Καθάρισε νωρίς την ΑΕΛ και σκέφτεται Οσμάνλισπορ ο Ολυμπιακός

Ο Θανάσης Ανδρούτσος πέτυχε ένα από τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία της Α' Εθνικής και ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ στο "Καραϊσκάκης". Ωραίο ποδόσφαιρο από τους πρωταθλητές Ελλάδας στο πρώτο μέρος, έριξαν στροφές στο δεύτερο λόγω... Οσμάνλισπορ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
olympiakos panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Μέσα σε δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός καθάρισε το παιχνίδι και άρχισε να σκέφτεται το παιχνίδι της Πέμπτης. Έξυπνο ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Πάουλο Μπέντο, που εκμεταλλεύτηκαν την σύγχυση των "βυσσινί" και πήραν αυτό που ήθελαν.

Μόλις στο 14ο δευτερόλεπτο ο Ανδρούτσος άνοιξε το σκορ με σουτ. Ο Σεμπά με ατομική ενέργεια και κλέψιμο ανέβηκε από τα αριστερά, γύρισε στην περιοχή και ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0. Στο 8ο λεπτό η ΑΕΛ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Ο Αβραάμ βρέθηκε ολομόναχος από τα αριστερά, μπήκε μέσα και έκανε το πλασέ, με τη μπάλα όμως να πηγαίνει πάνω στον Καπίνο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
osfp ael 460 EUROKINISSI SPORTS

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0. Ο Σεμπά έδωσε όμορφα στον Φορτούνη που προσπάθησε να γυρίσει στην μικρή περιοχή. Εκεί η μπάλα κόντραρε στον Κόντορ και στρώθηκε στον Ιντέγε που "σκότωσε" τον εξαιρετικό Ξενοδόχοφ. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ολυμπιακό να χάνει 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο πορτιέρε της ΑΕΛ βρέθηκε σε μεγάλη μέρα.

ΕΡΙΞΕ ΣΤΡΟΦΕΣ

Ξανά στο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός μπήκε με όρεξη και έχασε δυο καλές στιγμές στο 54' και το 62' με τον Ελιουνούσι. Στη συνέχεια όμως ο Μπέντο έκανε... συντήρηση και οι πρωταθλητές Ελλάδας χαλάρωσαν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
olympiakos panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ είχε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία για να μειώσει και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Ντε Λα Μπέγια στο 82ο λεπτό έδωσε... ασίστ στον Γκουλουζάντε, όμως ο άσος των βυσσινί πήγε να σκοράρει με ψαλιδάκι και σπατάλησε την ευκαιρία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Βιάνα, Μποτία, Παρέδες, Ρομαό (Ρέτσος 77'), Ανδρούτσος, Ελιουνούσι, Σεμπά, Φορτούνης (Ανσαριφάρντ 81'), Ιντέγε (Καρντόσο 70').

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Τσικότ, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα, Αβραάμ (Καπός 58'), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης (Ρέγες 78').

Σκόρερ: 1-0 (Ανδρούτσος 1'), 2-0 (Ιντέγε 9')

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK