Πήγαν για το 0-0 και το... πήραν Πλατανιάς - ΑΕΚ

Πλατανιάς και ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό στα Περιβόλια, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Εχασαν λίγες αλλά καλές ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, ο Πλατανιάς όμως ήταν κατά τι καλύτερος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
aek platanias EUROKINISSI SPORTS

Δυο ομάδες που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αναμετρήθηκαν στην Κρήτη και έφτασαν έξι σερί αγώνες δίχως ήττα, αφού φοβήθηκε ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Με λίγα λόγια κατέβηκαν με 5-3-2, θέλοντας να κρατήσουν περισσότερο το μηδέν και λιγότερο να σκοράρουν.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχαμε φάσεις, το αντίθετο, λίγες και καλές. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπανανά έκανε λάθος εκτίμηση με τη μπάλα να στρώνεται στον Γκάλο, μετά από κόντρες, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς απάντησε με τον Μανούσο, όμως η μπάλα κόντραρε στον Γιόχανσον (που έπαιξε λίμπερο) και βγήκε κόρνερ.

ΨΙΛΟ-ΣΟΥΠΑ

Στη συνέχεια το ματς έγινε... σούπα, οπότε έπρεπε να φτάσουμε στο διάστημα 49'-54' για να δούμε κάποια φάση. Αρχικά ο Μάνταλος έπιασε ένα ωραίο σουτ, με τον εξαιρετικό Κοκκαλά να διώχνει, ενώ στο 54' ο Γιορέντε ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι έπιασε αμέσως το σουτ, με τον Ανέστη να διώχνει σε κόρνερ!

Ο ρυθμός έπεσε και πήρε λίγο... φωτιά μέσα σε ένα εξάλεπτο. Στο 71΄ο Πριντέτα έκανε λάθος εκτίμηση και ο Αραούχο πέφτοντας πήγε να πετύχει ένα από τα γνωστά του γκολ, όμως ο Κοκκαλάς με το ένα πόδι απέκρουσε! Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 73' με τον Γιακουμάκη να σουτάρει και το Ανέστη να αποκρούει για να φτάσουμε στο 87' όπου ο Αποστολόπουλος από καλή θέση έκανε μονοκόμματο σουτ, αλλά η τύχη δεν του έκανε το.. χατήρι.

Τέλος να πούμε πως η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για μία φάση που ο Κοκκαλάς έδιωξε με το ένα χέρι στο ύψος της περιοχής του, όμως από το ριπλέι φάνηκε, έστω και οριακά, πως ήταν μέσα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντικάκ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος (Γαλανόπουλος 85'), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (Πέκχαρτ 64'), Αραούχο (Μεληκιώτης 89').

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (Στανισάβλιεβιτς 89'), Βάντερσον, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Μουνάφο, Λιορέντε (Μενδρινός 80'), Μαραγκός, Μανούσος (Γιακουμάκης 67'), Σίγκνεβιτς.

Σκόρερ: -

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK