ΓΚΕΛΑ: Δεν σηκώνει κεφάλι ο Παναθηναϊκός!

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης και έμεινε στο 0-0 με τον μαχητικό Λεβαδειακό στη Λεωφόρο για τη 18η αγωνιστική της Super League. Είχαν την ευκαιρία να περάσουν δεύτεροι οι "πράσινοι", αλλά την πέταξαν στα σκουπίδια. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Τριφυλλιού στις κερκίδες για το κάκιστο θέαμα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν κατάφερε να επιβληθεί του Λεβαδειακού εντός έδρας και με το τελικό 0-0, έφτασε στους 31 βαθμούς, έναν λιγότερο από Ξάνθη και Πανιώνιο.

Ο Μπεργκ ήταν σε ένα ακόμη ματς... σκιά του εαυτού του, δεν ζήτησε μπάλες, ενώ δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς από τους συμπαίκτες του στη μεσαία γραμμή. Ο Μπουμάλ δεν βγήκε στον Ουζουνίδη, ενώ ο Βιγιαφάνιες δεν κατάφερε να προσφέρει ούτε στον άξονα, ούτε και όταν μεταφέρθηκε στα άκρα. Ανασταλτικά ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε ουσιαστικό πρόβλημα, ενώ πολύ καλύτερη παρουσία αμυντικά είχαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κατάφεραν σχετικά εύκολα να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Για τους Βοιωτούς, ο βαθμός αυτός μπορεί να αποδειχτεί... χρυσάφι στην πορεία του πρωταθλήματος, καθώς αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Όσο για το "τριφύλλι" η απώλεια δύο βαθμών κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο Λεβαδειακός θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παρουσία στην πρώτη πεντάδα, από τη στιγμή που υπάρχει η ΑΕΚ πιο πίσω που παλεύει να μπει σε αυτή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (76' Ρέις), Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (65' Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (58' Ρινάλντι), Μπεργκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70' Καψάσκης), Γιακουμάκης (83' Τόπι), Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος (90' Βασιλείου).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK