Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου

Μεγάλο ζευγάρι δεν αναμενόταν ούτως ή άλλως, με την κληρωτίδα να μοιράζει τις ομάδες από τη Football League και τη Super League. Διαβάστε ποια ομάδα καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στον δρόμο για το φετινό νταμπλ. Οι γηπεδούχοι των πρώτων αγώνων και οι ημερομηνίες.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός

Ξάνθη-Ηρακλής

*Ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής θα έχουν τους αγώνες ρεβάνς εντός έδρας.

Στις 8-9 Απριλίου τα πρώτα ματς ενώ οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν στις 29 και 30 Απριλίου. Ο τελικός έχει προταθεί να γίνει στις 23 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκεί φιλοξενείται ο τελικός από το 2009 και μετά.

Από τα ζευγάρια των ημιτελικών ενδέχεται να προκύψει τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε τελικό ήταν το 2013 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ηρακλής έπαιξε το 1987 κόντρα στον ΟΦΗ που έχασε στα πέναλτι το τρόπαιο.

Η Skoda Ξάνθη έχει φτάσει για μία ακόμη φορά την τελευταία δεκαετία σε ημιτελικά Κυπέλλου και ελπίζει φέτος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου. Ο Απόλλων Σμύρνης που έχει φαινομενικά το πιο δύσκολο έργο κόντρα στους ερυθρόλευκους, είχε φτάσει σε τελικό το 1996 όταν και ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 7-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK