"Χρυσός" βαθμός για την Κέρκυρα, 1-1 με τον Παναθηναϊκό

O Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς στην Κέρκυρα αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα και τελικά πήραν δίκαια την ισοπαλία με 1-1 αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι. Δύο μυικοί τραυματισμοί για τον Παναθηναϊκό και δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Ουζουνίδη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki EUROKINISSI SPORTS

Μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, η Κέρκυρα πήρε αποτέλεσμα απέναντι και στην άλλη μεγάλη ομάδα της Αθήνας! Ο Παναθηναϊκός είχε 1-2 μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το διπλό στην Κέρκυρα, όμως τη στιγμή που η μπάλα έκαιγε, έλειπε το ψύχραιμο μυαλό, ίσως και η ποιότητα από κάποιου παίκτες.

Στο πρώτο μέρος οι καλές τελικές ήταν ελάχιστες. Στο 4ο λεπτό ο Ντουαλά από καλή θέση δοκίμασε το σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 21ο λεπτό, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0! Ο Βιγιαφάνιες πέρασε όμορφη κάθετη στον Μάρκους Μπεργκ και αυτός κρέμασε υπέροχα τον Κουτζαβασίλη. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι Φαίακες ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός ξεπέρασε σα σταματημένο τον Νίκο Μαρινάκη, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ

Δεν άλλαξαν τα πράγματα στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από το 2-1 με φάση... καρμπον του Μπεργκ. Ο Κουρμπέλης έδωσε την πάσα στον Σουηδό, αυτός κατάφερε να κρεμάσει ξανά(!) τον Κουτζαβασίλη, όμως ο Βενέτης πάνω στη γραμμή έδιωξε. Στο 73ο λεπτό ο Λούκας Βιγιαφάνιες σπατάλησε άλλη μία καλή στιγμή. Βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και είχε το χρόνο να σουτάρει, όμως... κόλλησε και δεν έκανε τίποτα!

Το ματς ολοκληρώθηκε με δυο σπουδαίες στιγμές για την Κέρκυρα. Αρχικά στο 79' ο Επστάιν μέσα από την περιοχή και με το πεδίο ελεύθερο σούταρε πάνω στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντουαλά έφυγε ολομόναχος στην κόντρα, μετά από λάθος του Ευαγγέλου, όμως έπαθε... Βιγιαφάνιες και δυο φορές δεν μπόρεσε να μοιράσει σωστά τη μπάλα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (Ανδρεόπουλος 74'), Γκόμες, Επστάιν (Κόντος 81'), Ζορμπάς (Γεωργίου 88'), Ντουαλά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουλτ (Χουχούμης 33'), Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (Λέτο 46') - (Χατζηγιοβάνης 59'), Μπεργκ.

Σκόρερ: 0-1 (Μπεργκ 21') -- 1-1 (Επστάιν 29').

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK