Στους "4" η Τσέλσι κόντρα στην προκλητικά αδιάφορη Γιουνάιτεντ

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0, η Τσέλσι του Αντόνιο Κοντέ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και προκρίθηκε με άνεση στα ημιτελικά του FA Cup. Με 10 παίκτες από το 35' έπαιζε η Γιουνάιτεντ η οποία πάντως έπαιξε σχεδόν αδιάφορα σε νοκ-άουτ προημιτελικό.

Chelsea players celebrate after scoring the opening goal during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
united chelsea AP

Ματσάρα περιμέναμε στο "Stamford Bridge" και φάγαμε... γλαρόσουπα. Σε αυτό βοήθησε αρκετά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παρουσιάστηκε προκλητικά αδιάφορη. Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός πως ο Ερέρα αποβλήθηκε στο 35ο λεπτό, καταλαβαίνετε τι παρακολουθήσαμε.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Ρόχο δεν πήρε κεφαλιά όπως θα ήθελε αν και σε καλή θέση. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μιχιταριάν να απειλήσει, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά. Από εκεί και πέρα η Γιουνάιντε... εξαφανίστηκε.

Στο 16ο λεπτό η Τσέλσι έφτασε δυο φορές στο γκολ. Ο Αζάρ έκανε... άλογο τον Σμόλινγκ και στη συνέχεια με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του βγήκε κόρνερ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Ντε Χέα με τρομερή απόκρουση (με το ένα πόδι) έδιωξε ξανά σε κόρνερ το σουτ του Κέιχιλ.

United's Paul Pogba, right, controls the ball in front of Chelsea's Willian during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
pogba AP

ΤΕΛΟΣ

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε με την ανόητη ενέργεια του Ερέρα να μαρκάρει από πίσω τον Αζάρ. Μπορεί να ακούγεται υπερβολική η δεύτερη κάρτα τόσο νωρίς, όμως ο διαιτητής στην αμέσως προηγούμενη φάση είχε κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες της Γιουνάιτεντ για το σκληρό τους παιχνίδι.

Τελικά το νικητήριο γκολ ήρθε στο 51ο λεπτό. Ο Καντέ έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής, ο τραγικός Πογκμπά απλά τον κοίταξε και ο Γάλλος με πανέξυπνο σουτ έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Ντε Χέα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους κόκκινους στο μεγαλύτερο διάστημα να μην πιέζουν καν για την κατοχή της μπάλας. Παρωδία με λίγα λόγια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΣΕΛΣΙ (Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες (Ζούμα 89'), Αλόσνο, Καντέ, Μάτιτς, Γουίλιαν (Φάμπρεγας 81'), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (Μπατσαουαΐ 94').

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Μουρίνιο):Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Ρόχο, Τζόουνς, Βαλένσια, Νταρμιάν, Ερέρα, Πογκμπά, Γιάνγκ (Λίνγκαρντ 81'), Μιχιταριάν (Φελαϊνί 37'), Ράσφορντ.

Σκόρερ: 1-0 (Καντέ 51').

Photo credit: AP Photo/Frank Augstein

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK