Γιουβέντους - Ίντερ 1-1 (VIDEO)

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Γιουβέντους και Ίντερ, με συνέπεια το συναρπαστικό Derby d'Italia του Τορίνου για τη 17η αγωνιστική της Serie A να λήξει ισόπαλο 1-1. Αποβλήθηκε ο Ματέο Κόβατσιτς.

Γιουβέντους - Ίντερ 1-1 (VIDEO)

Σε διάταξη 4-3-1-2 παρέταξε την ομάδα του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προτίμησε σύστημα 4-3-2-1, αφήνοντας στον πάγκο το νεοφερμένο Λούκας Ποντόλσκι.

Η Γιουβέντους μπήκε φορτσάτη στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Αρτούρο Βιδάλ έκανε μία μαγική ενέργεια, προτού γυρίσει στον Κάρλος Τέβες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Οι Αντρέα Ρανόκια και Ούγκο Καμπανιάρο έκαναν διαγωνισμό... λαθών, με συνέπεια οι "μπιανκονέρι" να μπαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στα καρέ του Σαμίρ Χαντάνοβιτς, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον νικήσουν σε τρεις περιπτώσεις (27', 34', 35').

Γιουβέντους - Ίντερ 1-1 (VIDEO)

Η επιθετική ανυπαρξία της Ίντερ στα πρώτα 54 λεπτά υποχρέωσε τον Μαντσίνι να ρίξει στη μάχη τον Ποντόλσκι και να επιλέξει διάταξη 4-2-3-1, ενώ στον αντίποδα ο Αλέγκρι έβαλε τον Άλβαρο Μοράτα στη θέση του μέτριου Φερνάντο Γιορέντε.

Ο Πολ Πογκμπά εντυπωσίασε με τις ντρίμπλες του στο πρώτο μέρος, αλλά στο 64' έκανε λάθος που απέβη μοιραίο για την Γιουβέντους, αφού ο Φρέντι Γκουαρίν βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μάουρο Ικάρντι κι εκείνος σημείωσε το πέμπτο του γκολ σε τέσσερα ματς κατά της "γηραιάς κυρίας".

Γιουβέντους - Ίντερ 1-1 (VIDEO)

Το τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης επεφύλασσε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με συνέπεια ο διαιτητής να βγάλει επτά κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα: στον Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος έκανε αντικανονικό τάκλιν στον Στέφαν Λίχτσταϊνερ και μαζί με τους Ρανόκια, Ζουάν Ζεζούς θα χάσει το επόμενο ματς με την Τζένοα.

Ένα φάουλ του Αντρέα Πίρλο στο 69' και μία κεφαλιά του Πογκμπά στο 77' ήταν οι τελευταίες ευκαιρίες της Γιουβέντους, εν αντιθέσει με την Ίντερ που άγγιξε την ανατροπή στο 81' με τον Ικάρντι, προτού ο ίδιος παίκτης απειλήσει ξανά στο 84' και πάρει λάθος απόφαση στο 86' (σε αντεπίθεση "δύο με δύο" προτίμησε να σουτάρει, αντί να πασάρει στο νεοεισελθόντα Ντάνι Οσβάλντο).

Γιουβέντους (4-3-1-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά. Βιδάλ (77' Περέιρα), Τέβες, Γιορέντε (63' Μοράτα).

Ίντερ (4-3-2-1): Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζεζούς, Ντ'Αμπρόζιο, Γκουαρίν, Μεδέλ, Κουζμάνοβιτς (54' Ποντόλσκι), Κόβατσιτς, Ερνάνες (85' Οσβάλντο), Ικάρντι (90' Εμβιλά).

Διαβάστε ακόμη:

17η αγ.: Η Σασουόλο σόκαρε την Μίλαν στο "Σαν Σίρο", θρίαμβος της Νάπολι (VIDEOS)

Τρομερή ενέργεια Βιδάλ και 1-0 ο Τέβες (VIDEO)

Μαγική ενέργεια ο Πογκμπά στο ντέρμπι με την Ίντερ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK