Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, τεσσάρα στον Λεβαδειακό!

Ξεσπώντας στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο πέτυχε όλα του τα τέρματα, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Κέρκυρα, διαλύοντας με 4-0 τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πέτυχαν τέσσερα γκολ για να φτάσουν στο τρίποντο.

Πριν τη σέντρα του αγώνα οι δύο ομάδες απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της Τσαπεκοένσε κρατώντας ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες κράτησαν και ένα μεγάλο πανό με τον όνομα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο Λεβαδειακός παίζοντας καλή άμυνα στα πρώτα λεπτά κατάφερε να δυσκολέψει τους γηπεδούχους που ναι μεν δημιουργούσαν φάσεις, όμως δεν είχαν την "κλασσική" ευκαιρία. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ολυμπιακό στο 21' με τον Ιντέγε να περνάει και τον τερματοφύλακα, όμως τον Μουλόπουλο να κόβει με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 40' ο Ναμάσκο κράτησε όρθιο τον Λεβαδειακό με σπουδαία απόκρουση με το ένα χέρι σε σουτ του Σεμπά, ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν και γκολ με τον Μάντζιο στο 45' όμως ο Λεάλι ήταν εκεί για να σώσει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όλα άλλαξαν.

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, τεσσάρα στον Λεβαδειακό!

Ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος και μόλις στο 48ο λεπτό ο Ιντέγε με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μια φάση όμως για την οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι μιας και ο παίκτης των "ερυθρόλευκων" είναι σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ. Στο 61' ο Γιακουμάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Λεάλι, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 66' ο ρέφερι δεν είδε πέναλτι σε ανατροπή του Ιντέγε μέσα στην περιοχή, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μιλιβόγεβιτς με σουτ εκτός περιοχής "καθάρισε" το ματς κάνοντας το 2-0. Στα επόμενα τρία λεπτά ακολούθησαν άλλα δύο γκολ! Αρχικά με τον Φορτούνη μετά από ασίστ του Σεμπά και στη συνέχεια με τον Ιντέγε που με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Μπέντο να κάνει και αλλαγές κρατώντας φρέσκια την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (8/12) για το Europa League.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74' Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72' Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77' Καρντόσο)

Λεβαδειακός: Nαμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60' βασιλείου), Μαχαίρας (73' Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46' Γιακουμάκης)

ΤΟ LIVE CHAT

14:43
Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκης.
14:44
Οι 11 που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο: 

Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε
14:45
Οι 11 του Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Μάντζιος, Τόνι Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος και Καραμπουέ.
14:45
Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Χουτεσιώτης, Ρομαό, Καρντόσο, Καμπιάσο, Ανδρούτσος, Βιάνα και Πάρντο.
14:45
Στον πάγκο για τον Λεβαδειακό: Μοσχονάς, Βασιλείου, Μάγκας, Γιακουμάκης, Μεντί, Καλτσάς και Παππάς.
14:58
Λιγος ο κόσμος στο γήπεδο αυτή τη στιγμή.
14:59
Μήνυμα για την Τσαπεκοένσε και ενός λεπτού σιγή στο Καραϊσκάκης!
15:02
Σέντρα στην αναμέτρηση!
15:04
Δημήτρης από Φάληρο: : Γιάννη γιατί πρέπει να παίζει πάντα βασικός ο Σεμπά; Τι παραπάνω έχει από τον Πάρντο; Επίσης γιατί δεν πήρε τον Μανθάτη στην αποστολή;
15:05
Για κάποιο λόγο τον πιστεύει τον Σεμπά. Εγώ προσωπικά όχι. Όσο για τον Πάρντο ναι πιστεύω ότι είναι καλύτερος ο Κολομβιανός, αλλά ο κόουτς ίσως ξέρει καλύτερα...
15:05
Νικος απο Σεπολια : βλεπετε να κανει μεταγγραφες ο ολυμπιακος τον Γεναρη για αριστερο μπακ και αμυντικο;
15:05
Σίγουρα θα κινηθεί για 1-2 παίκτες τον Ιανουάριο. Δεν γίνεται αλλιώς αν θέλει να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη. 
15:06
Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε από τα δεξιά με τον Ιντέγε. Ο Σεμπά δεν έκανε καλή επαφή μέσα στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
15:07
orange_iguana : Τον Πάρντο πάντως αλλαγή τον έιχε και ο Σίλβα. Φαίνεται πως επειδή έχει τη κοιλίτσα και δεν τρέχει και πολύ στην άμυνα, δεν τους κάνει και τόσο
15:07
machado7 : Γιαννη και 10 μεταγγραφες να κανουν με αυτο το μετριο εως ανυπαρκτο ροστερ βαζοντας μεσα τσορι,μαριν δεν ειναι για γιουροπα λιγκ
15:09
πορτογαλικη δικαιοσυνη : σεμπα εγγυηση,τιμιος γιγαντας
15:11
Στο 10' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 0-0
15:11
Κωστας : εχει γινει αντιπαθης ο Μπεντο εχει απαξιωσει τελειως τα μεγαλα ονοματα και βαζει μεσα τους αχρηστους που νομιζει οτι βρισκεται στην Εστοριλ;
15:11
Φώτης: : Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη Γιάννη το πολύ έναν γύρο να προχωρήσει.Δεν το λέω επειδή είμαι ΑΕΚ.Αυτή είναι η αλήθεια.Γιάννη η ΑΕΚ δεν έπρεπε να κάνει περίπατο σε παιχνίδια σαν το χθεσινό;Πιστέυεις πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο γιατί έχει βγάλει πιο δύσκολο πρόγραμμα με 3 εκτός έδρας ντέρμπι.Όλα τα ντέρμπι του β γύρου τα έχει το ΟΑΚΑ ενώ ο Ολυμπιακός εκτός έδρας.Ευχαριστώ.
15:13
Φυσικά και παιχνίδια όπως χτες η ΑΕΚ έπρεπε να τα καθαρίζει αν ήθελε να πάει για τίτλο. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Εχει δρόμο όμως ακόμα το πρωτάθλημα, όλα μπορούν να συμβούν και όπως έχεις δει φέτος γίνονται διάφορες γκέλες. Μακάρι να ανέβει. Αν και με τον Ζοζέ Μοράις δεν το πολυπιστεύω. 
15:13
machado7 : ποια ηταν η δικαιολογια του κοουτς να αφησει ξανα εξω τον Τσορι;
15:13
Φαίνεται πως το ζήτησε ο ίδιος ο Αργεντινός φίλε. 
15:14
Κίτρινη κάρτα στον Μποτία. Πλέον έχει γίνει θεσμός μία κίτρινη στον Ισπανό σε κάθε ματς. 
15:14
Ραμος : Γιαννη τελειωσε το πρωταθλημα στην Ισπανια;
15:15
Ωραίο το γκολ σου στο 90 χτες Σέρχιο. Αλλά εχει πολλά ματς ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο.
15:15
Δημήτρης από Φάληρο: : Για τον Μανθάτη δεν μου απάντησες.
15:15
Απόφαση του κόουτς Δημήτρη. Έτσι έκρινε. 
15:15
machado7 : Γιαννη και 10 μεταγγραφες να κανουν με αυτο το μετριο εως ανυπαρκτο ροστερ βαζοντας μεσα τσορι,μαριν δεν ειναι για γιουροπα λιγκ
15:15
κώστας "the dogganos" : αγαπητε φωτη οσα ντερμπυ κ να χει μεσα η αεκ αν εμφανιστει οπως στο φαληρο στο 3-0 μην περιμενεις τιποτα...ο ολυμπιακος για τα ελληνικα δεδομενα συμμαζεψε το ροστερ ετσι οπως το εκανε εν παση περιπτωσει, και παραμενει καλυτερος απο τους αλλους...κι οσο για τον αποκλεισμο τσορι κ μαριν απλα το θεμα αγγιζει τα ορια της εμμονης....ΥΓ: καλο θα ναι να "σκοτωνονται" στην προπονηση ΟΛΟΙ ωστε να χουν δικαιωμα να διαμαρτυρηθουν σε τυχον αποκλεισμο...
15:15
leo77 : στα τόσα χρόνια του ολυμπιακού το θέμα είναι να παροχωρήσει η ομάδα πιο ψηλά στο τσάμπιονς λιγκ και η ομάδα δεν είναι είναι τια το γιουρόπα που έπρεπε να φυσάει τώρα με το αποελ και στον όμιλο του
15:21
Stamatis : Απίθανοι αυτοί του Λεβαδιακού. Κάνουν καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό!!!
15:21
Ραμος : κυριε Γιαννη το γκολ της Μπαρτσελονα οφσαιτ ηταν αλλα δεν σχολιαστηκε πολυ
15:22
Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! 
15:23
Ο Ιντέγε πέρασε και τον Ναμάσκο, πλάσαρε όμως είδε τον Μουλόπουλο να προλαβαίνει και να διώχνει τη μπάλα με τάκλιν λίγο πριν περάσει τη γραμμή! Απίστευτη φάση. 
15:23
Στο 20' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 0-0.
15:27
machado7 : τι εχασε αυτος!!!!!
15:27
κωστας : ο Ιντεγε δε θα πρεπε να δωσει στον Φορτουνη;
15:27
leo77 : σε τέτοια ματς φίλε μου δεν παρατηρείς τα οφσαιντ ;)
15:27
leo77 : το πλάνο καλά πάει τον ομάδων τελικά !! ο παναθηναϊκός παρατάει γιουρόπα και κύπελο μπας και σώσει την χρόνια , η αεκ λογικό να ψάχνετε ακόμα το ένα κύπελο που πείρε δεν την έκανε σούπερ ομάδα ,και ο παοκ ακόμα ψάχνει τα αυτονόητα σε άλλες εποχές και καταστάσεις καλύτερα να ασχοληθεί με κάτι άλλο
15:27
παντελης : η αεκ δικαιουταν την νικη και μετα απο καιρο επαιξε μπαλα βγαλανε συνεργασιες αλλα και ο καλογεροπουλος εκλεισε τα ματια σε πεναλτι
15:27
ανδρεας : με αποελ πιστεύω θα είναι πανδυσκολο το ματς... ο αποελ δεν παιζει καλά, αλλά σκληρα και στο οριο του φαουλ, οπως λεμε και στο μπασκετ. και σε αυτο το ρυθμο κομπλαρει ο ολυμπιακος και γκελαρει.. δυσκολο το διπλο
15:27
evbull : ο μπεντο δεν ξερω αν κανει η οχι. αλλα σε τετοια παιχνιδια επρεπε να παιζουν μικροι που εχουν διαθεση να τρεξουν!!! που ειναι η ελληνοποιηση που ελεγε ο προεδρος?? τεσπα! μακαρι να παει μακρια στο europa!!! γιατι δε νομιζω ενδιαφερει κ κανεναν σοβαρο ανθρωπο το πρωταθλημα!
15:30
Νέα φάση για τον Ολυμπιακό από την κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς όμως περνάει άουτ. Καλό ματς μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι φυσικά έχουν την υπεροχή και προσπαθούν να βρουν το γκολ. Ο Λεβαδειακός στέκεται αρκετά καλά. 
15:32
Πρώτη καλή στιγμή για το Λεβαδειακό στο 31'. Σουτ του Τόνι Σίλβα από τη γωνία της περιοχής ,με τον Λεάλι να διώχνει σε κόρνερ.
15:33
Νέο σουτ από τον Ουόν μετά το κόρνερ , όμως φεύγει άουτ!
15:33
Θανασης : Βαλτε ρε παιδια και κανενα βιντεακι να βλεπουμε και καμια φαση.
15:33
Θρυλος7 : Ο Μπεντο ειναι ο ορισμος του ΕΜΜΟΝΙΚΟΥ. Μποτια-Ντα Κοστα μεχρι ο Ηλιος να σβησει. Σεμπα μεχρι να αφησει τα κοκκαλα του στο γηπεδο. Πληρης απαξιωση Τσορι, Καμπιασο, Μαριν, Ρομαο, Σιοβα γιατι, οπως λεει, δεν εχουν ορεξη στην προπονηση. Επιμονη σε Καρντοσο γιατι, οπως λεει, δε σκοραρει αλλα προσφερει πολλα αλλα μεσα στο γηπεδο(!!!) Παιχτες σε λαθος θεσεις, με αποκορυφωμα τον Ρετσο (αντι για CBK, LBK και με αναποδο ποδι). Απουσια Plan Β αν το ματς στραβωσει. 2 νικες μετα απο 5 αγωνιστικες σε ομιλο με Αστανα, Νεα Παιδια και Αποελ. Θελετε και αλλα;... Επιτελους βαλτε ενα γκολ!!! Με τον Λεβαδειακο παιζετε!!!
15:33
Συμφωνούμε Θρύλε. 
15:33
Φώτης: : Γιάννη ο Αραβίδης πιστεύεις ότι κάνει για την ΑΕΚ;Δεν νομίζω.Μπορεί να συγκριθεί με τον Ντέμη.Ο Ντέμης ήξερε μπάλα.Άμα έπαιζε σήμερα στην ΑΕΚ θα είχε βγει πρώτος σκόρερ για πλάκα.Δίκιο δεν έχω Γιάννη;
15:34
Φωτάρα ο Ντέμης ήταν άλλη κλάση. Καμία σχέση με Αραβίδη προφανώς. Οκ ναι καλός ο Άραβας άλλα έχει μικρότερο ταβάνι. 
15:36
PANTZO : 0-0 το σκορ και στο εξώφυλλο έχετε βάλει να πανηγυρίζουν. ελεος πια
15:36
Γιάννης: : Όποιος νομίζει πως το ισπανικό πρωτάθλημα τελείωσε χθες δεν ξέρει από ποδόσφαιρο.Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν Γιάννη αλλά νομίζω πως η Μπαρτσελόνα είναι ανώτερη ομάδα από την Ρεάλ και θα το αποδείξει στο τέλος της χρονιάς που θα πανηγυρίζει το τρίτο σερί πρωτάθλημα.
15:37
Στο 35' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 0-0.
15:37
Έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του ο Λεβαδειακός μετά το πρώτο 10λεπτο και έχει βάλει δύσκολα στον Πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Πάουλο Μπέντο παραμένει σκεπτικός στον πάγκο του. 
15:39
Litsavagia : Pane levadiake Niki kai mono niki
15:41
Τρομερό σουτ του Σεμπά και φοβερή απόκρουση με το ένα χέρι από τον Ναμάσκο! Πιέζει ο Ολυμπιακός. 
15:41
ανδρεας : Φίλε Γιάννη μια απορία θέλω να μου λύσεις.. Γιατί όλοι οι Πορτογάλοι προπονητές έχουν έμμονες και κολλήματα, όπως είπε κι ο φίλος πριν? Τα ίδια έκανε κι ο Σίλβα πέρσι που άφηνε τον Καμπιασο και τον Ντουρμαζ εκτος και ειχε μεσα Σεμπα και Ερνανι, τα ίδια και ο Ζαρντιμ... Ακομα και ο Μουρινιο ρε συ εχει φαει τοσους παικταραδες (Κακα το αποκορυφωμα).. Γιατι ολοι τους να ειναι ιδιοι?
15:42
Αυτή την απορία την έχω και εγώ Ανδρέα και την έχω ξαναγράψει. Ισχύει. Οι Πορτογάλοι το έχουν αυτό, είναι όλοι της ίδιας σχολής και έχουν τα ίδια κολλήματα για κάποιο λόγο. Αλλά από την άλλη είναι καλοί οι περισσότεροι.
15:43
Στο 40' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 0-0.
15:43
ΓιαννηςFerrari7 : Να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο Θρυλος πιο κατω οτι ακριβως το ιδιο (και χρησιμοποιωντας τις ιδιες δικαιολογιες) πηγε να κανει και με Φορτουνη, αλλα εκει μαλλον υπηρξε ανωθεν παρεμβαση...
15:47
Νωρίτερα ο επόπτης έκοψε ένα οφσάιντ στο Λεβαδειακό με τον παίκτη του να είναι σχεδόν ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυντικό.
15:47
Θρυλος7 : Δε βαζουμε γκολ με τιποτα.
15:47
ΜονοΟλυμπιακος : Πολυ σωστη παρατηρηση Γιαννη
15:48
Ωραία φάση για τον Λεβαδειακό με τον Μάντζιο να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τον Λεάλι να διώχνει σε κόρνερ!
15:49
Κίτρινη κάρτα στον Μαχαίρα για δολοφονικό τάκλιν στον Σεμπά. Σωστή απόφαση. 
15:49
Και τελειώνει το πρώτο ημίχρονο! Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 0-0.
16:04
Πάμε! Έναρξη δευτέρου μέρους. 
16:06
ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό από τον ΙΝΤΕΓΕ!
16:07
Γκολ με ανάποδο ψαλίδι από τον Μπράουν Ιντέγε μετά από κεφαλιά πάσα του Σεμπά. Ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ ο επιθετικός του Ολυμπιακού!
16:07
Βασίλης: : Ελπίζω να μην δώσει κανένα πέτσινο πέναλτι ο διαιτητής για να λυτρώσει τον Ολυμπιακό.Γιατί Γιάννη με την Κέρκυρα δεν έκοψε για ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τουράμ;Έτσι παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός.Ευχαριστώ.
16:07
ΘΡΥΛΟΣ!!! : Παμε για 3τη γκελα σε 10 αγωνες πρωταθληματος... και αν βαλουμε και τις ευρωπαικες...
16:08
orange_iguana : Γκολάρα
16:08
Άγγελος : Συγχαρητηρια! Πάντα τέτοια!!! Μια ζωή έτσι.. Σας βαρεθήκαμε...
16:08
Christos : δεν βλεπω το παιχνιδι αλλα απο τα σχολια καταλαβαινω οτι παλι πεταει ενα ημιχρονο ο Ολυμπιακος κ στο δευτερο ολοι μπροστα κ γιομες
16:08
Θρυλος7 : Ο Μπεντο χαιρεταει μετα τα ματς με Αποελ και Πας Γιαννινα. Φε βλεπω πως μπορουμε να νικησουμε αυτους τους δυο με τετοια αποκαρδιωτικη εικονα.
16:08
Γιάννης : ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, βάλε επιτέλους ένα γκολ...θα καταντήσουμε σαν τους άλλους στο τέλος. Πρόεδρε βάλε λεφτά και φέρε προπονητή και παίχτες.. άσε τα καβούρια αυτό που βλέπουμε δεν είναι θρύλος.. έλεος ποια πόσο κατεβάσατε την ομάδα φέτος..
16:15
Θρυλος7 : Επιτελους!!!!!!! ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΘΑΝΟΜΑΙ!!!!!!!
16:15
anasgian2 : Ηταν Offside...Συμφωνω...Αλλα ο ιδιος διαιτητης στο πρωτο ημιχρονο δεν εδωσε 3 παραβασεις Offaside του Λεβαδειακου...Οποτε μη μιλατε καλυτερα εσεις που εχετε βαρεθει τον Ολυμπιακο...Να κοιτατε τις ομαδουλες σας που σερνονται και αφηστε εμας να παιρνουμε τα "Βρωμικα" πρωταθληματα με την ησυχια μας..Ευχαριστω..
16:15
Παύλος. : Γιατί Γιάννη κάνεις πόλεμο κατά του Ολυμπιακού;
16:15
Αριστείδης : Πολύ κόμπλεξ βγάζετε με τον Ολυμπιακό...μόνο 2 μέτρα οφσάιντ ήταν,μην είστε υπερβολικοί!!!
16:15
Stamatis : Παρακαλούνται οι οπαδοί των άλλων ομάδων να μην βλέπουν αγώνες του Ολυμπιακού γιατί χαλιούνται!
16:16
ΦίλαθλοςΤουΠαο : ως αναμέναμε... οφσάιντ γκολ για να ξεκολλήσετε ... και μετά θα βάλετε άλλα δύο..τα συνηθισμένα!
16:16
Chris : ενα σχολιο να μου περνουσατε ρε μαγκες,ενα μονο
16:16
bati7 : Δηλαδή ο βιάνα τα σπάει στις προπονήσεις;;!!! Δε μας τα λέει καλά ο πορτογάλος, πολύ λίγος για Ολυμπιακό. Συμφωνώ 100% με το Θρύλο7.
16:16
Ο Λεβαδειακός μοιάζει να τα "έχασε" λίγο μετά το γκολ. Μπήκε και σε ένα πολύ κακό χρονικό σημείο για τους φιλοξενούμενους. Αλλιώς τα σχεδιάζαν. Έχει ευκαιρία να καθαρίσει το ματς τώρα ο Ολυμπιακός. 
16:19
Καταπληκτική πάσα του Σίλβα στον Γιακουμάκη στην πλάτη της άμυνας. Εκείνος έφυγε μόνος του απέναντι από τον Λεάλι, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά ΑΟΥΤ!
16:20
Promise : πάντως και γκολ που βάλαμε δεν έχουμε ρολάρει ακόμα...κρίμα αυτή η χρονιά θα πάει στράφι ότι χτίζαμε την τελευταία τριετία έχει πάει περίπατο! Πρόεδρε κάνε αλλαγές εδώ και τώρα. Φέρε έναν προπονητή της προκοπής!
16:20
Άγγελος : Βάλτο ρε αγόρι μου...
16:25
tzon : Ασε μας ρε Μπεντο. Μονο μπασκετικός Ολυμπιακος ρεεεεε!!
16:25
perama city : αηδια καταντησατε.εχετε καλυτερη ομαδα οκ.τουλαχιστον κερδιστε με τρην αξια σας
16:25
Stamatis : Δίνει δικαιώματα ο Ολυμπιακός με τέτοιες μέτριες εμφανίσεις!
16:25
ΘΑΝΑΣΗΣ7 : ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ??? ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΜΠΕΝΤΟ ΤΩΡΑ!
16:26
θοδωρησ : τι χαλια ειναι αυτα παλι ελεοσ ντροπη.......που ειναι η ομαδαρα καποτε που ειχαμε.αισχοσ
16:26
Stamatis : Καθαρό πέναλντι δεν το δίνει υπερ του Θρύλου. Είναι η εξυγίανση ...
16:26
orange_iguana : Πιο πέναλτυ δε γίνεται τώρα και δεν το έδωσε. Ωραία τα πάνε σήμερα
16:26
Ο Ιντέγε ανατράπηκε στην περιοχή, μπαίνοντας από τα αριστερά στην περιοχή του Λεβαδειακού, πέναλτι που δεν δόθηκε στον Νιγηριανό φορ του Ολυμπιακού.
16:27
Arvidas : Αυτά είσαι με γκολ οφσάιντ ξεκλειδωνουμε άμυνες!!!!
16:28
ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό από τον Μιλιβόγεβιτς με σουτ εκτός περιοχής. 2-0 για τον Ολυμπιακό. 
16:29
Και 3-0 με τον Φορτούνη μέσα σε δύο λεπτά ο Ολυμπιακός! Από το λάθος του Σίλβα, Φορτούνης και Σεμπά συνδυάστηκαν υπέροχα για το τρίτο γκολ. 
16:29
pao13 : anti na asxoloumaste me thn omada mas ton panathinaiko asxoloumaste me ton olumpiako.autoi eimaste..eleow paidia panathinaikos eimaste kai oxi tipota allo ksipniste gia to kalo ths omadas mas
16:29
Αριστείδης : Πρέπει να ομολογήσω πως θα μπορούσε να το δώσει πέναλτι
16:30
dwse pono : ολοι βλεπω ότι θελουν να καλυψουν τον πονο τους αλι κλαιγοντασ για διαιτησιεσ κ τα ιδια παλι.... οσο κ να κλαιγεστε ομαδα δε φτιαχνετε. παντα στα επίπεδα πανετολικου θα ειστε!
16:31
Θρυλος7 : Παρακαλειται το Ατι-Ολυμπιακο μετωπο να σχολιαζει στα ματς των ομαδων τους... ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ, οπως στο πεναλντι του Μπεργκ στην πρεμιερα (που το κερδισε με τη τεραστια κλαση του), τα δυο αστεια πεναλντι του Παο με τον Αστερα (που τα εδωσε για ξεκαρφωμα), το νεο μεταγραφικο αποκτημα του Παο στο τερμα, τον Κουτρουμπη, στο ματς με τη Βεροια, το αστειο πεναλντι του "κορυφαιου" υπερ του Παο στο Καραισκακης, την απιδεικτικη αρνηση του "κορυφαιου" να δειξει εστω κιτρινη στα δολοφονικα μαρκαρισματα των πρασινων στον ιδιο αγωνα... και ολα αυτα μονο για τον Παο!!! ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!
16:31
Φάνης : κλαψτε αλλοθρησκοι...
16:32
Ο Ιντέγε κάνει το 4-0 για τον Ολυμπιακό. Τρομερά πράγματα στα τελευταία λεπτά!
16:33
Σκορπιός : Καί τώρα εσείς οι αντί ολυμπιακή μπορείτε πλέον να ακούσετε β εθνική ??????
16:33
Τέσσερα γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά από τους γηπεδούχους. Μοιάζει σαν να κατηφορίζει το γήπεδο!!!
16:33
Ο Λεβαδειακός παρέδωσε τα όπλα και μένουν άλλα 15 λεπτά παιχνιδιού!
16:34
Στο 75' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0!
16:34
Stamatis : Μιλάει ο κάθε πικραμένος για εύνοια του Θρύλου και δεν κοιτάνε τα χάλια τους. Όλοι οι γαύροι απόψε στο live στο ντέρμπι της κακομοιριάς όχι για να σχολιάζουμε αλλά για να διαβάζουμε αυτά που θα γράφουν οι ίδιοι για τις ομάδες τους!!!
16:34
dwse pono : κριμα α καιμενα τα παιδια... τα αντιολυμπιακα κλαμαααααα τωραααααααα...
16:35
Κλείνει τις αλλαγές του ο Μπέντο. Νωρίτερα πέρασαν στο ματς (72') ο Πάρντο αντί του Ελιουνούσι και (74') Ανδρούτσος αντί Μάρτινς. Τώρα μπαίνει και ο Καρντόσο (77') αντί του Ιντέγε!
16:35
Stamatis : Ήρθε η ώρα του Καρντόσο!!!
16:35
ΘΑΝΑΣΗΣ7 : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!
16:35
Gekoul : Για μιλήστε τώρα πάλι για τον κακό Μπέντο
16:36
anasgian2 : Τωρα δεν βλεπω κανενα να κλαιγεται για τον Μπεντο...Μια χαρ ειναι η ομαδα...Δεν γινεται να πας συνεχεια καλα...Η ομαδα ειναι λιγακι ντεφορμε αλλα εμεις το κανουμε θεμα..Πρεπει να σταματησουμε να δηλητηριαζουμε την ομαδα μας...
16:36
kostas7 : Dimitrios Eleftheropoulos Kyriakos Karataidis Giorgios Amanatidis Dimitrios Mavrogenidis Georgios Anatolakis Grigoris Georgatos Ilias Poursanidis Stylianos Giannakopoulos Predrag Đorđević Vasilis Karapialis Siniša Gogić Substitutes Kofi Amponsah Luciano Alexios Alexandris αυτοί στους 8 του CL. Οι επόμενες καραβιές των λεγεωνάριων... λίγα πράγματα. Έλληνας προπονητής και ελληνικός κορμός ΑΜΕΣΑ!
16:38
Φοβερό σουτ του Πάρντο με τον Ναμάσκο να διώχνει με τα ακροδάχτυλα και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. 
16:41
Ανδρέας. : Γιάννη γιατί δεν το ανεβάζεις.Οι Ολυμπιακοί που μας λένε πως κλαίμε δεν είναι προσβλητικό;Επειδή είσαι Ολυμπιακός;
16:42
Ζαρντιμ : Οσοι "Ολυμπιακάρες" κράζετε τον Μπέντο, είστε οι ίδιοι που διώξατε τον Ζαρντίμ πριν κάτι χρόνια . Θυμάστε εκείνο οταν άσχετο πορτογάλο που είναι σε μια μικρή ομαδίτσα την Μονακό?. ΑΣχετοι οι Γάλλοι που τον έχουν. Βγάλτε λοιπόν τον σκασμο, και αφήστε τον Μπέντο να κάνει τη δουλειά του. Ολοι κρινονται στο τέλος εκ του αποτελέσματος. Ολυμπιακός πανω απο ονοματα. Τελος. (Ωσπου να τα γραψω ολα αυτα το 2-0 εγινε 4-0...)
16:42
hlias7 : KOSTAS 7 o logos pou den prokeitai pote na ginei ayto , einai oti gia na sthrixtoume se ellhnes prepei prwta na ma8oume na xanoume.. kai o kosmos tou olympiakou de sygxwrei kamia htta..
16:42
dwse pono : τι εγινε? κρυφτικαν αυτοι π δηλωναν αντιολυμπιακοι? μα που πηγαν ολοι τους τωρα?
16:42
paok mia zoi : ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ???ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΧΟΣ...
16:42
γιωργος : με γκολ offside ολα γινονται ευκολα μετα.με αγωνια θα περιμενουμε την τιμωρια του εποπτη.εκει θα φανει αν εχει αλλαξει κατι
16:42
ΓιαννηςFerrari7 : Λες συνονοματε να επιασε η γκρινια του πρωτου ημιχρονου;;; Λες να μπηκαν στο live του contra τα καμαρια μας και πεισμωσαν;;; Χαχαχα. Και οχι διαφωνω με τους συγγαυρους. Οταν η ομαδα δεν παιζει πρεπει να το λεμε. Οταν ο προπονητης κανει τα ιδια λαθη επισης πρεπει να το λεμε. Εκει διαφερουμε απο τους αλλους. Οταν δεν παμε καλα ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει και δε δημιουργουμε δαιμονες (η διαιτησια, το συστημα, ο καιρος, ο αναδρομος ερμης...).
16:42
Γρηγόρης από Ναύπλιο : τρια πράγματα: 1. Πάρντο επιβάλλεται να πάρει ευκαιρίες στη βασική εντεκάδα 2. ρε μάγκες, με πράσινες εμφανίσεις και μου ήρθατε στο Καραισκάκη;;; Τα θέλατε! 3. Μην σταμτάς να τους νικάς ρε θρύλε! Είναι ο διάσημος παο!
16:42
Gekoul : @Kostas7 Σιγά την ομάδα.
16:43
Στο 85' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0
16:43
Ανδρέας. : Θρύλε 7 να σου θυμίσω πως από την έδρα του Πανιωνίου πέρασες κόβοντας τον Ανσαριφάρντ με ανύπαρκτο οφσάιντ και ο Ρέτσος έπρεπε να είχε αποβληθεί πολύ νωρίτερα.Με τον ΠΑΟΚ το 1-1 προήλθε από οφσάιντ.Με τον Ατρόμητο δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι και ακυρώθηκε κανονικό γκολ.Και σήμερα το πρώτο γκολ του Ιντέγε ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ.
16:46
Ο Πάρντο βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ναμάσκο και ο κίπερ του Λεβαδειακού τον νικάει!!!
16:46
bill7 : κουτρουμπης-νοιερ 1-0
16:46
Βαγγέλης: : Πες τα Γιώργο.Που μας λένε ότι έχουν ομαδάρα.Με οφσάιντ βάζουν γκολ κόντρα σε μια ομαδίτσα.
16:46
dwse pono : μ αρεσει πολύ π όταν μια στις τοσεσ παρει κανα σφιριγμα κ τρελαίνονται ολες οι μικρεσ ομαδες! μα τι γελιο!!! αν βλέπανε κ λιγο τα δικα τους τα χαλια φετος ισως παιρνανε κ πρωταθλημε με αυτόν τον ολυμπιακο... αλλα προτιμουν να βλεπουν μονο θρυλο!!! εεεετσι μονο θρυλο θα βλέπετε... ΓΑΤΑΚΙΑ!
16:46
Γιωργος : το πεξα στοιχημα 5-0 για πλακα και στο ημηχρονο το κλεισα τι εγινε ρε παιδια??
16:46
kostas7 : hlias7 -- δυστυχώς έτσι είναι. και η τότε ομαδάρα βγήκε μέσα από τα πέτρινα --- πρέπει όμως να πάμε σε τέτοιο μοντέλο. Με φουλ ελληνόπουλα και 3-4 πριμαντόνες τύπου Τσόρι/Καμπιάσο ---- Τα ελληνόπουλα θα δουν ως ταβάνι τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουν όλα. Ο καλός ξένος θα επιλέξει παιχνίδια και θα σε δει σαν σκαλοπάτι.
16:47
Θες ένα γκολ για να το πιάσει Γιώργαρε!
16:47
Στο 90' Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0.
16:52
ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0
16:52
Θρυλος7 : Ναι Ανδρεα... προεξειχε το ΝΥΧΙ του Ιντεγιε, βεβαια το οτι μετα η Nova ανεβασε βιντεο απο την καμερα υπερυψηλης ταχυτητας και εκει δεν υπαρχει κανενα οφσαιντ το αφηνεις ασχολισστο (με τον Παοκ), στο πεναλντι δεν ειδες οτι η φαση ειχε ξεκινησει απο οφσαιντ και στο γκολ δεν ειδες οτι ηταν 3 παιχτες οφσαιντ, ο διαιτητης σφυριζει και ενω εχουν σταματησει ολοι ο αλλος συνεχιζει τη φαση λες και δε καταλαβε (με τον Ατρομητο)... σε αυτα δε που παρεθεσα προηγουμενως ουτε σχολιο βεβαια...
16:52
Γρηγόρης από Ναύπλιο : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
16:52
Θρυλος7 : Α ρε Παρντο, δεν εδωσες στον Αδρουτσο να πιασει το στοιχηματακι ο Γιωργος!!!
16:53
pao13 : egw file thrule7 mpainw padou kai sxoliazw gt padou paizoun panathinaikoi,alla koimounte padou mpainw na sxoliazw na asxolounte mono gia ton panathinaiko kai tipota allo.paleuw na swsw to kameno lao maw tou panathinaikou pou exoun pesei sth pagida kai koitane ola ta alla pera apo ton panathinaik
16:54
Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Κέρκυρα και ξέσπασε κόντρα στον Λεβαδειακό. Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το LIVE. Ραντεβού σε λίγη ώρα με τον ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Καλή σας συνέχεια. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK