9η αγ.: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Βόλου

Η μάχη του Βόλου ανάμεσα σε Νίκη κι Ολυμπιακό δεν ανέδειξε νικητή (0-0). Πάντως, η Νίκη είναι η κερδισμένη της ημέρας, καθώς έμεινε μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

9η αγ.: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Βόλου

Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Υπό το βλέμμα περίπου 7.000 οπαδών, Νίκη και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κατέγραψαν μία καλή ευκαιρία στο 10' με τον Χρήστο Τζιώρα και οι φιλοξενούμενοι ένα δοκάρι στο 24' με τον Ιβάν Καρίλ. Στο 53' οι "κυανόλευκοι" έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπιτσάκου, όμως, αυτό έμεινε ανεκμετάλλευτο από τους "ερυθρόλευκους", καθώς αποβλήθηκε και ο Κατσίκης στο 67'. Ισοπαλία υπήρξε και στα δοκάρια (65' Σοϊλέδης), με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει.

Φωστήρας - Αιγινιακός 1-4

Ο Αιγινιακός εκμεταλλεύθηκε πλήρως τα προβλήματα του Φωστήρα, ο οποίος κατέβασε αποστολή 15 ατόμων και επικρατώντας 4-1 ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Γκέσιος που σκόραρε στο 29ο λεπτό με συρτό σουτ και στο 55ο με πλασέ, ενώ οι Μανσάνο (20') και Σαμαράς (58') έβαλαν τα άλλα δύο γκολ. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο συνήθης Σεχολάρι στο 50'.

Χανιά - Κέρκυρα 2-0

Αυξημένες ελπίδες για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα έχουν τα Χανιά μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας. Η αφόρητη ζέστη επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν έλειψε και η ένταση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κώστα Μανωλά και κλείδωσαν τη νίκη στο 81ο όταν ο Αλέξανδρος Παπατζίκος διπλασίασε τα γκολ με κοντινό σουτ.

Ηρακλής - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

Μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή έχασε ο Ηρακλής, καθώς ισοφαρίστηκε στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών. Στο πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση, οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη στο 39ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις, ωστόσο η ομάδα της Εύβοιας πέτυχε αυτό που ήθελε με προβολή του Οχάντζα, απέδρασε με το 1-1 από το Καυτανζόγλειο και διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK