Έκανε Ματ(ος) στον Πλατανιά με τριάρα ο ΠΑΟΚ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον καλύτερο του παίκτη στη φετινή σεζόν, τον Λέο Μάτος που πέτυχε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πλατανιά και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Αυτογκόλ πέτυχε ο Μπανανά μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ροντρίγκες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά στην Τούμπα και τελικά κατάφερε να την πάρει με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέο Μάτος! Το τελικό 3-0 ήταν δίκαιο βάσει του πώς κύλισε το παιχνίδι, καθώς ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος, ενώ από την άλλη οι Κρητικοί περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Ο Ίβιτς έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό Κουλούρη τον οποίο τον ξεκίνησε βασικό και λίγο έλειψε στο 22' να ανοίξει σκορ όταν επιχείρησε το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, όμως ο Πλατανιάς παίζοντας με πέντε παίκτες στην άμυνα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να πάει με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ήρθε και το γκολ που έψαχνε απεγνωσμένα ο Δικέφαλος. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Μάτος μπήκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε φουλ ρυθμούς παρά το γκολ που πέτυχαν και "καθάρισαν" το παιχνίδι στο 81' με σκόρερ ξανά τον Μάτος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γύρισμα του Κάμπος μέσα στην περιοχή.

Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ροντρίγκες από αριστερά γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής και ο Μπανανά στην προσπάθεια του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ για το 3-0. Ένα σκορ που έφερε και πάλι τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο οποίος προερχόταν από τρεις σερί ήττες στην Super League.

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος (89' Μάτος), Λέοβατς, Τσίμιροτ (74' Σάκοφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (57' Αθανασιάδης)

Πλατανιάς:Σωτηρίου, Κάργας (67' Ντίνας), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στάθης, Γουνδουλάκης (82' Μενδρινός), Μανούσος, Αποστολόπουλος (73' Ντιλαβέρ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK