν καλώς αλλά όχι όσο καλός χρειάζεται για να παίρνει την νίκη.
17:26
Προμηθέα, ο Πανιώνιος φέτος δεν είναι η ομάδα που δέχεται εύκολα και "φθηνά" γκολ και παρουσιάζει εικόνα οργανωμένης ομάδας, ειδικά στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι το ματς θα είναι "κλειστό", μέχρι ένα γκολ διαφορά για κάποια ομάδα. Η εκτίμησή μου είναι πρώτα για Χ και ως δεύτερη επιλογή ο άσος. Να δούμε αν θα δικαιωθώ...
17:27
αντρεας - κορινθος : καλησπερα. μοιρασμενο παιχνιδι βλεπω με μικρο προβαδισμα πανιωνιου.. εχεις ρεπορταζ ή πληροφοριες για το τι εγινε στη Λ.Καραμανλη;
17:27
Όσον αφορά στα επεισόδια, μπορείς να διαβάζεις το ρεπορτάζ του Contra.gr
17:28
τηλεμαχος : αν ερθει ασσος βλεπω τον ιβαν να ψαχνει για προπονητη ο ιβις δειχνει να μη μπορει τιποτα καλυτερο αν λαβομε υποψιν οτι ειχε λογο στισ μεταγραφες κτλ εσεις πως τον βλεπετε
17:28
Προμηθέας : σαν πρώτη επιλογή του Χ συμφωνούμε απόλυτα, στην δευτερεύουσα είναι που διαφωνούμε χεχε!
17:29
14: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!
17:30
Υπέροχο ομαδικό γκολ από τον Πανιώνιο! Ο Μασούντ έδωσε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Μπεν, εκείνος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και απέφυγε εντυπωσιακά τον Μαλεζά που προσπάθησε να τον σταματήσει, για να δώσει στη συνέχεια στον Ανσαριφάρντ που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0!
17:31
Αυτό είναι το πρώτο γκολ για τον Πανιώνιο μετά από 394 λεπτά. Στην πρώτη του μεγάλη φάση η ομάδα του Μιλόγεβιτς "χτύπησε", αν και είχε προειδοποιήσει λίγο νωρίτερα με την εφόρμηση του Ανσαριφάρντ.
17:31
Προμηθέας : ο Ίβιτς πρέπει να μείνει, μέχρι τέλους σεζόν... δεν έχει κάνει κάτι τραγικό που να δικαιολογεί πρόωρο τερματισμό συμβολαίου..
17:32
Συμφωνώ μαζί σου. Οι προπονητές δεν είναι... γάλα με ημερομηνία λήξης να φεύγουν κάθε 2-3 μήνες ανάλογα τα αποτελέσματα.
17:32
νικος : Για το ντερμπι τι βλεπεται κ Σταματοπουλε?
17:32
George: : Καλησπέρα σας.Η πρόβλεψη σου για το ντέρμπι αιωνίων.
17:33
18': Πολύ καλή στιγμή για τον Πανιώνιο για να κάνει το 2-0. Σέντρα από τα δεξιά του Βλάχου, ο Ανσαριφάρντ πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος και στέλνει τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γλύκου.
17:34
Από το 9' μέχρι το 18' ο Πανιώνιος μετράει ήδη τρεις τελικές προσπάθειες. Ακόμα να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή ο ΠΑΟΚ που εδώ και ένα δεκάλεπτο είναι... αγνώριστος.
17:35
Παναγιώτης: : Ο τιμωρός από το Μάντσεστερ. 2-0 νικάει η ομαδάρα μου. Δίνει απαντήσεις.Θα κατακτήσουμε τον τίτλο και εσείς θα μείνετε με την απογοήτευση .Και ας νικάτε 4-0 την Γουότφορντ. Προσωρινά είστε στην κορυφή.
17:35
Περάσαμε το μήνυμα για να έχουμε και άρωμα... Premier League. Φυσικά αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τέτοια μηνύματα.
17:36
Προμηθέας : δεν τρέχει τίποτα με το 1-0 , πρέπει ο ΠΑΟΚ να ανασυνταχθεί και να κάνει ορθολογικό παιχνίδι, μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ είναι που παίζει κάτω των δυνατοτήτων του και όχι ότι ο Πανιώνιος παίζει εντυπωσιακά.
17:37
Ο Πανιώνιος μετά το πεντάλεπτο ανέβηκε σταδιακά και δίκαια έφτασε στο 1-0. "΄Τρύπα" η αριστερή πλευρά για τον ΠΑΟΚ, με τον Πανιώνιο να έχει "χτυπήσει" δύο φορές από εκεί.
17:37
τηλεμαχος : προμηθεας ο ιβιτς ξεκινησε στον παοκ περυσι εκανε ολη την προετημασια τισ μεταγραφεςκλπ αν ο παοκ δεν παει καλα νομιζω οτι ειναι ο μονος υπευθηνος..
17:38
Όσον αφορά στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, η πρόβλεψή μου είναι δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0. Αλλιώς "κουλούρια".
17:39
Φτάσαμε στο 24ο λεπτό, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί στα τελευταία λεπτά να ανασυνταχτεί και να κερδίσει μέτρα.
17:41
25': ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Πρώτη μεγάλη φάση για τους Θεσσαλονικείς. Ο Μάτος προωθήθηκε για πρώτη φορά και έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Περέιρα έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.
17:42
Παύλος. : Διαφωνώ Γιάννη.Επειδή είσαι Ολυμπιακός τα λες αυτά;Δεν μπορεί να σκοράρει ο Παναθηναϊκός;Ας λείπει ο Μπεργκ.Η άμυνα του Ολυμπιακού τυχερή ήταν που δέχθηκε μόνο δύο γκολ από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.Δίκιο δεν έχω;
17:42
Αντωνης : Ενδιαφερον να δουμε αντιδρασεις ΠΑΟΚ. Περιμενω, το λιγοτερο, ενεργεια και παθος. Αν οχι κατι πηγαινει στραβα καπου. Βααααμος ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!! :)
17:42
Προμηθέας : τηλέμαχος, όχι ο μόνος υπεύθυνος, αλλά ο κύρια υπεύθυνος. Αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορεί να κριθεί από τώρα και να φύγει, πρέπει να τον αφήσουμε με ηρεμία να συνεχίσει ένα έργο που για μένα δεν είναι άσχημο μέχρι τώρα. Χτίζετε η ομάδα σταδιακά, έχει βελτίωση από πέρσι, το ότι μπορεί να κάνει μια κοιλιά δεν λέει τίποτα, να τον κρίνουμε στο βάθος μιας σεζόν λέω.
17:42
προφητης : Αν μεχρι το 20λεπτο προηγηθει ο Ολυμπιακος τοτε μονο δυσκολη δεν θα ειναι η νικη.. αν οχι τοτε θα συμφωνησω μαζι σου
17:43
Μέχρι στιγμής, από τα 7 γκολ που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, τα 6 έχουν μπει στο πρώτο ημίχρονο και μόνο 1 στο δεύτερο. Αυτό του Μάτος κόντρα στην ΑΕΚ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
17:43
Γιωργος : Αμα θελει ο ΠΑΟΚ να εινα κοντα στην βαθμολογια αυτα τα παιγνιδια πρεπει να τα παιρνει εστω και με μισο γκολ
17:44
29': Δεύτερη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Μυστακίδης έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.
17:44
Προμηθέας : το ντέρμπι είναι βαρέως τύπου Χ. Αν όχι τότε θα ξεφύγει υπέρ του ολυμπιακού... πολλά με λίγα...
17:45
Οι τελικές είναι 2 (1 εντός εστίας) για τον Πανιώνιο και 3 (2 εντός εστίας) για τον ΠΑΟΚ μετά από 29 λεπτά αγώνα. Η κατοχή είναι σχεδόν στο 60% για τον "Δικέφαλο".
17:45
Παύλος. : Συγγνώμη.Έκανα λάθος.Ένα γκολ έφαγε ο Ολυμπιακός.Γιατί δεν μου απαντάς Βαγγέλη;
17:46
Φυσικά και δεν είναι... φόβητρο η άμυνα του Ολυμπιακού. Δύσκολα κρατάει το μηδέν.
17:46
31': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς. Την βλέπει σωστά ο Μάτος για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο.
17:46
Takis : Ποιος παίζει καλύτερα;Δεν το βλέπω και ρωτάω
17:48
Ο Πανιώνιος ήταν εντυπωσιακός στο διάστημα 10'-20'. Έβαλε κάτω τη μπάλα, έπαιξε έξυπνα, εξέθεσε τρεις φορές την άμυνα του ΠΑΟΚ και δίκαια πήρε το προβάδισμα. Ο Ανσαριφάρντ προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο δίδυμο Μαλεζά-Τζαβέλλα. Μετά το 20λεπτο ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί και πλέον πιέζει περισσότερο.
17:49
Φώτης: : Βαγγέλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι δύο αιώνιοι θεωρούνται μεγαλύτερες ομάδες από την ΑΕΚ.Μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία που έχω;
17:49
Φαντάζομαι επειδή απέναντί τους η ΑΕΚ υστερεί όσον αφορά σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων και Κυπέλλων. Λογικά αυτό είναι το πρώτο κριτήριο που θα κοιτάξει κάποιος "ουδέτερος".
17:50
Takis : ΠΑΟΚ είμαι, πιστεύω να κερδίσουμε
17:50
35': Ο Πανιώνιος έφτασε ήδη στα 4 κερδισμένα κόρνερ στο ματς, ο ΠΑΟΚ έχει ένα.
17:51
36': Δεύτερο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, το κερδίζει ο Περέιρα από τον Ρισβάνη.
17:51
Takis : Όταν ερχόμαστε Αθήνα κάτι παθαίνει η ομάδα, αδικαιολόγητα
17:51
Αρκετή ένταση μεταξύ των παικτών στα τελευταία λεπτά.
17:52
Takis : Πάμε γερά ΠΑΟΚΑΡΑ μου
17:52
Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κουλούρης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Φτάσαμε στο 38ο λεπτό.
17:52
Παρασχος : Τάκη και εγω ΠΑΟΚ ειμαι αλλα για πες μου πως θα κερδίσουμε ; πως θα βάλουμε δυο γκολ για να κερδίσουμε ; δυο γκολ συνολικά βάλαμε με ΑΕΚ και Ηρακλή
17:53
Φώτης: : Η ΑΕΚ έχει αδικηθεί πολλές φορές όμως Βαγγέλη.Είμαστε η ελληνική ομάδα που έχει φτάσει στα προημιτελικά όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
17:53
προφητης : Φωτη εδω θεωρουνται καλυτερες απο τον ατρομητο..απο την αεκ δεν θα ηταν?
17:53
Θάνος : Ομαδα για γέλια ! Να φαμε αλλα δυο να βάλουμε μυαλο ! Τλκ μηπως ευθύνη εχει και ο Ίβιτς ..;
17:53
Takis : Να πάμε με 1-1 στα αποδυτήρια
17:53
George : Pisteueis baggeli oti o paok mporei na parei to match
17:53
τηλεμαχος : τακις μαλον η ρυπανση της ατμοσφαιρας φταίει
17:54
Takis : Μην ανησυχείς φίλε Φώτη μου, τριάρα θα ρίξουμε σήμερα
17:54
Αν συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟΚ να πιέζει, έχει τύχη για την ανατροπή. Θα πρέπει να σκοράρει όμως στο καλό του διάστημα, όπως έκανε ο Πανιώνιος.
17:54
daffy7 : Καλησπερα φωτης το ειπες μονος σου αιωνιοι αντιπαλο δεος ας πουμε μεγαλες ομαδες
17:55
Παρασχος : Φταίει στο οτι δεν υπαρχει καθαρός γκολτζής, δεν υπαρχει επιθετικός προσανατολισμός
17:55
Φώτης: : Τι μιλάτε ενώ δεν σας έχω απευθύνει τον λόγο;Λέτε ανούσια πράγματα επειδή ζηλεύετε την ΑΕΚ.
17:55
George : Ante paokara
17:56
Αυτό είναι το 57 ματς των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής ο Πανιώνιος έχει 22 νίκες, όσες είναι και οι ισοπαλίες ενώ 12 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ.
17:56
41': Πρώτη κάρτα για παίκτη του Πανιωνίου. Τιμωρείται σωστά ο Ανσαριφάρντ για φάουλ στον Τζαβέλλα.
17:56
Takis : Θα κερδίσουμε με ανατροπή, δε μασάμε, πάμε ΜΠΑΟΚΑΡΑ
17:57
Παρασχος : Βαγγέλη πως θα βάλουμε γκολ ;
17:57
τηλεμαχος : φωτη η μεγαλες ομαδες δεν πανε τριτη εθνικη,,,,,
17:57
mixail : ti egine re paidia oloi me to paok eisaste?
17:58
Αρκετή ένταση έβγαλε το ματς στα τελευταία λεπτά. Φτάσαμε στο 43', με τον Πανιώνιο να κρατάει το 1-0 παρά την πίεση που δέχτηκε από το 25' μέχρι το 35' από τον ΠΑΟΚ.
17:58
Παρασχος : Μετα μας φταίει ο Ολυμπιακός και οι διαιτησίες, εδω δεν μπορουμε να κερδίσουμε Βέροια, Ξάνθη, Καραμπακ και Πανιώνιο
18:00
Ένα λεπτό για την συμπλήρωση του πρώτου μέρους.
18:00
ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0 με το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14'.
18:02
daffy7 : Ο πανιωνιος θα τερματισει δευτερος φετος τι λες βαγγελη μπορει;
18:02
Αρκετά καλή ομάδα αλλά θεωρώ δύσκολο να τα καταφέρει γιατί δεν έχει βάθος στον πάγκο όπως οι λεγόμενοι "μεγάλοι".
18:03
Yannis : Φίλε Τηλέμαχε σοβαρά οι μεγάλες ομάδες δε πάνε Γ Εθνική; Έχουν δηλαδή το αλάθητο; Είδες τι έγινε στην Ιταλία; Εδώ πόσες και καλά μεγάλες ομάδες έπρεπε να πέσουν
18:03
Takis : Οεεε ΠΑΟΚΑΡΑ έχω δέντρα μες το βουνό....πάμε να πάρουμε διπλό
18:03
Φώτης: : Τηλέμαχε ακόμα και η Λίβερπουλ έχει υποβιβαστεί.Δεν σου έδωσα τον λόγο.Έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.Και έχουμε νικήσει πολλές φορές τους διαιτητές. Κατάλαβες;
18:03
Προμηθέας : καλό παιχνιδάκι βλέπουμε, το δίκαιο σκορ ημιχρόνου θα ήταν 1-1. Πιστεύω ότι ο πάοκ θα ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο και θα προσπαθήσει για την νίκη. Πάντως γκολ και άλλα έχει το ματς.
18:04
Συμπαθητικό το παιχνίδι και εσείς μας κρατάτε καλή παρέα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο και θα υπάρχει σεβασμός στις απόψεις των άλλων από όλους τους αναγνώστες.
18:05
θοδωρας : Οι απουσίες των γκιοατα , φουντα κ ολαιταν αδυνατιζουν τις επιλογες μιλογεβιτς για αλλαγές
18:05
Προμηθέας : Βαγγέλη μήπως ξέρεις ποιοι θα είναι (moderators) στο Live chat του ντέρμπι;;
18:07
Σε λίγο θα ξεκινήσει το Live Chat ο Ευάγγελος Μίχος για να σας βάλει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι ενώ στη συνέχεια θα παραδώσει σκυτάλη στον Γιάννη Ζωιτό.
18:07
Παρασχος : Καλά εκανε και ξεκίνησε με Κουλουρη ο οποίος εχει βάλει και δυο γκολ. Ο Αθανασιαδης φέτος στο πρωτάθλημα δεν εχει σκοράρει εάν δεν κανω λάθος. θελουμε φορ
18:07
daffy7 : Βαγγελη πρεπει να ρωταμε για να μας δινουν τον λογο; τι συμπεριφορες ορισμενων λοιπον δεν στελνουμε μην στο γραφειο τους νομιζω
18:11
Βαγγος : Οι μεγαλες πεφτουν επειδη δεν αξιζαν να μεινουν οχι για να ξεχρεωσουν... και αφου το πας ετσι... αεκ... αρης... ηρακλης εχουν πλεον αλλο καταστατικο...
18:16
Στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης βρίσκεται ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης καθώς και ο νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
18:17
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες στη θέση του Χαρίση.
18:18
Μετά από αυτή την αλλαγή, ο Ροντρίγκες πέρασε στα δεξιά, ο Περέιρα είναι πίσω από τον Κουλούρη και ο Μυστακίδης βρίσκεται αριστερά.
18:18
τηλεμαχος : οι ομαδες που υποβιβαστικαν ιταλια και αγγλια ητανε για σκανδαλα και βια η αεκ για να μη πληρωσουν οι δοιηκουντες της τα χρεη τους υπαρχει μια διαφορα νομιζω οσο για τον λογο αγαπητε φωτη δεν σου τον ζητησα καν γιατι η συζητηση εινε ανοικτη και υπαρχει ελενχος απο το site ,
18:18
αντικειμενικος : Φωτη ειδικα τα 4 τελευταιαβχρονια θα παραδεχτω οτι παιξατε το καλυτερο ποδοσφαιρο.. δυο φορες μαλιστα βγηκατε πρωταθλητες..στην Γ και στην Β εθνικη..μεγαλεια..
18:19
48': Πολύ καλή στιγμή για τον Πανιώνιο, με τον Μασούντ να περνάει κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ και το διαγώνιο σουτ του τελευταίου με το αριστερό να περνάει έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γλύκου.
18:20
Παρασχος : Δεν μας συνηθίζει στις ανατροπές ο φετινός ΠΑΟΚ. Μακάρι να βγω ψεύτης
18:21
49': Μεγάλη ευκαιρία από τον Περέιρα να ισοφαρίσει σε 1-1, με τη μπάλα να περνάει όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του από πλεονεκτική θέση σε άδεια εστία.
18:21
Βασιλης : Βαγγελη η λειψια στη γερμανια τι κανει αυτο βλελεις μια ομαδα απο το πουθενα η λεστερ περσυ και γενικα μονο στην ελλαδα δεν θα γινει ποτε αυτο
18:21
Προμηθέας : αφήστε την ΑΕΚ βρε παιδιά, εδώ είναι το Live chat του αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.. θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για την ΑΕΚ άλλη φορά!
18:23
52': Τρίτη κίτρινη κάρτα στο ματς, και αυτή σωστή. Την αντικρίζει ο Κρέσπο για τον ΠΑΟΚ.
18:23
daffy7 : Το ασχημο ειναι οτι θα καει αλλος ενας προπονητης χωρις να μας δειξει τι μπορει να κανει θεωρω φυσικα οτι αν χασει ο παοκ δεν θα τον κρατησει
18:24
53': Εξαιρετική σέντρα από τον Τασουλή, σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, τελικά η μπάλα απομακρύνθηκε προ του Ανσαριφάρντ.
18:25
Παρασχος : Βαγγέλη βλέπεις γιατι εκνευρίζομαι γιατι ειναι σαν να το κάνουν επίτηδες καμια επαφή με τα δίχτυα
18:25
54': Κίτρινη κάρτα στον Μασούρα. Δεύτερη για παίκτη του Πανιωνίου.
18:26
Παρασχος : Δεν φταίει μόνο ο ιβιτς φταίνε και οι παίχτες, μάλλον θα πω οτι δεν μπορούν να προσφέρουν περισσότερα
18:27
55': Εξαιρετικό το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, με γρήγορο ρυθμό και τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ.
18:28
Ο Ροντρίγκες ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά από τη δεξιά πτέρυγα, εδώ και μερικά λεπτά κινείται από τα αριστερά. Αρκετά δραστήριος, βοηθάει πολύ τον ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν πολύ στατικός στο πρώτο 45λεπτο.
18:28
Στο δεύτερο μέρος μέχρι στιγμής ο Πανιώνιος έχει 1 τελική (καμία εντός εστίας) και ο ΠΑΟΚ 4 (1 εντός εστίας).
18:30
Στο γήπεδο του Πανιωνίου βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, τον οποίο χαιρέτησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Στις εξέδρες και ο Αχιλλέας Μπέος.
18:32
61': Κίτρινη κάρτα στον Μαλεζά για φάουλ στον Μασούντ. Σωστή και αυτή η κάρτα από τον Κύζα.
18:33
Νίκος Παππάς και Γιώργος Βασιλειάδης στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
18:34
Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα, η γηπεδούχος ομάδα προηγείται 2-0 της Βέροιας.
18:34
daffy7 : Ο σιωπης πως τον βλεπεις στον αγωνα
18:35
64': Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα από τα αριστερά, γυριστή κεφαλιά από τον Λέο Μάτος, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
18:35
Ο Σιώπης για ένα ακόμα ματς πολύ αποτελεσματικός και "πανταχού παρών". Δυσκολεύει αφάνταστα τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ στον άξονα.
18:35
Προμηθέας : αν μέχρι το 70-75' δεν έχει ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ θα κινδυνεύσει πάρα πολύ για το δεύτερο και την ταφόπλακα!
18:36
Μαριος : Βαγγελη γεια σου....Πως το βλεπεις το ματς?....γυριζει?
18:36
Δύσκολη η ολική ανατροπή αφού ο Πανιώνιος δεν είναι ομάδα που τρώει εύκολα δύο γκολ στην έδρα του. Όχι ο φετινός Πανιώνιος...
18:36
daffy7 : Αυτοι στην φωτο πιστευω να πληρωσαν εισητηριο
18:36
Βασιλης : Αυτοι εκει τι θελουν στο γηπεδο και γιατι δεν πηγαν καραισκακη?
18:37
Δεν είναι μακριά η Νέα Σμύρνη από το Φάληρο.
18:37
Βασίλης : Το πιο κομβικό παιχνίδισήμερα στην Νέα Σμύρνη και πάλι κυνηγάνε το χ. Ποτέ δε θυμάμαι τον Πάοκ τόσα χρόνια να έχει μία σταθερότητα σε δυνατά συνεχόμενα παιχνίδια.
18:38
68': Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Μασούρα περνάει ο Αντωνιάδης.
18:39
68': ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Κουλούρης με σουτ από κοντά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το γυριστό του Κουλούρη.
18:40
69': Αλλαγή δεύτερη για τον ΠΑΟΚ. Ο Λέοβατς πήρε τη θέση του Μαλεζά.
18:40
Σιμος : νομιζω παντως βαση εικονας ομαδων ο ΠΑΟΚ αδικειται απο το σημερινο ματς και γενικα στη βαθμολογια...ξεκινησε και με μειον τρεισ (ορθως) μη το ξεχναμε
18:40
Παραδχος : Αυτός ειναι ο πεθαμένος φετινός ΠΑΟΚ . Εχει γινει πολυ προβλέψιμος τρώει γκολ και δεν μπορεί να βάλει αφου πριν εχει σπαταλήσει τις ευκαιρίες που ειχε
18:40
Σιμος : Ο ΠΑΟΚ ειναι καλος και αδικειται και σημερα βαση εμφανισης απο το αποτελεσμα
18:41
Ο ΠΑΟΚ είναι αισθητά βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος και δικαιούται την ισοφάριση βάσει ευκαιριών αλλά και πίεσης που ασκεί στον Πανιώνιο.
18:41
Παραδχος : Ο Σαβιδης θα τραβάει τα γενιά του με τους παίχτες που εχει
18:42
Φυσικά το πρόβλημα στο γκολ εξακολουθεί να υφίσταται για τον "Δικέφαλο". Επίσης από τα 7 φετινά του γκολ στο πρωτάθλημα μόνο ένα έχει επιτευχθεί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.
18:42
Προμηθέας : έχει ανεβάσει απόδοση ο ΠΑΟΚ το 1-0 είναι πλέον καθαρά άδικο για αυτόν..
18:43
Ο Μπεν στο 70' προστέθηκε στη λίστα των παικτών που έχουν δεχτεί κίτρινη κάρτα. Φτάσαμε στο 72', με τον ΠΑΟΚ να εντείνει την προσπάθειά του για την ισοφάριση.
18:44
Οι ωραίες παρουσίες δεν λείπουν φυσικά από τις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
18:44
daffy7 : Δεν εχει καποιον που να βαλει απλα την μπαλα στο πλεχτο
18:46
Μασούντ και Ανσαριφάρντ είναι εξαιρετικοί στο σημερινό ματς για τον Πανιώνιο και είναι ουσιαστικά μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΟΚ.
18:46
Φανης : Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν Μπεργκ οπωσδήποτε.
18:46
παυλος : Δεν υπάρχει άδικο στο ποδόσφαιρο,υπάρχει ανικανότητα,και το αποτελεσμα δεν αδικεί τον παοκ απλά είναι ανίκανοι,άδικο ή άτυχο το λες όταν συμβαίνει σε ΄1-2 ματς,όταν το βλέπεις συνέχεια είναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
18:46
Προμηθέας : πρέπει να μπει ο Αθανασιάδης πλέον για τα τελευταία 15'+ καθυστερήσεις...
18:47
Mitsos : Κατά μέσο όρο πόσες ευκαιρίες θέλει ο ΠΑΟΚ φέτος για να βάλει ένα γκολ ?
18:47
Αν δεν κάνω λάθος, βάζει 1 γκολ ανά 15 τελικές προσπάθειες.
18:48
76': Κεφαλιά του Κουλούρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.
18:48
Παρασχος : Εάν δεν πάρει επιθετικό φίλε daffy7 και φυσικά να διώξει Αθανασιαδη και τα αλλα παλτά δεν πρόκειται να βρίσκει πλεχτό
18:48
daffy7 : Ο γνωστος καλος βαγγελης με τις ωραιες φωτο οχι σαν τις προηγουμενες με τους ασχημους
18:48
Mitsos : Ευχαριστώ, υπάρχει ομάδα με χειρότερα στατιστικά σε αυτόν τον τομέα ?
18:49
Και αν υπάρχει, αποκλείται να έχει τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ.
18:49
Σιμος : φιλε παυλο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ανικανοτητας..και ο περειρα και ο αθανασιαδης εχουν δειξει δειγματα γραφης..
18:49
Παρασχος : Βαγγέλη σήμερα εχει 11 τελικές οποτε μάλλον δεν θα προλάβει να βάλει γκολ
18:49
Χρηστος : Κανονικα οι κοπέλες στην φωτογραφία εκτός από το κινητό δεν θα έπρεπε να έχουν και φρέντο στο χέρι;
18:50
Φτάσαμε στο 78ο λεπτό. Μετά τα πρώτα λεπτά που μπήκε δυνατά ο Πανιώνιος, στη συνέχεια έχουμε πολύ... ΠΑΟΚ αλλά παρά τις ευκαιρίες του αδυνατεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το 1-0 παρά να απειλήσουν.
18:50
daffy7 : Παρασχο η πλακα ειναι να βαλει αθανασιαδη και να βαλει γκολ
18:50
Προμηθέας : παύλο μην το λες με τόσο σιγουριά ανικανότητα, πολλές φορές είναι θέμα ψυχολογίας.. όταν κάτι δεν πάει καλά.. σε παίρνει από κάτω και για να επανέλθεις χρειάζεται ένα μεγάλο σοκ... διαφορετικά τα εύκολα τα κάνεις δύσκολα... το τέρμα μοιάζει με κουμπότρυπα.. ενώ αντίθετα αν σου πάει κάτι καλά αποκτάς κεκτημένη ταχύτητα και υπεραποδίδεις.. χωρίς ουσιαστικά να το αξίζεις.. αλλά λόγω ψυχολογίας σου βγαίνει ότι και αν κάνεις..!
18:51
79': Ο Σάκχοφ κέρδισε την κόντρα και έκανε το σουτ αλλά ο Ρισβάνης έβαλε το πόδι του και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.
18:52
81': Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Ενγκόγκ στη θέση του Ανσαριφάρντ.
18:52
81: Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης στη θέση του Κουλούρη. Ψάχνει ακόμα το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα ο "Κλάους" που μετράει 3 φέτος στο Europa League.
18:52
daffy7 : Για τον κλαους μιλαμε προμηθεα δεν του εκατσε πρεπει να δουλευει κιολας
18:55
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό. Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για τον ΠΑΟΚ. Γράψαμε και στο ξεκίνημα του Live Chat πως ο Πανιώνιος φέτος είναι πολύ καλός και μόνο εύκολη λεία δεν είναι για κανέναν από τους Big-4.
18:55
Παρασχος : Λοιπόν έβαλε τον Κλαους θα σταματήσω να τον βρίζω και θα περιμενω να δικαιωθεί ο φίλος μου ο Παύλος
18:56
O Τασουλής τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Τη θέση του θα πάρει ο Καθάριος και έτσι θα κλείσει τις αλλαγές του στο ματς ο Μιλόγεβιτς.
18:57
86': Μπήκε στο ματς ο Καθάριος. Αποχώρησε πάνω σε φορείο ο Τασουλής.
18:57
τηλεμαχος : βλεπω τον ουζουνιδη να ανηφοριζει για τουμπα εκτος κι αν τον προλαβει ο ητημενος του αποψινου ντερμπυ
18:57
Προμηθέας : daffy7 δεν μίλησα για τον Κλάους αλλά για τον ΠΑΟΚ ως σύνολο, στην ομάδα αναφέρθηκε ο Παύλος, ότι είναι ανίκανοι γιατί επαναλαμβάνουν την αστοχία τους..., προσωπικά δεν είμαι πεπεισμένος ότι είναι θέμα ανικανότητας.. νομίζω ότι ένα απλό πρόβλημα μόνος του ο ΠΑΟΚ το έκανε πρόβλημα ψυχολογίας λόγου του τεράστιου στρες που υπάρχει στην ομάδα για πρωταθλητισμό.
18:57
Liakos : Βαγγελη πιστευεις οτι παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια στην πορεια των παιχτων η μονο η προπονηση και η πειθαρχεια.
18:58
Η ιστορία έχει δείξει ότι και η ψυχολογία έχει παίξει μεγάλο ρόλο. Ο Βάρντι δεν άλλαξε ξαφνικά τρόπο προπόνησης αλλά στο ότι έβαλε γκολ σε 11 σερί ματς Premier League έπαιξε ρόλο και η ψυχολογία του.
18:58
Σοβαρός : Φίλε ποιούς Big4 λες; Σε παρακαλώ. Σιγά τους big δηλαδή. Οι δημοσιογράφοι τους κάνετε big.
18:59
Έτσι αποκαλούνται από τη στιγμή που αυτή ξεκινούν τα τελευταία χρόνια με στόχο τον τίτλο.
18:59
Φτάσαμε στο 88ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ πιέζει αλλά ο Πανιώνιος έχει πλέον περισσότερους ελεύθερους χώρους.
19:00
To γκολ του Ανσαριφάρντ από το 14ο λεπτό είναι αυτό που χωρίζει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ μετά από 89 λεπτά. Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό.
19:01
Αν δεν πετύχει γκολ ο ΠΑΟΚ θα γνωρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του μετά από αυτήν με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" (1-2).
19:01
Ο Πανιώνιος είναι κοντά στο να πετύχει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες.
19:02
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Πέντε λεπτά είναι ο έξτρα χρόνος.
19:02
Άλλη μία κίτρινη κάρτα στο ματς. Την βλέπει ο Βλάχος. Άψογος ο διαιτητής Κύζας ως τώρα στον πειθαρχικό έλεγχο.
19:03
Η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ σε αυτό το γήπεδο για το πρωτάθλημα ήταν τον Νοέμβριο του 2012.
19:03
Προμηθέας : πάντως Βαγγέλη οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες δίκιο για το 1Χ και όχι όπως το έβλεπα εγώ Χ2
19:03
Liakos : Πολυ καλο παραδειγμα. Ευχαριστω.
19:03
Tζίμης : Οποιος δεν θελει να πονοκεφαλιαζει,εχει Π.Α.Ο.Κ. στο παλατακι.
19:03
93': Κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη. Πέμπτη σε παίκτη του Πανιωνίου στο ματς.
19:04
Μπήκαμε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
19:06
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0.
19:07
Ο Πανιώνιος κράτησε το πολύτιμο 1-0 που διαμορφώθηκε στο 14ο λεπτό και πανηγύρισε την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
19:07
Ευχαριστούμε για την παρέα που μας κρατήσατε στο Live Chat. Συνέχεια τώρα με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Καλό σας βράδυ από εμένα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK