Τέταρτη σερί γκέλα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον προβληματικό αλλά ψυχωμένο Ηρακλή στη Λεωφόρο για το Κύπελλο (0-0) δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει οξύ αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα. Έχασαν τα άχαστα οι πράσινοι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του ματς.

Τέταρτη σερί γκέλα ο Παναθηναϊκός
Eboku ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέταρτο σερί επίσημο παιχνίδι ( 5ο αν βάλουμε και το φιλικό με Πανελευσινιακό) δίχως νίκη για τον Παναθηναϊκό. Μετά τις Ξάνθη, Σταντάρ Λιέγης και Βέροια, ο Ηρακλής παίζοντας με όσους παίκτες έχουν απομείνει πήρε παλικαρίσιο βαθμό. Βέβαια χρειάστηκε και τον παράγοντα τύχη, αφού οι πράσινοι έχασαν τα άχαστα σε ένα ακόμα ματς.

Το φαινόμενο πλέον είναι... ανεξήγητο, αν και πλέον οι περιττές ενέργειες από κάποιους παίκτες (Ιμπάρμπο, Εμποκού, Ρινάλντι απόψε) έχουν αρχίσει να... ενοχλούν.

ΜΟΡΑΙΟΣ Ο ΡΙΝΑΛΝΤΙ

Το "τριφύλλι" έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος με τον Ρινάλντι μάλιστα να αστοχεί τρεις φορές μπροστά από τον Περνίς, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Από κοντά και οι Ιμπάρμπο - Εμποκού που βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά απέτυχαν να σκοράρουν.

Μάλιστα σε πολλές φάσεις πήγαιναν για το κάτι παραπάνω, σπαταλώντας πολύτιμες ευκαιρίες και τελικώς τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός πάντως θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 39ο λεπτό, αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Κυριακίδης στον Εμποκού. Ο Έλληνας άσος βρήκε χαμηλά στο πόδι τον Αφρικανό, χωρίς να δοθεί η παράβαση.

Και στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι ήταν πιο απειλητικοί, έχασαν ευκαιρίες, αλλά κλασικά μετά το 70ο λεπτό έριξαν στροφές με τον Βιγιαφάνιες να βγάζει κούραση από τη στιγμή που πάτησε όλο το γήπεδο. Όσον αφορά τον Ηρακλή, είχε κάποιες λίγες στιγμές με μεγαλύτερη την προώθηση του Πασά που δεν μπόρεσε να γυρίσει στον Λουκίνα που ήταν ολομόναχος στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Αυτό που πρέπει να προβληματίσει περισσότερο, πάντως, είναι πως οι αναπληρωματικοί έφτιαξαν ( αν και τις έχασαν) πολλαπλάσιες ευκαιρίες από τους... βασικούς που μπήκαν προς το τέλος της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Στραματσόνι): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβάνιφ, Χουχούμης, Μίγγος (Λουντ 68'), Ρέις, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Εμποκού (Μπεργκ 74'), Ρινάλντι (Λέτο 63').

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (Μοντέιρο 64'), Αγγελόπουλος (Μπλέτσας 81'), Ρούσος, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (Ζιαμπάρης 70'), Λουκίνας.

19:11
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σε περίπου 20 λεπτά έχουμε σέντρα στο παιχνίδι μας. 
19:13
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Στραματσόνι): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβάνιφ, Χουχούμης, Μίγγος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Εμποκού, Ρινάλντι. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς, Αγγελόπουλος, Ρούσος, Κυριακίδης Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου.
19:18
Στην αρχική ενδεκάδα των πράσινων ο νεαρός Μίγγος, ο οποίος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ρέις, ενώ πιο μπροστά τους θα βρεθεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Σίγουρα μία τριάδα στο κέντρο που δύσκολα θα ξαναδούμε φέτος. 
19:25
Για τον Ηρακλή οι απουσίες στη γραμμή κρούσεις είναι πολλές, αφού Περόνε και Λεοζίνιo έμειναν εκτός. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο Βραζιλιάνος έμεινε στον πάγκο. 
19:25
STELIOS STOCKHOLMH : KALHSPERA GIORGO O MIGGOS SE TI HLIKIA EINAI KAI PIA THESH PAIZEI?AMYNTIKO XAF?
19:26
Είναι 18 ετών (τα έκλεισε τον Φεβρουάριο) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Κεντρικός χαφ. Περιμένουμε όλοι να δούμε τα στοιχεία του σήμερα, αλλά εντάξει δεν θα κριθεί από αυτό το ματς. 
19:27
Προμηθέας : Καλησπέρα και από μένα, σήμερα να δουμε τον βλαχοδήμο, τον ρινάλντι και τον μίγγο. Ο κουτρουμπής καλό θα ήταν να τον άφηνε να ξεκουραστεί.
19:27
Να και ο Προμηθέας. Πολλές οι αλλαγές, αλλά αναγκαίες από τη στιγμή που βγαίνουν πολλοί τραυματισμοί. Δεν γίνεται αλλιώς. Είναι χρυσή ευκαιρία για τον Ρινάλντι απόψε, όπως και τον Ρέις. 
19:29
Στο 1,90 να σκοράρει ο Ιμπάρμπο και στο 8,50 ο... Ιβάνοφ! Ο Βούλγαρος προωθείται συχνά μην σας κάνει εντύπωση. Όλα αυτά στον stoiximan.gr. 
19:31
Νωρίτερα είχαμε για το κύπελλο:

Πανελευσινιακός - Τρίκαλα 0-5
Σπάρτη - Χανιά 4-0
Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 0-2
Αστέρας - Βέροια 1-0
Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
19:31
Σέντρα στο παιχνίδι μας! 
19:32
Φάουλ σε καλό σημείο για τους πράσινους που το κέρδισε ο Εμποκού. Είναι καλός ποδοσφαιριστής και τον περιμένουμε σήμερα. 
19:32
Τον ματιάσαμε... εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε τη μπάλα στα πουλιά. 
19:33
Προμηθέας : τα περιστέρια τα πέτυχε πάντως... λολ
19:34
Με το καλημέρα ο Παναθηναϊκός πιέζει από τα δεξιά που παίζει ο Κουλιμπαλί. Το παιχνίδι είναι επίσης μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του Χουχούμη. 
19:35
Προμηθέας : Γιώργο, η άποψη σου για Ιβανόφ;; τον έχεις δει σε παλιότερες σεζόν με προηγούμενες ομάδες;;
19:36
Όχι δεν τον γνωρίζω. Είναι "τίμιος" παίκτης πιστεύω με ταβάνι που βλέπουμε όλοι. Για στόπερ πιστεύω θα κάνει γκολ γιατί παίζει καλά με το κεφάλι. 
19:36
Συμπληρώσαμε 5 λεπτά αγώνα. 
19:37
Προσπαθεί να παίξει από το κέντρο και δεξιά ο Παναθηναϊκός. Θα χρειαστούν χρόνο οι παίκτες για να βρεθούν μεταξύ τους, αφού πρώτη φορά παίζουν όλοι μαζί. 
19:37
Προμηθέας : Ο κουλιμπαλί πάντως ξεχωρίζει σήμερα με τις προωθήσεις του.. επιθετικά τα πάει καλά!
19:37
STELIOS STOCKHOLMH : ENNOITE DEN THA KRITHEI APO SHMERA ENA PAIDI 18 ETWN MAKARI NA TA PAEI KALA O MIKROS
19:38
Πέρσι με τον Βάντερσον, για τα δεδομένα του Πλατανιά πάντα, πιστεύω ήταν το καλύτερο δίδυμο στην Super League. 
19:39
Βασικός ο Λουκίνας που πέρσι υπέστη ρήξη μηνίσκου. Αποτέλεσμα μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για κάποιο διάστημα, αλλά ποτέ δεν έγινε το deal. 
19:41
Ο Παναθηναϊκός έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια φάση. Ο Χουχούμης από τα αριστερά ζητάει μπάλα, αλλά δεν τον βλέπει κανείς. 
19:41
Προμηθέας : αυτό το μπέρδεμα που έγινε με τον Λάμπρου πέρσι είναι κρίμα και για τον ίδιο και για τον παναθηναϊκό... τουλάχιστον παίζει βασικός έστω και στον Ηρακλή... αλλά δεν νομίζω να θελήσει να έρθει ποτέ πίσω στον Παναθηναϊκό.
19:42
Υπάρχει μεγάλο στόρι από πίσω με αυτό το παιδί. Πήγε στην Ιταλία ελπίζοντας πως θα βρει συμβόλαιο, αλλά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στην Ελλάδα. 
19:43
Ο Ιμπάρμπο μπήκε από τα αριστερά, αλλά άργησε να δώσει τη μπάλα. 
19:43
STELIOS STOCKHOLMH : GIORGO EXW THN ENTYPWSH OTI OLH H DYNAMH TOU PAO EINAI O IBARBO ME AYTON O PAO EINAI ALLH OMADA AN KAI DEN EXEI TO GOAL ALLA DINEI PLATOS STO PAIXNIDI TOU KAI TON TREXOUN 2-3 NA TON STAMATISOUN AN EIXE KAI TO GOAL PISTEVW THA EPAIZE SE POLY PSHLO EPIPEDO..YPARXEI PERIPTWSH O PAO NA ENERGOPIOISEI THN RHTRA KAI NA TON KANEI DIKO TOU?
19:44
Είναι στα 6.000.000€. Όπως καταλαβαίνεις δύσκολα τα πράγματα... 
19:46
Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής
19:47
Δεν έχουμε φάση ακόμα στο παιχνίδι μας με τους πράσινους να έχουν την κατοχή. 
19:48
Μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό στο 17'! Ο Βιγιαφάνιες κράτησε τη μπάλα και γύρισε στον Ιμπάρμπο που έκανε κεφαλιά πάνω σε αντίπαλο. Η μπάλα πήγε στον Ρινάλντι που από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει! 
19:49
Νέα ευκαιρία για τους πράσινους στο 19'. Ο Ιμπάρμπο γύρισε όμορφα στον Μίγγο, ο οποίος έστρωσε στον Εμποκού που σούταρε άουτ. 
19:50
Συμπληρώσαμε 20 λεπτά αγώνα.
19:50
dinos : Στον Μπουμαλ γιατι τετοια αντιμετωπιση;
19:50
Ο Μπουμάλ ήταν τραυματίες φίλε μου. Σιγά σιγά θα πάρει χρόνο. 
19:52
Έτσι ξεκίνησαν οι δυο ομάδες
19:52
Προμηθέας : λογικά θα μπει στο δεύτερο ημίχρονο ο μπουμάλ.
19:52
dinos : Αν δεν κανω λαθος ειναι πληρως καλα εδω κ 10-15 μερες
19:52
thespindoctor : Έτσι καλά που παίζει ο Ιμπάρμπο σίγουρα θα φύγει του χρόνου σε ξένη ομάδα.
19:53
Είναι χρόνια στο εξωτερικό, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Στο δικό μας πρωτάθλημα είναι πολυτέλεια. 
19:53
Κόρνερ για τον Ηρακλή. 
19:53
Προμηθέας : Ο ρινάλντι προς το παρών δεν μου γεμίζει το μάτι, προσπαθεί το παιδί αλλά φαίνεται σαν κάτι να του λείπει..
19:54
Οι παίκτες θέλουν παιχνίδια για να αποκτήσουν ρυθμό, οπότε δεν μπορούμε να τον κρίνουμε τόσο γρήγορα. 
19:54
Αναμπουμπούλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον Ιντζόγλου να κάνει ένα σουτ τελικά που βρήκε στα σώματα. 
19:54
Συμπληρώσαμε 25 λεπτά αγώνα. 
19:56
mitsos13 : Ποιοι ειναι στο παγκο για τις 2 ομαδες?
19:56
Ο πάγκους του Παναθηναϊκού: Kοτσόλης, Μπουμάλ, Μπεργκ, Λέτο, Λουντ, Ευαγγέλου, Π. Βλαχοδήμος

Ο πάγκους του Ηρακλή: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Μοντέιρο, Αμαραντίδης, Κυνηγόπουλος, Ζιαμπάρης, Μπλέτσας.
19:56
dinos : Η γνωση για το ποδοσφαιρο λειπει στον Ριναλντι αλλα οκ εειναι ξενος......οποιος καταλαβαινει
19:57
Ο Μίγγος παίζει κεντρικά και δεξιά. Πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής, ενώ και ο Ρέις δείχνει αρκετά μαχητικός. 
19:58
Εντυπωσιακός ο Κουλιμπαλί έτρεξε μέχρι την άμυνα και έκλεψε τη μπάλα. 
19:58
mike : ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ???
19:58
Ο Εμποκού έστρωσε στον Μίγγο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ του νεαρού έφυγε πολλά μέτρα άουτ. 
20:00
Δυνατό μαρκάρισμα του Χουχούμη στον Ιντζόγλου. Θα μπορούσε να δει κάρτα, αλλά ο διαιτητής μέχρι στιγμής το αποφεύγει. 
20:00
Προμηθέας : α ρε μίγγο.. μέτρησες και τα βήματα πριν σουτάρεις... λολ ! καλό με ευθύμησε!
20:00
Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό.
20:01
Παραλίγο ο Ιβάνοφ... 
20:01
STELIOS STOCKHOLMH : THA KSANARWTISW KATI GIA IBARBO AN EINAI EIS GNWSH SOU NA ME ENHMERWSEIS GIORGH..YPARXEI PERIPTWSH AN DEN ENERGOPIOITHEI H RHTRA GIA NEO DANISMO KAI POTE LIGEI TO SYMVOLAIO TOU ME THN GAGLIARI KAI ME POSA AMEIVETAI TON XRONO O PAIXTHS?EYX
20:02
Είναι νωρίς ακόμη. Έχει ρήτρα 6.000.000€ και στην Λατινική Αμερική, αν θέλει να τον δώσει η Κάλιαρι, υπάρχουν λεφτά. 
20:02
μητσος : Πως παιζει ο χουχουμης;
20:02
nikolas : o nomos pou leei 2 pitsirikia anagkasthka einai o miggos kai o evaggelou.
20:03
Μέτριο ματς από τον Χουχούμη, αλλά δεν του δίνουν αρκετά τη μπάλα. Το παιχνίδι γίνεται κυρίως από τα δεξιά με τους Κουλιμπαλί - Μίγγο να έχουν βρει μία χημεία. 
20:03
Συμπληρώσαμε 33 λεπτά αγώνα. 
20:04
Ο Εμποκού έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό. Γενικά πρέπει να γίνουν πιο ομαδικοί οι παίκτες των πράσινων. 
20:06
Ωραία ενέργεια του Βιγιαφάνιες και κόρνερ! 
20:07
thespindoctor : Λέτε πάλι 1-0 στο ημίχρονο 1-1 στη λήξη;
20:08
STELIOS STOCKHOLMH : EMPOKOU EINAI MALLON METRIOS PAIXTHS
20:08
Προμηθέας : Πολύ μέτριος ο εμποκού και εκβιάζει τις καταστάσεις, αντί να παίζει απλό και ομαδικό παιχνίδι... πρέπει κάποιος να του μιλήσει για τα βασικά στο ομαδικό ποδόσφαιρο..
20:08
Και ο Ρινάλντι λίγα πράγματα μέχρι στιγμής. 
20:08
Πρώτη κάρτα στο ματς. Την πήρε ο Ιβανόφ για δυνατό μαρκάρισμα με το γόνατο στον Πασά. 
20:08
Γιώργος : Καλησπέρα Γιώργο ο μπέργκ γιατί δεν παίζει
20:09
Γιατί πρέπει να ξεκουραστεί κι αυτός κάποια στιγμή. Σε μία ομάδα δεν υπάρχουν μόνο 11 παίκτες. Είναι στον πάγκο. 
20:11
Εξαιρετικός ο Μίγγος μέχρι στιγμής. Παίζει αμέσως τη μπάλα και δεν κάνει λάθη. Παίζει σε μία θέση κιόλας που ψάχνονται οι πράσινοι. 
20:11
Πριν από λίγο ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Εμποκού. Φαίνεται να υπάρχει επαφή στο πόδι χαμηλά και πίσω. Βέβαια από τη στιγμή που δεν το σφύριξε έπρεπε να βγάλει κάρτα για θέατρο. Δύσκολη φάση. 
20:11
φιλιππος : Πως παει ο αγωνας ποιοι εχουν ευκαιριες οι πιτσιρικαδες πωςς πανε; κλαματα βλεπω παλι
20:12
Στο 0-0 το παιχνίδι μας και βρισκόμαστε στο 40ο λεπτό. 
20:12
Νέα μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ο Περνίς διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Ρινάλντι! 
20:14
Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει μεγάλες ευκαιρία για γκολ και ίσως το πληρώσει στο δεύτερο μέρος, που μέχρι στιγμής δείχνει να χάνει δυνάμεις. 
20:14
STELIOS STOCKHOLMH : kala an den htan ayto penalty ti einai re paidia?
20:15
Σκληρό τάκλιν του Πασά πάνω στον Χουχούμη, κάρτα στον άσο του Ηρακλή. Ο διαιτητής προσπάθησε να μην βγάλει κάρτες, αλλά το ματς ξέφυγε. 
20:16
Ωραία πάσα του Μίγγου στον Ρινάλντι, ο Αργεντινός δεν πρόλαβε να πλασάρει καλά. 
20:16
Τέλος στο πρώτο μέρος! 
20:16
Γιάννης : Μάγκες, επειδή δεν βλέπω το ματς, ο Βλαχοδήμος πως τα πάει; Χρειάστηκε να επέμβει σε κάνα σημείο του ματς;
20:16
ELIAS PS : ΓΙΩΡΓΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.
20:17
Δεν τον γνωρίζω τον ποδοσφαιριστή για να σε βοηθήσω φίλε μου, μην λέω και μπούρδες. Ο Βλαχοδήμος μέχρι στιγμής καλά τα πάει, αν και δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. 
20:18
Αν συνεχίσει να τα χάνει ο Ρινάλντι, είναι βέβαιο πως ο Σουηδός θα μπει στο ματς ή έστω ο Λέτο
20:19
STELIOS STOCKHOLMH : GIORGH POSO DINEI O IBARBAROS NA SKORAREI TO PRWTO GOAL TOU MATS STO STOIXHMAN?
20:19
Χρήστος : Καλησπέρα, ποια είναι η γνώμη σου για τον Εμποκού; Περίεργο πάτημα ποδοσφαιριστή εάν με εννοείς...
20:19
Προμηθέας : δεν μας λές γιώργο.. ο διαιτητής πως σφυρίζει καλά; Που παίζουμε είπαμε;; στο σαντιάγο μπερναμπέου με αντίπαλο την ρεάλ;;; σου φαίνεται φυσιολογικό;
20:20
Ο διαιτητής τα έχει πάει καλά γενικά. Μόνο στη φάση με τον Εμποκού ελέγχεται, αλλά πρέπει να το ξαναδούμε. Στο πρώτο ριπλέι φάνηκε να υπάρχει επαφή, στο δεύτερο όχι τόσο. 
20:20
Κακός ο Εμποκού μέχρι στιγμής, ανούσιος. 
20:26
kleanthis : γιατι δεν βαζει τον χατζηγιοβαννη που εδειξε καλα στοιχεια σε αρκετα φιλικα?αν δεν τον βαλει τωρα ποτε?
20:27
Σιγά σιγά φίλε, δεν γίνεται να παίζουν όλοι οι νέοι. 
20:31
Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος!
20:32
Η φάση που ο Παναθηναϊκός ζητά πέναλτι
20:33
Νέα μεγάλη φάση για τους πράσινους στο 47ο λεπτό. Ο Ρινάλντι έκανε το πλασέ, όμως ο Περνίς έδιωξε σε κόρνερ. 
20:33
Λάθος υπόδειξη οφσάιντ στον Βιγιαφάνιες, το πλασέ του πέρασε άουτ βέβαια. 
20:34
Τραγικό πλασέ του Ρινάλντι νωρίτερα με το εξωτερικό. Πρέπει να σοβαρευτεί ο Αργεντινός. 
20:34
Λάθος του Ιβάνοφ, ο Λουκίνας δεν σούταρε αμέσως με τον Ηρακλή να κερδίζει κόρνερ. 
20:35
Ο Λάμπρου πήγε να σκοράρει απευθείας από το κόρνερ! Ο Βλαχοδήμος έδιωξε και έπεσε στο δοκάρι. Όλα αυτά στο 50ο λεπτό. 
20:36
Teo13 : προσωπικα δε με νοιαζει το σημερινο ματς αλλα να μονταριστει η ομαδα ενοψει ολυμπιακου γιατι αν χασει χανει και ενα πρωταθλημα ακομα...-7 μεγαλη διαφορα για τελος πρωτου γυρου...
20:36
STELIOS STOCKHOLMH : AN HTANE O BERGH O LETO STHN THESH TOU RINALTI MEXRI TWRA TO SCORE THA HTANE 3-0
20:36
5-3 τα κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού
20:36
Ξανά ο Εμποκού από τα αριστερά, αλλά στην τελική πάσα/σουτ τα χαλάει. 
20:37
Ανεβάζει το ρυθμό ο Παναθηναϊκός που ψάχνει το γκολ. 
20:38
Ο Ιμπάρμπο βρέθηκε στην περιοχή, αλλά αντί να εκτελέσει πήγε για το κάτι παραπάνω. 
20:38
Teo13 : επισης καλο ειναι σε τετοια ματς να τεσταρεις την ετοιμοτητα των αναπληρωματικων σου ωστε να εχεις σαφη εικονα του ποιος μπορει και ποιος οχι
20:39
Ο Εμποκού άφησε υπέροχα στον Ρινάλντι, αλλά ο τελευταίος δεν γύρισε καλά στην μικρή περιοχή. 
20:41
Φτάσαμε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.
20:41
Κακό σουτ από τον Ρέις, η μπάλα άουτ. Χρειάζεται έναν εκ των Μπεργκ - Λέτο ο Παναθηναϊκός. 
20:42
Απίστευτη ευκαιρία για τον Ηρακλή! Θα μπορούσε να σκοράρει! Ο Ιντζόγλου βρήκε καταπληκτικά τον Πασά, ο δεύτερος δεν μπόρεσε να γυρίσει στον Λουκίνα. 
20:44
Νέα ευκαιρία για τους πράσινους. Ο Ρινάλντι βρήκε τον Ιμπάρμπο, όμως το σουτ του ήταν ατσούμπαλο. 
20:45
Έξυπνο σουτ του Βιγιαφάνιες στην γωνία, η μπάλα ελάχιστα άουτ! 
20:46
Όλα αυτά στο 60ο λεπτό. 
20:46
Manos : Μια απο τα ιδια. Ενα γκολ καθε δεκα καλες ευκαιριες ... Δεν παμε πουθενα ετσι
20:46
μπιμπικος13 : Και να μην περάσουμε στο κύπελλο δεν πειράζει. Θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα .
20:46
Panos : Contra pote les oti tha kani tis tris alages o Stramachoni; Sto 89 olds;
20:46
Σε λίγο θα βγει ο Ρινάλντι. 
20:46
Προμηθέας : τι γράφεις;;; απίστευτη ευκαιρία, λες του ΗΡΑΚΛΗ που κάνει πάσα φάβα εντελώς πάνω στον Ιβανόφ.. και μετά λες ευκαιρία για τον ΠΑναθηναϊκό και το σουτ του Ιμπάρμπο ατσούμπαλο;;; έλεος ρε φίλε, ήταν ατσούμπαλο το σουτ;; άστοχο ναι, αλλά έφυγε χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι... και ήταν καταπληκτικό γύρισμα..
20:47
Πήγε να "σκοτώσει" τον τερματοφύλακα. Μπορούσε καλύτερα. 
20:48
Εντυπωσιακός Εμποκού πέρασε δυο αντιπάλους και έστρωσε στον Ρινάλντι, αλλά το σουτ του Αργεντινού πέρασε άουτ. 
20:48
Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Λέτο μέσα, Ρινάλντι έξω. 
20:49
Nick13 : Μάλλον θέλει να την κάνει ο Ιταλός...
20:49
Αλλαγή και για τον Ηρακλή. Πασάς έξω, μέσα ο Μοντέιρο. 
20:49
Φτάσαμε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης. 
20:50
Ο Μίγγος έκανε ένα μαρκάρισμα στον Σαραμαντά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για κάρτα. 
20:50
Περικλής : Γκολ δεν μπαίνει με τίποτα,αυτό είναι ανικανότητα όχι ατυχία
20:52
Φάουλ σε καλό σημείο για τον Παναθηναϊκό. Το κέρδισε ο Λέτο που έχει καλό πόδι. Και ο Κουλιμπαλί επίσης. 
20:52
Teo13 : αυτο το πραγμα να εχεις ευκαιριες και να τρως το γκολ μετα με μια η δυο του αντιπαλου καπως πρεπει να το δουν στον παο...τοσες τελικες και με τοσο λιγο ποσοστο ευστοχιας προβλημα!!!
20:52
Κόρνερ για τους πράσινους. 
20:53
Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό! Ο Ιβάνοφ την κεφαλιά, η μπάλα στην αγκαλιά του Περνίς. 
20:53
Roni : Re paidia eleos ti kanoun ena goal na min mporoune dhladh
20:53
Έξω ο Μίγγος, μέσα ο Λουντ για τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλός ο 18άχρονος άσος. 
20:54
Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Λάμπρου που ζητά εδώ και ώρα αλλαγή. 
20:55
Αλλαγή για τον Ηρακλή. Λάμπρου έξω, μέσα ο Ζιαμπάρης. Τον χειροκροτειά ο κόσμος, αφού υπήρξε παιδί των ακαδημιών της ομάδας. 
20:56
Φτάσαμε στο 71ο λεπτό και το ματς είναι στο 0-0. 
20:56
Ετοιμάζεται ο Μάρκους Μπέργκ! 
20:56
Κάποια : Σε περίπτωση ασχημου αποτελέσματος απόψε η διακοπή συμβολιου του Στραμα ειναι εφικτή;
20:57
Εμποκού και Ιμπάρμπο κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Πάντα το κάτι παραπάνω. 
20:57
Ο Σαραμαντάς πονάει στο λαιμό μετά από μία μονομαχία με τον Λουντ. Είναι καλά όμως. 
20:58
Rotsa : Ποιοι αναπληρωματικοι μεινανε;
20:58
Kοτσόλης, Μπουμάλ, Μπεργκ, Λέτο, Λουντ, Ευαγγέλου, Π. Βλαχοδήμος στον πάγκο.

20:58
Τελικά θα βγει ο Εμποκού! Άλλαξε γνώμη ο Αντρέα Στραματσόνι.
20:58
Κόρνερ για τον Ηρακλή μετά από επικίνδυνη σέντρα του Σαραμαντά. 
20:58
ενα γκολ μονο : ενα γκολ να γινει μην εχουμε ολο ητεσ και ισοπαλιεσ
20:59
Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εμποκού έξω, μέσα ο Μπεργκ. 
21:00
Ιμπάρμπο, Λέτο και Μπεργκ πλέον για τον Παναθηναϊκό στην κορυφή με τον Βιγιαφάνιες πίσω τους. 
21:00
γιωργος : Γιώργο πιστεύεις ότι ο Ηρακλής με μια καλή αντεπίθεση μπορεί να "κλέψει" το ματς;
21:00
Φυσικά, ειδικότερα πριν από τα αριστερά πήγε να γίνει η ζημιά. Όσο μένει αυτό το 0-0, όλα είναι πιθανά. 
21:00
Rotsa : Ξερει κανεις γιατι παντα παιζουμε τοσο νωρις τις Κυριακες; Ειναι για τα τηλεοπτικα;
21:01
Η NOVA έχει λόγο. Λογικό αφού πληρώνει πάνω από 38.000.000€. 
21:01
Κίτρινη κάρτα στον Μοντέιρο. 
21:02
Άλλη μία επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Ηρακλή. 
21:03
Απίστευτη ευκαιρία! Ο Βιγιαφάνιες γύρισε στον Κουτρουμπή, αυτός ολομόναχος την έστειλε μακριά από την εστία! 
21:04
Ο Ιμπάρμπο άνοιξε πολύ τη μπάλα και χάθηκε μία καλή στιγμή. 
21:04
Χρηστος : 38000000???
21:05
Συμπληρώσαμε 80 λεπτά αγώνα.
21:05
Νικος: Ρε φίλε κόλλησαν όλοι τον ιό ι μπαρμπούνια.
21:05
Panos : Ti ampalos o Ibarbo simera! Gelao edo..
21:05
Χιλια χρονια : Ηρα γερα ! με κοντρα τα τοσα προβληματα..κοντρα σε ολους! Ηρα!
21:05
Dimitris : Ουτε με αιτηση στο θεο δεν βαζουμε γκολ..
21:06
Θα είναι σημαντικός βαθμός για τον Ηρακλή. Μετά μάλιστα υποδέχεται τον Απόλλωνα. 
21:06
Αλλαγή για τον Ηρακλή. Αγγελόπουλος έξω, μέσα ο Μπλέτσας. 
21:06
Rotsa : Αστα να πανε χρηστο! Και εγω νομιζα οτι παιζουν μερα για να γλυτωνουν το ρευμα!! Χαχα
21:07
Τελειώνει ο χρόνος και ο Ηρακλής κρατάει ακόμα. 
21:09
Ο Βιγιαφάνιες ήταν σε καλή θέση, αλλά άργησε πάλι να αποφασίσει. Σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντί να απλοποιήσουν τα πράγματα πάνε για το δύσκολο. 
21:09
Κίτρινη κάρτα στον Βοσνακίδη. 
21:09
Στελιος : Γιώργο πιστεύεις αξίζει στον Ηρακλή να υποβιβαστεί?
21:09
Το θέμα είναι αν θα υπάρχει Ηρακλής και μετά τα Χριστούγεννα. Τα ξέρεις τα προβλήματα. 
21:09
Στελαρας : Ιμπαρμπωωωω, κι οσο Ιμπαρμπεις θα Ιμπαρμπωωωω...
21:10
Φίλε, όλοι το έχουμε τραγουδήσει έστω και μία φορά. 
21:10
Κάποια : Με ενα τετοιο αποτελεσμα κάποτε θα γκρεμιζόταν η Παιανία. Αποψε ειναι απλα Πεμπτη.
21:10
Alex : ΄Οπως παλιά... Ήρα έτσι απλά...
21:10
fefos : Αφού δεν το βαλαμε. Ας το φάμε μπας και στρώσει ο ιταλός.
21:11
Κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός δεν γίνεται να μην πάρει κάρτα τελικά... 
21:12
Αν μείνει έτσι το σκορ ή κερδίσει ο Ηρακλής, αυτό θα είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη για τους πράσινους. 
21:12
Τρεις ισοπαλίες, μία ήττα. 
21:12
ΓιααννηςFerrari7 : Ηρθα μονο για να πω την καλησπερα μου στο Contra. Και παλι συγχαρητηρια υια τη διαδραστικη live περιγραφη (η αληθεια ειανι οτι ελειπε), απλα ενα γραφημα απο πανω που θα δειχνει κατοχη, τελικες, καρτες κλπ και το εγχειρημα θα ειναι πληρες.
21:13
Ευχαριστούμε φίλε. Σιγά σιγά αυτά, αφού το σάιτ έχει αλλάξει όπως βλέπεις. 
21:13
Κίτρινη κάρτα στον Μπλέτσα. 
21:13
Το ματς είναι στο 0-0 και είμαστε στο 88ο λεπτό.
21:14
Αντεπίθεση για τον Ηρακλή, ο Λουκίνας ακόμα μία φορά χαλάει τη φάση. 
21:14
Νικος : μαλλον δεν θα βγαλει την επετειο του ΟΧΙ ο ιταλος νυχτα θα φυγει...
21:14
μαμουνιας : περηφανος που δινουμε σε "τελειωμενους" (Βεροια,Ηρα,κλπ) ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...
21:14
makis : duskola eimaste ti na to kanw to apotelema an einai na dialuthw!!!ARE PAPAGANASAKI TI MAS KANEIS!!!
21:14
Άρης : Ήρωας ο Παπαδόπουλος. Τι να πει κανείς γι αυτόν τον προπονητή..
21:15
Ο Γιάννης Αμανατίδης είναι στον πάγκο. Ο παλιός ποδοσφαιριστής που έπαιζε Γερμανία. 
21:15
Συμπληρώσαμε 90 λεπτά αγώνα.
21:15
Κουράστηκε και ο Βιγιαφάνιες και δεν μπορεί να βοηθήσει. 
21:16
Σουτ στην κίνηση του Λουντ η μπάλα άουτ! Τη σέντρα ο Μπεργκ. 
21:16
Θεμιστοκλής : Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί ομάδα να προσπαθεί τόσο να μην βάλει γκολ! Μόνο ο Rinaldi έχει χάσει 4 κλασικές ευκαιρίες!Το σκορ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-0! Πιστεύεις πως αν είχε χρησιμοποιήσει εξ αρχής Berg-Leto το σκορ θα ήταν 0-0? Δεν είναι ξεκάθαρη ευθύνη του προπονητή η αποψινή αποτυχία χρησιμοποιώντας αναπληρωματικούς παίχτες που η μη ετοιμότητα τους έχει διαμορφώσει το αποτέλεσμα?? Πιστεύω πως ο Στραματσόνι δεν κάνει εξ αρχής καλή διαχείριση του υλικού!!
21:16
Ccorfu : Ουζουνιδης τωρα;;;;;;;
21:17
Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
21:17
Nikos : Omadara
21:17
Τι να κάνει και ο Στραματσόνι βρε παιδιά; Να βάλει τεμπεσίρι στο παπούτσι του Ρινάλντι για να είναι πιο εύστοχος; Αν χάνονται και αυτά δεν φταίει πάντα ο προπονητής. 
21:18
Γιαννης : Ρε παιδιά είναι φάνετο ότι θέλουν να διωξουν τον Ιταλό και δεν παίζουν μια....
21:18
Κίτρινη κάρτα στον Ρέις. 
21:18
καποιος : Τριφυλλαρα παίξε λίγη μπαλα
21:18
Μανώλης : Καλησπέρα. Σε τι φταίει ο Στραματσόνι αν οι παίχτες δε μπορούν να πετάξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Εμποκού τον παρουσίασαν σαν παιχταρά που θα παίρναμε εάν και εφόσον μπαίναμε στους ομίλους. Πολύ λίγος.
21:19
Δυο λεπτά ακόμα μέχρι το 95'. 
21:19
Νικ.on : Δυσκολα να φυγει ο Στραμα....ο Αλαφουζος θα του δωσει πολλες ευκαιριες...
21:20
Κάποια : Παιζει φετος να χουμε μαζέψει τους καλύτερους χασογκοληδες στην ιστορία μας.
21:20
Rotsa : Τελος. Καλο βραδυ
21:20
Lefteris : Ήμαρτον φέτος έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά με έναν νεκρό ολυμπιακό παρόλα αυτά πάλι χάλια είμαστε.μετά θα φταίει ο γαυρος που θα ειναι πρωταθλητης παλι
21:20
Νικος : Μήπως φταίει και η προετοιμασία του καλοκαιριού; Η έλειψη φυσικής κατάστασης είναι φανερή
21:20
Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση φίλε. 
21:20
Γιαννης : Πονέσανε τα μάτια μας
21:21
Ο Ιμπάρμπο εκτέλεσε πλάγιο στο... πουθενά. Απίστευτο. 
21:22
Φωνάζει ο Λέτο για φάουλ και βλέπει κάρτα. 
21:22
Τέλος! Παναθηναϊκός - Ηρακλής 0-0! 
21:22
Καλό βράδυ σε όλους και όλες. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK