Ολοι ευχαριστημένοι, παντού ισοπαλία!

Ξάνθη και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια σε ένα μετριότατο ματς με ελάχιστες συγκινήσεις και ακόμα πιο λίγες φάσεις. Από μία αποβολή για την κάθε ομάδα αλλά και από μία κλασική φάση κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Πάντα στα ψηλά οι Ακρίτες, αήττητοι με Χιμένεθ οι κιτρινόμαυροι!

Ολοι ευχαριστημένοι, παντού ισοπαλία!

Η Ξάνθη βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, μετά την κόκκινη κάρτα του Γκάλο στο 6', ωστόσο, αν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, σχεδόν για 55 λεπτά, μέχρι την αποβολή του Τριάδη, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή και να πετύχει ένα γκολ που θα της έδινε σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Η ΑΕΚ που είχε 4 παίκτες της να ταλαιπωρούνται από πυρετό (ο Γιόχανσον που έμεινε εκτός αποστολής, ο Πέκχαρτ που ξεκίνησε και τελείωσε το ματς, ο Μπακασέτας που πέρασε ως αλλαγή και Μεληκιώτης που έμεινε στον πάγκο), άντεξε στο διάστημα που έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως όταν έμεινε και η αντίπαλός της με 10 κατάφερε μόνο να δημιουργήσει μια καλή στιγμή από φάουλ του Αϊντάρεβιτς και κοντινή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου.

Οι ακρίτες που παραμένουν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο πρώτο μέρος, όταν ο Τριάδης δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Μπάρκα.

Η ισοπαλία κρατά ζωντανή την ΑΕΚ στο... κόλπο της πεντάδας, που είναι πλέον ο αντικειμενικός στόχος της στο πρωτάθλημα, αφού η διαφορά από Πανιώνιο και Ξάνθη έμεινε στους 6 βαθμούς. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει δυσαρεστημένους ούτε τους γηπεδούχους, που κατάφεραν -τουλάχιστον- να κρατήσουν στην ίδια απόσταση την Ένωση.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονία)

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης, Τριάδης/ Σιμόες, Βράνιες, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Γαλανόπουλος.

Κόκκινες: 58' Τριάδης (δεύτερη κίτρινη) / 6' Γκάλο.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (78' Ράνος), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά (55' Σολτάνι )

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (74' Μπακασέτας), Πατίτο (11' Μπακάκης), Μάνταλος (84' Γαλανόπουλος), Πέκχαρτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Τριάδης δεν κατάλαβε πως είχε ήδη κίτρινη κάρτα!
Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK