Νικήτρια της θεσσαλικής μονομαχίας η ΑΕΛ, "διπλό" ο Αχαρναϊκός

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στη θεσσαλική μονομαχία του Αλκαζάρ, επανήλθε στις επιτυχίες και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λαμία. Με το ίδιο σκορ ο Αχαρναϊκός "απέδρασε" από τα Ψαχνά (2-0 τον τοπικό Ηρακλή).

Νικήτρια της θεσσαλικής μονομαχίας η ΑΕΛ, "διπλό" ο Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Νικήτρια της θεσσαλικής μονομαχίας η ΑΕΛ, "διπλό" ο Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

Η κυριαρχία του Αχαρναϊκού στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετή για να του χαρίσει τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με σουτ, ετοίμασε το δεύτερο γκολ (σκόρερ ο Βασίλης Ταμπάκης στο 38') και θα γινόταν δημιουργός ακόμα μία φορά αν ο βοηθός δεν ακύρωνε λανθασμένα το γκολ του Γιώργου Καλογερόπουλου. Επιπλέον, από δική του σέντρα, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του στο 18'.

Ηρακλής Ψαχνών (Φοιρός): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Νάκας (53' Τσιμόντζι), Γουόρντεν, Κόσουτιτς, Ενρίκο, Β. Πατσατζόγλου (65' Μαναρίτσας), Θ. Παπαδόπουλος.

Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Νιάρος, Ταμπάκης (78' Αθανασίου), Γέσιτς, Ιορδανίδης (89' Χατζηκοσμάς), Παπατόλιος (93' Παπαδόπουλος), Εμέκα, Καλογερόπουλος, Ιωαννίδης.

2ος όμιλος

Νικήτρια της θεσσαλικής μονομαχίας η ΑΕΛ, "διπλό" ο Αχαρναϊκός
INTIME SPORTS

Χωρίς να πατήσει γκάζι σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, επανήλθε στις επιτυχίες και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λαμία. Το πρώτο γκολ του Νίκου Καρανίκα στο πρωτάθλημα (στο 19' με ψηλοκρεμαστό σουτ) χάρισε το προβάδισμα στους "βυσσινί", ενώ εκείνο του Θανάση Πινδώνη στο 72' (με κοντινό βολέ) έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή. Σημείο κλειδί του ματς ήταν το 60ό λεπτό, όπου ο Σπύρος Γκουγκούδης δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί μία τρομερή μπαλιά του Γιώργου Μπιτέλη, καθώς νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Μανώλη Αποστολίδη.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας (63' Περίκο), Μελισσάς, Καρανίκας, Μπλέντι, Πινδώνης, Γκούρτσας (93' Τσεμπερίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς (45' Υφαντής), Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Μαυρίας (57' Βουτσιάς).

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Σάββατο 3 Ιανουαρίου

16:00 Ηρακλής Ψαχνών - Αχαρναϊκός 0-2

(19' Ιορδανίδης, 39' Ταμπάκης)

Κυριακή 4 Ιανουαρίου

15:00 Άλιμος - Ερμιονίδα

15:00 Καλλιθέα - Φωστήρας

15:00 Παναιγιάλειος - Επισκοπή

18:00 Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης

Ρεπό: Χανιά

* Η αναμέτρηση Πανηλειακός-ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας της απόσυρσης της ομάδας του Πύργου από το πρωτάθλημα (νίκη της "Ένωσης" άνευ αγώνα με 3-0)

2ος όμιλος

Σάββατο 3 Ιανουαρίου

18:00 ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(19' Καρανίκας, 72' Πινδώνης)

Κυριακή 4 Ιανουαρίου

15:00 Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος

15:00 Φωκικός - Ολυμπιακός Βόλου

15:00 Λαμία - Αιγινιακός

15:00 Πιερικός - Εθνικός Γαζώρου

16:00 Απόλλων Καλαμαριάς - Ηρακλής

Ρεπό: Τύρναβος

Διαβάστε ακόμη:

"Δεν φταίει το κρύο..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK