Πρόκριση με Πρίγιοβιτς και σούπερ Δεληγιαννίδη

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναιτωλικό και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους "8" του κυπέλλου Ελλάδας. Ντεμπούτο με γκολ ο Πρίγιοβιτς, πανέμορφο τέρμα από τον νεαρό Δεληγγιανίδη που ήταν το μεγάλο κέρδος του δικέφαλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
paok panigiriki MOTIONTEAM

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ήταν... σούπα, ο ΠΑΟΚ φόρτσαρε, εκμεταλλεύτηκε τις παιδικές αντιδράσεις στην άμυνα του Παναιτωλικού και έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον δικέφαλο στο ξεκίνημα, αλλά έμειναν στην... προσπάθεια.

Στο παιχνίδι τώρα, ο ΠΑΟΚ απείλησε δυο φορές μέχρι το 40ο λεπτό με τους Κάνιας, Κουλούρη, ενώ ο Παναιτωλικός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ρόσα. Το 1-0 έγινε στο 41ο λεπτό από τον Δεληγιαννίδης με καταπληκτικό σουτ, μετά από ασίστ-κεφαλιά του Μυστακίδη.

Δυο λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0. Ο ΠΑΟΚ έφυγε και τρεις στην κόντρα και ο Μπίσεσβαρ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Όλοι περίμεναν πως ο ΠΑΟΚ θα ρίξει στροφές στο δεύτερο μέρος, όμως έγινε το αντίθετο! Στο 52ο λεπτό έγινε το 3-0 από τον Σάχοφ που πέτυχε γκολ από κοντά, ενώ στο 78ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς από το σημείο του πέναλτι (το έκανε ο Μύγας) έφτασε στο 4-0.

Ο Παναιτωλικός έχασε δυο σπουδαίες στιγμές με τον Κλέσιο στο 52' και το 83'. Τελικά το γκολ της τιμής ( 4-1) πέτυχε ο Πάουλο στο 93ο λεπτό με το κεφάλι μετά από σέντρα του Μύγα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σάχοφ (Χαρίσης 54'), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (Πρίγιοβιτς 65'), Περέιρα, Μυστακίδης, Κουλούρης (Πέλκας 73').

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (Ρότσα 70'), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόθ (Λόπες 65'), Πάουλο, Φάρλεϊ (Βασιλούδης 76'), Κλέσιο.

Σκόρερ: 1-0 (Δεληγιαννίδης 41'), 2-0 (Μπίσεσβαρ 43'), 3-0 (Σάχοφ 53'), 4-0 (Πρίγιοβιτς 78') -- 4-1 (Πάουλο 93').

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK